Simon Laursen

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Simon Laursen

  1. Kindon, med al respekt, du er kun 14 år. Man vokser til man er omkring 20, og udviklingen er ustadig! Det betyder at dele af kroppene kan udvikle før eller mere end andre i løbet af teenårene, er der ikke nogle af dine skolekammerater der ser lidt disproportionerede ud? Jeg kan huske hvordan jeg havde nogle lange tændstikarme, mens at resten kroppen voksede enormt omrking de 15-16 år. Selvfølgelig kan du påvirke det, mens som det allerede er nævnt, det tager tid!

  2. Min erfaring er at sex først og fremmest påvirker min psyke. Er jeg nervøs inden jeg skal konkurrere, er sex super nice, men har jeg haft følelsen af ikke at være optimalt ernæret eller have trænet godt nok, har jeg ikke haft det godt med det. Heldigvis har min kæreste haft go forståelse for min lidt svingende psyke inden en vigtig kamp:)

  3. Hvis du vil lægge "hele din livsstil" om, må du også huske at se på din kost! Det er kedeligt at skulle skrive alt hvad man spiser op, og ovenikøbet tælle kalorierne, men vægtforøgelse kommer som bekendt af at vi indtager flere kalorier end vi forbrænder. Med din stramme tidsplan er det svært at få plads til meget træning som virkelig kan batte. Selv små ændringer kan virkelig gøre en forskel!

  4. Tja, kampform kan jo både være styrke og udholdenhed. Der er de klassiske proteinpulver og gainers hvis du vil opbygge dine muskler og allround-sager hvis det er konditionen du vil understøtte. Grundlæggende er kosttilskud jo "tilskud", altså supplering. Hvis træningen går godt og du jævnligt føler du gør fremskridt, er kostttilskud ret beset ikke en nødvendighed.