Miastaal

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Miastaal

  1. Du skal huske og tænke på at din vægt i forvejen er lav, så pas på med at tabe dig for meget.

    Samtidig er du "kun" 14 år og der vil altså ske utrolig meget med din krop de næste par år og din vægt vil stige af naturlige årsager fordi din krop ændre sig fra en "børne" krop til en "voksen" krop. Sørg for at spise sundt og regelmæssig og så bliv ved ned at dyrk motion :)

  2. Hej alle!

    Jeg er en pige på 19 år. Jeg er 169 høj og vejer ca 55 kg.

    Jeg er prøver at fokusere på min kost, men jeg ender altid med at indtage for lidt. Jeg træner ca. 5 gange i ugen, men jeg har svært ved at finde ud af hvilke træningsmetoder der er gode for min krop. Jeg vil gerne være markeret omkring især mave og baller. Ofte ender det med jeg står på crosstraineren en hel time og derfor bruger al min energi der. Jeg kunne godt tænke mig nogle råd om hvordan jeg skal prioritere de forskellige træningsformer samt et forslag om hvor mange kcal jeg skal indtage pr dag, så jeg falder i fedtprocent, samt at jeg stiger i muskelmasse.

    Kom også rigtig gerne med forslag om trænings samt kostprogrammer!! :)

    Pt spiser jeg kun omkring 1000 kcal om dagen og jeg ved udemærket godt det er for lidt og det hjælper ikke til at nå mine mål, så derfor håber jeg meget på at i vil hjælpe og komme med gode råd! :)