hildejs

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hildejs

  1. Jeg følger slavisk træningsmetode i Doug McGuff's HIT-inspirerede bog "Body by Science": supersæt, et sæt til failure, super-slow (10/10), fem store øvelser (row, skulderpres, pulldown, brystpres, benpres), minimum 7 dages restitution.

    Til det formål skal jeg helst bruge maskiner til de fem øvelser nævnt ovenfor, der tager hensyn til musklens styrkekurve.

    Hverken Fitness World eller Fitness DK har maskiner, der er specielt bevendte i den sammenhæng, og jeg kan ikke umiddelbart finde træningscentre eller fysioterapeuter i KBH, der har den slags udstyr. Derfor er jeg i øjeblikket henvist til Technogyms "Pure Strength" serie.

    Er der nogen der kan hjælpe mig med at finde et sted i KBH, der har maskiner af følgende mærker/modeller til de fem øvelser?

    - MedEx

    - Nautilus

    - Technogym Selection (eller visse Element+ maskiner)

    - Andre mærker/modeller, der har en funktion, der tilpasser belastningen til musklens styrkekurve.

    Hej! jeg undrer på det samme. forøvrigt leder jeg også efter en træningspartner når jeg kommer til kbh i august. kender ikke nogen der træner på den måde, (også nyt for mig), og vil gerne møde nogen i miljøet (hvis det findes sådant et i kbh?) :)