Specialized2709

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Specialized2709

  1. Jeg ville helt sikkert begynde at kigge mig om efter et andet job. Der sker ikke noget ved at søge andre steder - og du har jo en god begrundelse for det. Intet binder jo, før du har underskrevet en kontrakt hos en potentiel kommende arbejdsgiver - så det er bare med at undersøge markedet og få et par bolde i luften. :-)

    Så er du også på forkant med det hele.

  2. Hehe, der skulle vel også gerne være forskel på mænd og kvinders vægt. ;-)

    Jeg skal helst ikke tage på i forhold til min sport. :-) Ved godt, det så er meget svært at give mig nogle ordentlige råd. Men jeg må hellere i gang med at styrketræne lidt tungt.

  3. Jeg har et spørgdsmål, som jeg håber, I vil hjælpe mig med :-) På trods af, at emnet har været oppe 40 millioner gange. :-) Undskyld for det på forhånd - jeg håber, I er overbærende.

    Jeg har fra nytår til og med ultimo februar tabt 4 kilo og har siden da holdt denne vægt. Jeg har spist godt og nærende - og har 100% styr på kosten.

    Nu er jeg bare kommet dertil, at jeg gerne vil have min mave mere markeret. Jeg har naturligvis læst alt om det på nettet - og kender godt principperne bag det. Men jeg kunne godt tænke mig at høre jeres råd.

    Kort og præcist: Skal jeg smide mere fedt, før jeg begynder at bygge muskler op? Hvilke øvelser kan I bedst anbefale? Træning af de store, fundamentale muskelgrupper? Eller er coretræning 'nok'?

    Jeg vejer 51 kg - så det er jo begrænset, hvor meget længere ned, jeg skal i vægt, som jeg ser det.

    Det skal siges, at jeg cykler 12-15 timer om ugen og dyrker coretræning 2-3 gange om ugen. Men en flot overkrop ville heller ikke være dårligt. :-)

    Jeg har vedhæftet et billede - det kan måske hjælpe med at give de relevante råd?

    post-56937-0-71810200-1364663089_thumb.j