SYDE

Medlemmer
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by SYDE

  1. Jeg er i kalorieoverskud, har taget ca. 2 kg på i løbet af de første 4-5 uger af programmet.. Det er lidt over en uge siden jeg oprettede topic, og det er faktisk blevet bedre siden da. Nu er jeg kun lidt øm, hvis jeg har puttet flere kg på stangen end den forrige træning!

  2. Da jeg for et par år siden gik meget op i badminton, og trænede specifikt til det, havde jeg stor succes med at lave englehop med en håndvægt i hver hånd - kør det som 3x10 og 2x15.. efter 14 dage kan du begynde at mærke at du har lettere ved at hoppe højt!

    En anden ting du kan gøre er at træne alm. squat på enbestemt måde... Du skal gå ved så lårene er vandret, blive der 5-10 sec for derfor at rejse dig eksplosivt..

    Til begge øvelser - træn så tungt som muligt!

  3. Hvis du gerne vil have mere masse så prøv:

    1. Low Inc Db Presses

    2. Inc DB / BB pres (SS) Cable/DB Flyes (Her skal du prøve at køre dem som supersets, har virket godt for mig) :4thumbup:

    Nu har jeg se den øvelse omtalt en del gange, men hvordan udføres den?

  4. Jeg er godt i gang med "større arme på 12 uger", og det går bare derudaf. Men jeg har fra første træningspas haft doms i mine triceps dagen efter træning.. Så er det jeg tænker: Hæmmer det min muskelvækst negativt?

    Det skal lige siges at jeg ikke plejer at få doms, det er først kommet efter jeg er begyndt med 10x10 øvelserne...

  5. Du får alt for lidt, hvis du gerne vil bygge muskelmasse på.. Jeg er selv ligeså høj som dig, og indtager ca. det dobbelte, hvis jeg skal holde vægten, men jeg vejer så også 5 kg mere. Jeg vil sige at du roligt kan indtage 500 kcal mere for at holde din nuværende vægt, og yderligere 300-500 kcal for at kunne tage på i muskelmasse!

    Hvor meget og hvad træner du i løbet af en uge?

  6. Jeg ville faktisk umiddelbart tro det var dødløft, da man stimulerer flest muskelgrupper - men jeg er sikkert forkert på den!

    Lige et tillægsspørgsmål fra min side: Hvor mange reps skal der til før udskillelsen af test øges mærkbart? - både i sqaut og dødløft..

  7. Jeg har selv løbet med vægte på anklerne, dog kun på ½ kg stykket. Efter jeg havde trænet med dem, var mine ankelsmerter, som jeg ellers havde døjet med i et par år, forsvundet! Men ellers skal du være opmærkning på, at du nok skal trappe ligeså stille op, når du vil løbe med dem - altså ikke bare løbe 10 km førte gange, da du belaster ankelleddet på en helt anden måde end normalt!

    Mht. springstyrke så skal du hellere træne med håndvægte.. Da jeg spillede badminton og trænede springstyrke lavede jeg englehop med en håndvægt i hver hånd - og det hjalp rigtig meget!

  8. Hej:)

    Jeg har længe gået og tænkt på, at anskaffe mig en sandsæk, så jeg stå og tæske lidt løs på den :4thumbup: Mine tanker går så på, hvad jeg kan bruge den til i min træning?! Vil man kunne opnå muskelvækst i overkroppen, hvis jeg bruger den som supplement til min alm vægttræning? Eller spurgt på en anden måde; hvordan skal jeg træne med sandsæk for at få muskelvækst, hvis det overhovedet er muligt!

    PS. Hvis der er en der har en til salg, så sig endelig til!:)

  9. 1• Hvilken kur har du været på? minus 500 (nok nærmere 300 i gns.) - kuren (cutte-kuren indenfor BB :))

    2• Køn: Mand

    3• Højde: 184

    4• Alder: 20

    5• Vægt: ~79

    6• Motion: hvor meget motion dyrker du om ugen? Inden: Styrketræning (1-1½ time) 4 gange om ugen, Under: Styrketræning (1½ time) 3/4 gange om ugen + løb (~8km) 2-3 gange.

    7• Hvor meget vidste du om kuren inden du startede, herunder den teoretiske baggrund bag kuren? Det man skal vide for at begive sig igang med en kur..

    8• Hvor længe var du på kuren? Jeg er i gang lige nu, men skal fortsætte til d. 1. dec eller når min fedtprocent er lav nok :) Hvis jeg stopper d. 1. dec har den varet 5-6 uger

    9• Hvordan reagerede kroppen på kuren:

    10• Hvordan var dit energiniveau under kuren? Nogenlunde det samme som normalt - gik dog i seng lidt tidligere!

    11• Havde du kvalme under kuren? (ja/nej) nej

    12• Følte du sult under kuren`?(ja/nej) lidt, men kun de første par dage

    13• Var du i stand til at træne under kuren? Og hvordan var dette? Jeg trænede som normalt, måske lidt hårdere - sådan føles det i hvert fald

    14• Skulle du bruge afføringsmiddel under kuren?(ja/nej) nej

    Psykisk Reaktion:

    15• Oplevede du humørsvingninger under kuren? Nej

    16• Blev du irritabel under kuren? Ikke mere end normalt

    17• Blev du sur? Ikke mere end normalt

    18• Blev du opgivende? Nej tvært i mod

    19• Blev du motiveret? Ja, når man ser fremskridt kan det kun være motiverende

    20• Blev du ked af det? Lidt, hvis man ingen forandringer kan se

    Socialt:

    21• Har familien/vennerne støttet dig under kuren?(ja/nej) Nej, de synes jeg er fitt nok

    22• Har det givet dig problemer socialt at skulle være på kur? Hvis ja, hvordan? Nej

    23• Har du været på kuren sammen med andre? (ja/nej) Nej

    24• Gjorde dette kuren nemmere? -----

    25• Hjalp det til at holde kuren, at skulle stå til ansvar for en anden? ----

    Resultater:

    26• Hvor stort et vægttab opnåede du? 2-3 kg fedt (jeg jo ikke færdig endnu, men indtil nu går det som planlagt - har tabt ca. 1½ kg på 3 uger)

    27• Stemte informationen om kuren overens med den praktiske udførelse? ja

    Hvis nej:

    28• Hvad stemte ikke overens?----

    29• Formåede du at holde kuren 100%, eller snød du med forbudte madvarer? Man snyder som sådan ikke i 500-kuren, men det er bedst at holde sig til lidt langsommere kylhydrater..

    Hvis ja:

    30• Hvor tit? 1 gang om ugen

    31• Med hvad? hvid pasta/ brød eller chokolade

    32• Hvor meget?hvad der svarer til ca. 300 kcal - der bliver dog kompenseret for det ved hårdere træning, de pågældende dage!

    33• Har du holdt vægttabet efter kuren? ---

    34• Hvad har du gjort foa, at holde vægttabet? Jeg vil nedjustere mit daglige energiindtag, så det matcher min nye vægt

    35• Hvad er din mening om kuren? God, hvis mængden af fedt ikke er overvældende stor

  10. Jeg står og skal til at mindske min fedt%, så jeg vil tabe 3-4 kg fedt over de næste 2 mdr. Jeg har så tænkt, at jeg vil forsøge at forsætte min muskelvækst under forløbet, selvom det er meget svært!

    Jeg træner typisk fra kl 17-18, og indtager en shake efter træning og spiser så aftensmad kl 18:30. Før jeg går i seng plejer jeg så at spise noget havregryn med fiberkost og mælk. Det betyder at jeg er i kalorieoverskud i omkring 6-8 timer efter min træning. Nu kommer jeg så til mit spørgsmål... Vil jeg kunne forbedre min muskelvækst ved at indtage en shake halvvejs i min nattesøvn??

    Det er meningen, at jeg vil dyrke min cardio (under cut) først på dagen, og generelt være i underskud fra jeg står op, til kort før min træning med vægte...

    Jeg regner med at mit daglige underskud skal ligge på 300-500 kcal - for at miste mindst mulig muskelmassen :)

    Stats:

    20 år - trænet med vægte i ca. 1 år, heraf 4-5mdr BB

    morgenvægt 81 kg

    fedtprocent 10-12 (er mit bud :))

    Træner 2-split bestående af basisøvelserne og lidt iso øvelser

    Lige en anden ting.. Under cut skal jeg da træne med tunge vægte med få reps (4X6) eller med lettere vægte og flere rep, får at få mest ud af det?

  11. Okay her kommer et billed af min mave, det er faktisk det eneste sted jeg efterhånden kan få fat.

    Har målt min fedtprocent med tang og benyttet mig af det beregningsprogram der er her på siden.

    For mig at se, er din fedtprocent nok nærmere 10-12%, men jeg kan jo tage fejl.. Mht. maven så må du bare begynde, at spise endnu mindre eller dyrke mere intensiv cardio - der er ikke så meget andet at gøre ;)

    Når du træner cardio, hvad træner du så? løb, cykling, svømning eller?!

  12. Det ved jeg godt.. bygger jo egentligt også efter hvad jeg selv vil have - Et atletisk udseende.. jeg syntes også det kan blive for meget, og gider ikke være for stor - for hvad ville meningen med dette være??? vil ikke finde nogen tilfredsstillelse i det....

    Jeg ville ønske man bare kunne bliver stærkere uden at blive større... Men samtidigt ikke blive mindre... ved det er muligt til en hvis grænse, men svært at dødløfte 200 kg med en vægt på 70 (ville jeg da skyde på :tongue: )

    Ja ved også godt der er piger til en hver... men hvad nu hvis man ikke vil have de piger, som falder for den "type"? syntes altid de piger jeg vil have, omtaler muskel mænd nedværdigende - ikke direkte, men de syntes ikke det er pænt.... også har man et problem hvis mrs. perfect syntes man er klam :tongue: hehe...

    Ungdommen i dag er meget styret - og meget let påvirkelig (har den dog altid været).. Det samme gælder jo modetøj - man går da helst i tøj som andre syntes er fedt... det giver jo lige en et kick i hverdagen :smile: man vil jo helst være anderledes på en positiv måde...

    Nej det gør man ikke.. Eller jo, hvis man ingen selvtillid eller selvværd har.. Man skal sgu kun gå i det man selv føler sig godt tilpas i, ellers kan det kun gå galt!

    Mht. at træne sig stor.. Gør hvad du har det bedst med.. Hvis de piger du gerne vil have,vælger dig fra pga. din krop er de ikke værd at samle på... Hvis du har en personlighed der kan rykke trusserne af enhver pige, er det sgu ligemeget, om du er stor eller lille..;)

  13. Jeg kom til at tænke på.. vil dødløft gå mere i den øverste del, end normalt, hvis man holder bredt (læs: 20-30 cm bredere end skulderbredde)??

    Jeg har trænet med bredt greb de sidste to gange, og det er faktisk gået rigtig godt, men jeg vil gerne lige høre eksperternes mening eller tanker om det :)

  14. Jeg tænker på at begynde på det her program når engang jeg lige er færdig med mit nuværende og en lille cuttetur:P

    Jeg har lige nogle spørgsmål.. Hvis man træner igennem opnår man så overall masse eller hvordan? Og hvad med ens ben, vokser de meget?

    Jeg kan rigtig godt lide at man skal træne med tunge vægte lige fra starten, ligesom nogle af jer andre også er inde på!

    Jeg mangler pt noget masse på bryst og biceps - vil jeg kunne få noget ud af programmet når dette er et mål i målet (at få atletisk velproportioneret krop :))?

  15. Det er bare mere mit fjæs jeg er bange for. Synes sq der er kommet for meget kinder og så ligner jeg alligevel en vatnisse :sneaky2:

    Glæder mig sq til at kunne træne regelmæssigt igen. Vil ekstremt gerne træne 4 gange om ugen, men så skal jeg tage mig lidt sammen og lave lektier når jeg har planlagt det, og ikke som nu, hvor jeg laver alt muligt andet.

    Jeg har lige skudt et billede af mig her inden sengetid. Synes da ikke jeg ser så fed ud på kroppen? Men muskelmasse er der ikke møj af :mad:

    http://www.brughjelmen.dk/upload/DSC00019.JPG

    Jeg synes måske også jeg æder for mange kulhydrater i form af stivelse?! Æder måske 0,4kg kartofler pr aftensmad eller 200gr pasta. Andre dage spiser jeg self også ris, som er omkring 150gr.

    Efter jeg er flyttet hjemmefra er jeg sq gået lidt død i maden og laver konstant det samme.

    Spaghetti og kødsauce

    Hakkedrenge og kartofler

    Tortillas

    Lasagne

    Ovnstegte nuggets med ris og sursødsauce

    Ris, sauce og kalkun/kyllingfilet

    Til alle måltider hører 1-2 tomater og 1/3 agurk :smile:

    Kan du ikke lige komme med nogle mål - talje, bryst, arm osv? :)

    Jeg er nemlig lige så høj som dig, men vejer 81kg lige pt - dog er jeg noget mere slim, men synes ikke jeg ser større ud end dig.. Mit mål er dog at komme ved på 77-78 igen, med en ultra lav fedt%

    Lige en anden ting.. Ser man større ud hvis man er mere ripped eller hvordan er det ?? Jeg spørger, fordi jeg synes, jeg selv så større ud, da jeg kun vejede 78 end nu, hvor jeg har trænet 3 mdr med moderat bulk - 250-300 gram om ugen ca..:)