chri74a9

Medlemmer
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chri74a9

  1. Hej

    Jeg er en dreng på 16 år. Jeg har styrketrænet omkring 7-8 måneder cirka 3 gange om ugen. Jeg har altid været tynd og vil derfor gerne tage noget muskelmasse på.Men jeg synes ikke rigtig at jeg ser ret meget fremgang. Er lige nu 192 høj og vejer 73kg

    Jeg har flere steder hørt at man ikke får resultater hvis man ikke har 100% styr på kosten. Og her er mit spørgsmål så. For at tage muskelmasse på, skal man så have 100% styr på kosten med hensyn til altid at spise fedtfattig mad på en speciel kostplan? Eller handler det egentlig bare om både at spise meget?

    På forhånd tak.

  2. Hej.

    Jeg er en dreng på 16 år. Jeg begyndte for et par måneder siden på noget mere seriøst styrketræning og syntes det var mega fedt. Men her for godt 3 uger siden blev jeg syg og har faktisk været syg lige siden. Jeg går med en smule hovedpine hele tiden og i varme lokaler eller fx. når jeg dykrer sport og kropstemperaturen hæves får jeg det ret dårligt. Jeg får meget ondt i hovedet og føler mig svimmel. Jeg har været ved legen og få taget blodprøve som kun viste en meget lille udfald i nogle af tallene. Så intet alvorligt.

    Men så er mit spørgsmål. Er det bare noget pjat at jeg har svært ved at komme i gang med træningen igen? Skal det bare trænes væk eller kan træning forværre og forlænge min sygdomsperiode?

    På forhånd tak.

  3. Hej alle kloge hoveder.

    Jeg har gennem det sidste stykke tid prøvet at tage på. Jeg er 16 år vejer nu 72 kg og er 188 cm høj. Jeg har sørget for at spise meget mere end jeg plejer og har taget en del kilo på. Samtidig med at jeg prøver at holde kalorieoverskudet styrketræner jeg 3 - 4 gange om ugen. Jeg spiste varieret kost som en gang i mellem også indeholdte lidt junk og andet usundt mad. Men mens jeg tog kilo på kunne jeg også se at jeg blev mindre og mindre tynd (hvilket jo er en god ting) Men jeg synes at jeg er begyndt at få tydelig fedt på maven mens jeg blandt andet stadig er meget tynd mellem brystmusklerne. Har det noget at gøre med den kost jeg spiser? Skal jeg begynde at holde mig fra fede fødevarer og så bare spise rigtig meget af den sunde mad? Jeg drikker for tiden blandt andet sødmælk for at få ekstra kilo på.

    Håber i kan hjælpe mig med mit spørgsmål.

    På forhånd tak :)

  4. HEJ alle kloge hoveder

    Jeg er en dreng på 15 år som lige som andre her inde har svært ved at tage på. Jeg er 187cm høj men vejer ikke mere ned 66 kilo.
    Jeg søger noget inspiration til både morgenmad, mellemmåltider og natmad som er ret kalorie tæt.

    Normalt spiser jeg 0.5 liter sødmælks yogurt med havregryn på efterfulgt af en halv grovbolle med pålæg (nogle gange marmelade)

    Til mellemåltider spiser jeg en gang i mellem lidt nødder og rosiner

    Til natmad spiser jeg også 0,5 liter sødmælks yogurt.

    Nogle som har forbedringer til disse måltider?
    - Er åben for alle bud

    På forhånd tak. :)

  5. For at få en god cykel handler det altså langt fra kun om antal gear og udseende for at den er god at køre på. En god geargruppe er for eksempel en af de ting cyklen helst skal have for at køre godt. (Men det må du jo også vide fra mtb´ens verden.)

    Jeg er ikke selv inde i det med hvad der er bedst inden for gear og lignende ting, men som de andre siger så spørg på Feltet.dk der plejer altid at være nogen som vil hjælpe.

    Ellers skulle canyon vidst at lave nogle ret gode cykler til prisen http://www.canyon.com/_dk/

  6. Hvilken form for mad er det jeg skulle spise mere af når jeg skal have mere kcalholdig mad, protein og sundt fedt?

    - Og Retchen, jeg drikker dog kun letmælk. Er det nok? Skal jeg op og drikke sødmælk og hvad kan man ellers drikke af sådan nogle ting?

  7. Hej

    Jeg starter normalt morgenen med en fyldt tallerken med havregryn, mælk, og skåret frugt efterfulgt af en skive franskbrød/bolle. I skolen har vi spisepause kl. 10 hvor jeg spiser en rugbrødsmad + frugt/grønsager. Kl. 12 er der spisepause igen hvor jeg tager 2 stykker rugbrød. Efter skole spiser jeg eftermiddagsmad i form af boller (for det meste grovboller) Til aftensmad spiser jeg for det meste 1,5 potion og ca. kl 22 spiser jeg for det meste yoghurt med havregryn til natmad.

  8. Hej

    Ved godt dette emne minder om et andet som lige er blevet lagt ind. Men ved at følge det emne har jeg ikke rigtig fået svar.

    Gennem de seneste mange måneder har jeg kæmpet for at tage på i vægt. Jeg har spist flere måltider og spist mere end jeg normalt plejer spise. Jeg har taget på i vægt men det var også samtidig med at jeg blev højere. Men jeg kan ikke rigtig se nogen forandring på kroppen . Hvad kan det skyldes og hvad kan jeg gøre for at det ændrer sig?

    Det skal lige siges at jeg er 15 år, 182 cm høj og vejer 58 kilo.

    På forhånd tak

  9. Hej

    Jeg har et spørgsmål, som minder ret meget om et andet, som for nyligt er blevet indsendt til forummet.

    Men mit problem er, at mit venstre bryst er en hel del større end det andet. Det er fra brystvorten og ned, hvor mit venstre bryst går en del længere ned. Er det noget, som man kan træne, så det bliver den samme størrelse og i så fald hvordan?

    På forhånd tak :bigsmile:

  10. Hej alle

    Jeg har tænk mig at bruge app'en Endomondo når jeg løbe-og cykeltræner. Men så er mit spørgsmål om der er nogen som har erfaringer med hvor meget data det bruger? Ved godt at den bare kører på gps men jeg kunne godt tænke mig at den oploader mens jeg træner da vi er et par drenge som synes det er sjovt at kunne holde øje med hvornår man er ude og træne og at kunne sende peptalks til hinanden.

    På forhånd tak :happy:

  11. Hej alle

    Jeg er en dreng på 15 år, som er alt for tynd. Jeg har både brug for at tage på i vægt og få lidt mere "fedt" forskellige steder. (Både mine ribben og rygsøjle er meget tydelige)

    Hvad skal jeg gøre for at lave om på det?

    Jeg er 1,80 og vejer ca. 53 kg

    På forhånd tak :laugh:

  12. Hej

    Jeg er 15 år og er lige begyndt på noget "seriøs" træning der hjemme. (Eller ihvertfald det man kan få ud af det der hjemme)

    Har tænkt lidt på om ens muskler kan tage skade af at træne dem hver dag eller er det bare en god måde at træne på?

    Jeg træner primært mine arme, min mave og så løbetræner jeg en del.

  13. Hej

    Jeg har gennem langt tid været undervægtig og ser meget tynd ud stadigvæk ( især ved ribbenene.) På maven sidder der en smule fedt som efter mit ønske egentlig hellere skulle sidde ved ribbenene. Men jeg kunne godt tænke mig at få en sixpack mens jeg stadig tager på i vægt. Er dette muligt?

    På forhånd tak :happy: