snaggi8

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by snaggi8

  1. Hej :) Tak for rosen! Jeg træner i Århus og træner egentlig helst alene, men det er mest fordi jeg ikke har nogen mulige træningsmakkere, som gider træne regelmæssigt, tungt og efter program. :P Men det kunne måske godt blive aktuelt med en træningsmakker, der træner lidt det samme som jeg gør! For tiden er det lidt blandet hvor jeg træner, men jeg starter på job midt i marts og skal derfor til at træne mandag, onsdag og fredag/lørdag, og ved ikke helt endnu, hvordan jeg vil tilrettelægge det. Kan ikke finde ud af, om jeg orker at træne sammen med alle andre der kl. 16.30 efter arbejdet, eller om jeg vil træne om aftenen. Hmm.. :)

  2. Tak....;) Ved som sådan godt hvad det går ud på! Har løftet en del vægte for godt 7/10 år siden men søger noget / nogle der har trænet sig op til det ;) Puha... Skal igang igen men uoverskueligt at lave den!? Det værste er kropshævningerne ;(

  3. Hejsa alle....

    Jeg er ny herinde, hovedsagen til dette er at jeg har søgt ind på redder udd.

    Nu kommer mit spørgsmål så...... Hvordan træner jeg mig op til de krav der er broncecirklen løbetest svømme test???

    Nogle der har været der el er igang??? Træner intet pt.... Men er klar til at gå igang nu. Håber der er nogle gode svar el log jeg ka følge ;)

    Snaggi8 "Quinde "