nicolai_1990

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    nicolai_1990 got a reaction from Søren Kristensen in Nystartet   
    Hej Søren!
    De kraftige vægtudsving du oplevede i starten af din vægttabsperiode, skyldes at du har tabt væske, hvorfor man hurtigt kan tage det på igen.
    Det er meget normalt, at folk de taber sig meget hurtigt i starten af en vægtperiode, og så falder vægttabet til normalt niveau efter nogle uger.
    Ang. kosten så forsøg at indtag mange måltider med små rum, så du hele tiden har har energi til at udføre dit daglige arbejde. Helt konkret vil det være en fordel for dig, at indtage flere kulhydrater i starten af dagen og så senere hen spise mest proteinrigt.
    Det kunne f.eks. være havregryn til morgenmad og rugbrød hen af middagen og så holde dig fra ris, pasta, brød og kartofler om aftenen.
    Hvis du en aften ikke kan holde dg fra lidt kulhydrater, så er et godt tip at koge nogle brune ris, og så skær kyllingeinderfilet ud i små strimler i en wok sammen med en masse frysegrøntsager.. Bland så risen i og evt. krydr med noget woksauce af en art.
    Jeg spiser 40 gram ris og for mig er der i alt knap 600 kalorier i det måltid og det mætter vanvittigt godt.
    Bevares, der er kulhydrater i brune ris men de er også SPÆKKET med proteiner.
  2. Like
    nicolai_1990 got a reaction from mette_73 in Stort vægttab påbegyndt   
    Du skal holde de 15 min. oppe imod 15 min. styrketræning også. 60 kg. er altså rigtig meget overskydende fedt, og enhver form for bevægelse vil belaste hans led meget.
    Men det skal også ses i lyset af, at det er en "begyndelses-fase" - der er jo ingen der siger, at han ikke kan forøge cardioen med 15 min. mere om en lille måneds tid f.eks.
    Det handler om at tage små skridt ad gangen når det kommer til motion - og så for alt i verden ligge fokus over på kosten som betyder 70-80% i det samlede regnskab.
    Grunden til at jeg anbefaler intervaller er, at det er utroligt effektivt når det kommer til forbrænding af fedt. I trådstarters tilfælde kunne det jo sagtens være 30 sek. på incline 3% og så tilbage på 1,5% i 30 sek. igen. - Intervaller er jo et bredt begreb, og det kan bruges effektivt i alle sammenhænge :)
    Ang. boksepuden så er det jo heldigvis meget lavpraktisk, og jeg er jo ikke ude i komplicerede kombinationer eller noget. Hvis 10 simple slag er nok, jamen så er det jo glimrende motion.
  3. Like
    nicolai_1990 got a reaction from Nicolaj Frost Schougaard in Kostplan 1200 kcal   
    "Jeg er 16 år, 152 cm og vejer ca. 54 kg. - derfor vil jeg gerne tabe mig 10 kg."
    Uden at have set billeder af dig, så synes jeg det virker meget ekstremt? Du har måske ikke overvejet, at 5 kg. er nok? :D