Krellebab

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Krellebab

  1. Hey, 

    Har prøvet at søge rundt på nettet (også herinde), for at finde noget om test boostere. Synes både artikler og anmeldelser svinger meget. En af mine træningskammerater er på en test booster, og er steget i de store øvelser, men om det skyldes test boosteren, er jeg i tvivl om. Nogen der har prøvet test boostere? Producenterne påstår at de stoffer der er i en test booster får dit test-niveau i kroppen til at stige, nogen der har en naturvidenskabligartikel på at der er evidens for denne påstand? 

    Søger efter et mere dybdegående svar, gerne fra en der har prøvet det, eller har en reel viden om det. Og fx om zink- og magnesiumAspartat har en test boostende effekt.

  2. Hej, har tænkt mig at prøve Hatfields Cycle, her først kun med squat, da det er her jeg halter lidt, og så eventuelt prøve med dl og bænk bagefter.
    Har her et par spørgsmål, som jeg ikke synes at kunne finde svar på på nettet.
    1. Hvad er grunden til at man i uge 10 skal køre 85% af rm (på heavy day) når man ugen før (uge 9) har skulle køre 100% rm? og så eventuel ny rm i uge 11.

    2. Programmet er bygget op med en heavy day og en light day. Skal det så bare forståes sådan at nu hvor jeg træner squat 2 gange i ugen, så kører jeg heavy den ene og så light den anden?
    3. Nu hvor jeg vil prøve Hatfields Cycle, skal jeg så bare fortsætte med mine andre øvelser på ben-dag? Eller er der er maksimum af ekstra øvelser/ nogle specielle øvelser man skal køre, for at få det fulde udbytte af cyklussen?
    - På forhånd tak!

  3. Hey,

    Ved godt dette nok ikke er det rette sted at stille dette spørgsmål, så ingen grund til at kommentere dette.. og at der er mange emner omkring dette emne..

    Mit forslag er at man hver i sær, skriver 1-3 af de sange man finder bedst til styrketræning, her tænker jeg noget musik, der lige kan give det sidste, noget musik der gør at man få motivation og holder fokus!

    Mine tre er:

    - Eminem: Till I Collapse

    - Fort Minor: Remember The Name

    - Linking Park: Faint

    Tænker ikke nogen bestemt genre, dog vil jeg meget sjældent høre stille musik.

  4. Hey MOL,

    Jeg skal snart til at begynde på BTB2, der er bare en ting der undrer mig, der står:

    Mikrocyklus for øvelser mærket med (I)

    Uge 1: 4 sæt x 8-10 reps
    Uge 2: 4 sæt x 6-8 reps
    Uge 3: 4 sæt x 4-6 reps

    Mikrocyklus for øvelser mærket med (II)

    Uge 1: 4 sæt x 10-12 reps
    Uge 2: 4 sæt x 8-10 reps
    Uge 3: 4 sæt x 6-8 reps

    Her, er det så den samme vægt man skal køre med i 3 uger? da jeg synes det er lidt mærkeligt at man kører med den samme vægt alle 3 uger, når man skal tage flest reps de første uger..

    Da der, derinde står: Når man har gennemført en 3 ugers mikrocyklus, så starter man forfra med tungere vægte. Altså at man først efter at have kørt med den samme vægt i 3 uger, øger vægten. Det princip forstår jeg, men at man skal køre flest reps i starten i forhold til slutningen, når det er med samme belastning, forstår jeg ikke helt.. men er det ikke sådan det skal forståes?

  5. Jeg vil begynde at tage kreatin, og har derfor læst en del om det. Jeg hælder mest til at tage ca. 3 g hver dag, i stedet for at køre disse loading fases. Men er dette en dum ide? kan det skade at tage de 3 g hver dag året rundt? har ikke kunne finde et entydigt svar på nettet..

  6. Har selv haft/har samme problem, er nu begyndt at bruge app'en Lifesum, hvor du kan indtaste din vægt og hvilken vægt du gerne vil op på, samt hvor meget du gerne vil tage på pr. uge. Herefter fortæller den hvor mange kcal, protein, carbs og fedt du skal have. Det kræver dog at du gider til at måle og veje de fleste af de ting du spiser/drikker, men kan kun anbefale den, den giver et godt billede af hvor meget du skal spise.

    Ligger selv i et kcal-overskud på ca 500, så skal gerne indtage ca. 3600 kcal pr dag, hvilket godt kan lade sig gøre, det kræver dog at du spiser selvom du ikke er sulten. Men hvis jeg var dig ville jeg prøve denne app, jeg kan allerede se fremskridt efter 1 uges brug.

  7. Tak for svaret, tror jeg vil melde mig ind i det lokale fitness når jeg kommer hjem fra juleferie.

    Angående alt det du siger, ville en instruktør i træningscenteret så kunne det samme som dig? Der er ikke nogle personlige trænere i centeret (det er et meget lille fitness).

    For kan se at du er fra KBH, og jeg er fra midtjylland, så har ikke lige en mulighed for at møde dig f2f (selvom det ville være at fortrække).

    Hvis jeg nu kører med det du siger med RM med 12 gentagelser, og jeg skal køre ned i vægt. Så hvis jeg starter på 80 og tager 12 gentagelser, så næste sæt jeg skal tage fx 10 af og så køre 12 gentagelser med det? hvis jeg har forstået det rigtigt.

    Derudover vil du så anbefale et fullbody eller et split program?

    Og mange tak for hjælpen, det er meget brugbart :)

  8. Er hel enig i det du skriver, men har desværre ikke den ordentlige viden til at lave i sådant program.

    Grunden til at jeg valgte at købe en multibænk, var oprindeligt at der ikke var nogen af mine venner der trænede i det lokale fitness. Så det er svært at lave øvelser som squat og dødløft, som egentlige er mindst lige så vigtige som bænkpres.

    Men som sagt har jeg ikke den korrekte viden til at støbe sådant en program sammen, jeg har taget udgangspunkt i træningsprogrammet "back to basis", hvor jeg så har udvidet det med lidt øvelser.

    Så egentlig ved jeg ikke helt hvad jeg skal gøre, om jeg skal prøve at se om jeg kan sælge min multibænk og så begynde i det lokale fitness? Jeg har en kammerat der træner der henne (dog tror jeg ikke kan er lige så seriøs om det som jeg er).

    Angående det om jeg meget tid jeg gider bruge på det, så vil jeg nok sige meget. Det eneste der begrænser mig, er at jeg går på gymnasiet og der er en del at lave, men hvis jeg har fritid vil jeg heller end gerne bruge min tid på det.

    Også det du siger med at jeg vil gå tæt i det, er også helt korrekt. Jeg startede med at køre 4 sæt i hver øvelse, hvor jeg så er gået ned til 3 sæt nu, da det simpelthen tog for lang tid og jeg ikke havde overskuddet til det til sidst.

    Så ville egentlig gerne høre din mening om dette. Men som sagt går jeg rimelig meget op i min træning, og det betyder en del for mig.

  9. Men har bestemt mig for at købe noget kost tilskud, her ved jeg så ikke om det skal være proteinpulver eller weight gainer.

    Proteinpuvler:

    Protein: 80g pr. 100g

    Kulhydrat: 5,5 g pr. 100g

    Weight Gainer:

    Protein: 33g pr. 100g

    Kulhydrat: 59g pr. 100g

  10. Det bliver jeg i sidste ende nok nødt til, men kan jeg nok først når ferien er ovre, spiser ikke det jeg normalt ville her i julen ;)

    Men hvis jeg sådan på stående fod skal sige hvad jeg får så:

    Morgenen (kl ca 7:15) ca 50 g havregryn (har svært ved at spise ret meget når jeg lige er stået op)

    Skoletiden (8-15:30) her spiser jeg nok i gennemsnit 4 hele stykker rugbrød 2 stykker fanskbrød eller toastbrød og en 3-4 stykker frugt og grøntsager

    Eftermiddag (16-18) her er det meget forskellige hvad jeg tager, hvis der er rester fra dagen før tager jeg det, ellers er det nudler eller baked beans eller ligende

    Aftensmad (18-20) Her er det også meget forskelligt hvad jeg får, men der er hver dag broccoli som jeg tager en 3-4 stykker af, derudover ris, kartofler eller pasta og sidst men ikke mindst kød, her er det også forskellige, men når jeg synes jeg er færdig med at spise (prøver at spise 2 portioner hver dag) og der er mere kød tilbage spiser jeg indtil jeg er ved at få det dårligt

    Natmad (21-23) her spiser jeg ikke altid noget, men hvis jeg gør er det normalt en skål havregryn

    Ved godt der ikke er mål eller vægt på det, men det er ca det jeg indtager i løbet af en hverdag, og det er virkelig sjældent jeg er sulten, synes jeg spiser hele tiden.

  11. Hej Motion-Online,

    Jeg er 17 (snart 18) og vejer 68 kg og er 180. Har trænet i snart 9 måneder hvor af de 4 sidste har være mere seriøst (en 3-4 gange i ugen). Mit problem er bare at jeg ikke rigtig bliver større, jeg er markeret og har six-pack, men vil egentlig bare gerne være større.

    Her ved jeg at vejen til at blive større er at ligge i kalorie overskud, synes jeg spiser hvad jeg kan (nogen gange mere end jeg kan) og bliver alligevel ikke rigtig større.

    Mit mål er at komme op at veje 75 kg, men hvad skal der til? har spist lidt protein pulver (overhovedet ikke regel mæssigt, vi snakker måske 1-2 gange hver 14 dag).. Så overvejer noget Weight Gainer, for at kunne tage noget på.

    Hvad vil I sige?

  12. #7 altså bare ala rygbøjninger? jeg tror også jeg vil lave den med at splitte calf raises op, da jeg lige har kørt den og det føles ikke som om den giver det store når man bruger begge på samtidig, og kørte dog også kun med en 25 kg håndvægt i hver hånd.

    Altså den multibænk jeg har hedder Kilberry PB-300 træningsbænk, kunne få stang + bænken + håndvæget + 110 kg i vægtskiver for omkring de 2000, dog er der nogen øvelse der er svære eller næsten umulige at lave på sådan en, som jeg egentlig gad at lave, men man skal ikke forvente for meget af et hel træningscenter for 2000 kroner ;)