Scicle

Medlemmer
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Scicle

  1. det med at trappe ned er IKKE bare noget sludder. Det handler om at du for ophobet en del affaldsstoffer i kroppen under træning og man ved at trappe ned .... rulle af efter en gang spinning.... for fjernet dem fra musklerne og derved bedre restituere.

  2. Inden der kan siges noget om en situp bench er god eller dårlig skal du gøre dig det klart hvad det er du vil træne. Er det maven....hvad jeg antager....er det vigtigt at du får lavet øvelsen rigtigt og der er det som p1kz0r siger at du ikke skal bruge sådan en bænk. Du får mere mavetræning ud af at ligge på gulvet med nogle vægtskiver øverst på brystet.

    Er det derimod din hoftebøjere du er interesseret i at træne er en situp bench fin fin

    bare min holdning til er situp bench

  3. "Maradona i livsfare"

    Diego Maradona skal have snøret mavesækken sammen ved operation, hvis han skal undgå at dø af overvægt

    Piet Baunø - 17:24 - 24. jan. 2005

    Senest opdateret - 23:40 - 24. jan. 2005

    En gang var hans verdens bedste fodboldspiller.

    Nu vejer han 120 kilo fordelt på kun 165 centimeter.

    Den massive overvægt kombineret med et hjerte der kun, grundet 17 års kokainmisbrug, har en kapacitet på 38 procent af det normale, betyder, at Diego Armando Maradona konstant er i livsfare, fordi hjertet er på konstant overarbejde.

    Det har Maradona ifølge svenske Aftonbladet nu selv indset og har indvilget i at komme under kniven for at få bortopereret en del af mavesækken, så han på kort sigt kan overleve og på længere sigt kan genvinde noget af den tabte livskvalitet.

    Forud for operationen, der bliver foretaget på en privat klinik i Buenos Aires, har lægerne krævet, at den tidligere boldkunstner overholder en streng diæt og holder sig fra stoffer, således at hans svagelige krop overhovedet bliver i stand til at klare indgrebet.

    Maradona fik ved et operativt indgreb i 1995 fjernet en markant dobbelthage. Siden er flere af slagsen kommet til. Og de argentinske læger har talt om, at fedtsugninger kan blive aktuelt for argentineren, men som hans helbredstilstand er lige nu, er der simpelthen for stor risiko for, at han afgår ved døden under et sådant mindre indgreb. "

    Har sat artiklens billed med

    Damn han er blev stor....men for den mand kan man jo godt snakke om psykiske problemer som baggrund for sig overvægt

    post-5697-1106632537.jpg

  4. Her et link

    http://www.fysioterapi-fysioterapeut.dk/ud...udspaending.htm

    et par citater:

    "Hans Lund konkluderer at ømhed efter sport er en mekanisme helt ned på celle plan, og forsøgene viste tydeligt at ømheden er den samme om man strækker ud eller ej. Faktisk viser forsøgene en tendens til det modsatte - ømheden ser ud til at blive lidt større, hvis man strækker ud."

    "Peter Magnusson har i sin undersøgelse vist at musklen ikke bliver længere af udstrækning. Han koncentrerede sig i forskningen om materialeegenskaberne i en muskel, nærmere hasemusklen i et menneske."

  5. Tillykke med vægttabet....flot

    Mht bedste tidspunkt at træne på er det for mig bedst sidst på eftermiddagen. Har løbetrænet og styrketrænet en periode om morgen lige efter jeg stod op men træner nu sidst på eftermiddagen. Det jeg her har erfaret er at jeg kan presse mig selv mere sidst på dagen. Dvs ved løb kan jeg løbe hurtigere på sammen tidsinterval ift. om morgen og derved få brændt flere kalorier af :w00t:

    Det samme med styrketræning.

  6. Som toke siger kan du ikke træne den ene ende uden at træne den anden også, men der kan dog være forskel på hvilke dele af musklen der arbejder dynamisk (altså bevæger sig) og hvilke der arbejder statisk (ingen bevægelse).

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det har du får så vidt ret i, MEN i min erfaring er problemet mere at folk ofte ikke udføre maveøvelserne korrekt. Korrekt udført fanges hele rectus dynamisk i en bevægelse.

  7. Jeg plejer at træne lige efter arbejde hvor jeg først laver vægttræning og derefter spinning.

    Det mit spørgsmål går på er om hvis jeg tager en proteindrik efter vægttræningen men inden spinning bliver det så brugt til forbrænding under spinning eller hva?

    Hvornår er det i den forbindelse mest optimalt at indtage proteinet? Både mellem vægt og spinning samt bagefter?

    :4mewantfood:

  8. Nederst i arket er der en fane der hedder "fødevaretabel"

    indtast nederst i listen din nye fødevare og værdier ->

    Tryk derefter på "sorter kosttabel alfabetisk" (den knap der er øverst)

    nu har du den nye vare i din tabal :bigsmile:

  9. håber også at det bare er her i starten da jeg er meget træt om morgen....skal lige vende kroppen til at falde i søven 2 timer tidligere end normalt :angry: så her i starten har jeg ikke kunnet sove så meget som jeg plejer så håber at det bliver bedre med tiden

    Torden

    "Skal dog lige sige at jeg oplever det mest med havregryn.... dejlig sundt men fucked up at få i maven"

    Præcis mit problem :4jumpy:

  10. Jeg har et problem. Er netop begyndt på et nyt arbejde og skal nu noget tidligere op end før. Mit problem er at når jeg skal spise morgenmad er jeg ved at kaste op.....skal virkelig tvinge migselv til at spise. Det er ikke noget jeg tidligere har haft problemer med da jeg altid har kunnet spise med det samme jeg er stået op. Det har ændret sig efter jeg er begyndt på mit nye arbejde.

    Spiser jeg intet er jeg sulten 10 minutter efter jeg er mødt på arbejde og det er jo heller ikke så godt.

    Det jeg så vil høre er om det bare er mig der er mærkelig eller om der er andre der har/har haft samme problem.

  11. At du træner det samme dag er ikke det samme som at det vil føre til overtræning. Det der nok nærmere tænkes på er at du ikke kan presse dig selv lige så hårdt som du ellers ville kunne..... Dvs at hvis du først træner ben og bagefter går ud og løber kan du ikke træne lige så effekttiv cardio som man ellers ville.

    Over træning behøver du først at bekymre dig hvis du ikke hvile nok mellem hvert træningspas.

  12. ellers er der jo klassikeren med at komme en skive citron, lemon, appelsin i en kande vand/danskvand. Giver lige et lille pift til vand når man som dig synes vand alene er for kedeligt.

    Men anden frugt kan også bruges. Personligt så bruger jeg meget fint snittet fersken/nektarin i vand (og så kan man jo samtidig spise frugten når man bunder :-) ) men ellers prøv med hvad der nu er årstidens frugt

  13. hvilken musik der passer til en spinning time kommer meget an på hvordan ens program er sammensat. Til tider er det klart dance, house, techno der er bedst. Men er man som mig der egentlig ikke kan holde ud og høre på den slags musik bliver det ret så irreterende i længden.

    Havde en gang en instruktør der havde det med at køre "tema" timer. Dvs. at han i en time fra tid til anden kun spillede en kunstner fx Tom Jones......og ikke remixede versioner men originalversionerne. Hans timer kom der flere til end nogen anden instruktørs......

    Hvad jeg nok siger er at prøv at tænke lidt utraditionelt når der vælges musik. Alt det house, tchno osv har og er ved at få mig til at stoppe spinning......