Jacob2203

Medlemmer
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jacob2203

  1. Hej folkens.
    Jeg går og vil gerne dyrke noget Cardio, men har dårligt knæ så jeg kan ikke løbe.
    Jeg har ikke lyst til at sidde nede i varmen i Fitness world, på en motionscykel, eller en crosstrainer, så jeg vil høre jer om der er en der har erfaring med HIIT træning på en cykel? Altså en rigtig cykel.

    Jeg finder det lidt som den eneste mulige cardio træning for mig, men ved ikke helt om det kan lade sig gøre, da bakker osv. gør det lidt nemmere cykle.

    Håber i har et godt svar
    Jacob

  2. Jeg syntes bare virkelig det her er en jungle XD Jeg bliver så forvirret.. Men tror jeg vil prøve at skrue lidt op for proteinerne og så prøve mig lidt frem og se hvad der virker..

    Men ja man skal virkelig passe på med ikke at tabe sig for hurtigt, for så forsvinder musklerne.. Jeg har haft en spiseforstyrrelse hvor jeg tabte 30 kg på like.. ret kort tid, og der forsvandt mine muskler bare sådan *PUF*

  3. Hej motion-online

    Jeg prøver at regne mine makrotal ud... hvilket er en stor forvirrende verden at komme ind i, men jeg tænkte på om der er nogle der kan sige om det jeg har regnet ud giver mening, eller om der er noget der skal rettes?

    Jeg syntes selv der er for mange kulhydrater iforhold til proteiner, men det er nok bare fordi jeg er glad for proteiner fordi de mætter så dejligt meget!

    Jeg har regnet ud til både ligevægt, bulk og Cut.. soooo here u go

    Ligevægt
    2500 kcal
    Protein = 140g = 500 kcal
    Kulhydrater = 375g = 1500 kcal
    Fedt = 55g = 500 kcal
    Bulk
    3000 kcal
    Protein = 160g = 640 kcal
    Kulhydrater = 465g = 1860 kcal
    Fedt = 55g = 500 kcal
    Cut
    2000 kcal
    Protein = 140g = 560 kcal
    Kulhydrat = 235g = 940 kcal
    Fedt = 55g = 500 kcal
    Virker disse tal fornuftige? ^^
    tak på forhånd
  4. Hello!

    Jeg elsker og løbe, men kan ikke fordi mit knæ ikke har det så godt.

    Jeg har været til lægen og på ortopædkirugisk klinik og aaaalt muligt og de aner ikke hvad det er.. Så er der nogen af jer der kende til det her problem med knæet? Min fibula er forskudt ud fra knæet, som om der ikke er noget led til den knogle at være i. Det resultere i at jeg kan rykke rundt i mit underben, sådan inde i ledet.

    Er der nogle der kender til dette problem? og evt. har en løsning så man kan få lov til at løbe alligevel?


    Tak på forhånd!

  5. Hej folkens!

    Jeg er lige begyndt at træne styrketræning sådan seriøst, men syntes ikke jeg træner nok...

    Jeg træner styrketræning 4 gange om ugen (nogengange 5), men det bliver kun i maks en time fordi jeg ikke kan finde på nok øvelser..

    Jeg træner "2 muskler" hver gang jeg træner, og træner ca. 4 øvelser til hver, men er i tvivl om jeg tager for lidt vægt eller hvad jeg gør, for jeg føler ikke jeg bliver sådan ordentligt udmatted osm jeg vil, og så syntes jeg simpelt hen at det går for stærkt... jeg vil for at sige detk ort, gerne bruge noget mere tid på at træne! :P

    Jeg varmer altid op med 12 min. på crosstrainer, fordi jeg ikke kan lide at træne uden jeg er varm..

    så jeg vil høre om der nogen der har nogle ideer til måder jeg kan bruge mere tid på mine øvelser nå jeg træner?

  6. Hej jeg vil høre om der er nogen der kunne hjælpe mig med et trlningsprogram!

    Jeg er 17 år,c190 høj og vejer 72 kg. Jeg er blevet hooked på at træne efter jeg gennem min fysioterapeut er blevet hooked på at træne mere! Jeg har i forvejen et program fokuseret på ryg, da jeg pga. Smerter i ryggen startede til fys.i dette program er der også lidt lår, bryst og skulder. Jeg leder efter et program som kan hjælpe mig med at komme af med min mave, for trods min vægt på 72 har jeg lidt mave. Jeg har også meget løst hus som gerne må strammes op. Det løse hud er kommet efter et vægttab på 20 kg. Jeg træner lige nu mandag onsdag, hver anden torsdag og hver anden fredag. Torsdag og fredag er forskellige for hver uge, da jeg nogen uger skal noget fredag. Jeg håber der er nogen der vil hjælpe mig :)

  7. Jeg er i den situation at jeg har en svær socialfobi, så hverken fktness-center eller holdtræning er muligt... jeg er igang med at skaffe en billig kondi-cykel og nogle håndvægte, da jeg pga. Min psykiske situation ikke kan gå ned i det lokale fitnesscenter...

  8. Hej


    Jeg er en knægt på lige godt 17 år.

    Jeg har over de sidste ca. 7 måneder tabt 14 kg i trin med at jeg har vokset 6 - 7 cm.

    Men jeg har et problem med min mave, jeg fortsætter med at have deller, og jeg har nu fået afvide af min læge, og en diætist at jeg ikke må tabe mig mere, da jeg vejer 76,5 kg. og er 190 høj. Mine deller er ikke så tydelige når jeg står op, men lige så snart jeg sætter mig ned går det galt. Jeg kommer virkelig til at have en kæmpe delle der går ud på siden af min krop også. Så jeg vil høre jer om der er en eller anden der har en idé til hvad jeg kan gøre?

  9. Hej igen

    Jeg har de sidste 5 - 6 måneder tabt 14 kg, og jeg har fået afvide af min læge at jeg ikke må spise "diæt-ish" længere da mine mængde af hvide blodlæmer er blevet lav, grundet det store vægttab. Nu ligger det sådan at jeg bor i en lille by, hvor hvis man går ned i fitnesscentret, så ved alle lidt om en, og alle har fordomme om hinanden. Jeghar socialfobi på det niveau at jeg gejerelt ikke lan klare at være i nærheden andre mennesker :)

  10. Hej hvem end der læser det her.

    Jeg er en knægt på lige godt 17 år.. jeg er kommet i den situation grundet for meget tv, at min krop er løbet tør for muskler! Jeg leder efter nogle forslag til træning hjemmr på værelset. Jeg er ikke ligefrem overvægtig, jeg vejer 77 kg, og er 190 høj. Jeg er den "heldige" indehaver af socialfobi, så et fitnesscenter er ikke en mulighed. Trods min ikke så mega høje vægt, har jeg en "okay" mave, som jeg godt kunne tænke mig at få taget noget fedt fra. Vi snakker ikke en flad mave, men en løsning mod min siddende "six-pack". Jeg cykler små ture på omkring 12 km. 3 - 4 gange om ugen. Jeg håber der er nogle der vil svare.

    Jacob petersen