fclund

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by fclund

  1. Jeg var i mine "unge dage" også meget tynd og var rigtig god af, at jeg ikke kunne tage på. For mig hjalp det heller ikke noget bare at spise. Det er IKKE rigtigt at man bare kan spise mere og så tage på af det. Det var i hvert fald min erfaring. Nogen gange er stofskiftet bare en led modstander. For det første kan jeg trøste dig med at dit stofskifte formentlig vil skifte på et tidspunkt - Og så vil du få nemmere ved at tage på (og på et tidspunkt FOR nemt ;) ). Det jeg gjorde i sin tid var at begynde at træne med vægte ret seriøst. Jeg trænede 4-6 gange i ugen og kombinerede med det mad der skulle til samt proteinpulver. Jeg mener personligt at sidstnævnte var med til at sikre mig vækst. Men summa summarum gradvis begyndte kiloene at komme på, og idag bøvler jeg så lidt med at kiloene kommer lidt for nemt på ;) Held og lykke med det!

  2. Jeg ville måske også være påpasselig med at bruge alt for mange penge på en cykel, da du jo stadig er i voksealderen. Omvendt hvis du vedligeholder cyklen godt, så kan den jo formentlig sælges videre til en god slat penge :) Denne her racercykel er angivet som en god begyndercykel af forhandleren, og ellers er der lidt andet her, men dog lidt dyrere.

  3. Jeg har selv ret tynde ben, og da jeg i sin tid begyndte at træne, var det blandt andet fordi jeg gerne ville have større lår og ben generelt. Men resultaterne kommer altså ikke på 3 uger :) Der skal hårdt arbejde til i LANG tid, før det begynder at give de resultater, som du ønsker. Og jeg vil anbefale at du generelt laver benøvelser, der dækker alle muskelgrupper på benene sådan at du får en lige muskelfordeling over det hele. Så hæng ud, træn hårdt og så vil du med garanti begynde at se resultater! :)