BobbySixkiller

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BobbySixkiller

  1. Så vidt vides anvendes fiskeolie som et anti inflammatorisk middel.... med andre ord mod betændelse forårsaget ved hård træning eller overbelastning. Bl.a. blev jeg anbefalet det da jeg havde en "brændende" fascie grundet en hurtig muskelvækst. Tingene gik dog i sig selv, og må indrømme at jeg ikke har læst om dets gavnlige virkning, men blot hørt det fra andre.

    Det med vitaminerne er vist rigtigt nok. I et rigt land som DK med billige og gode fødekilder skulle alle med en normal kost få opfyldt deres vitamin behov. Men det er jo smart af producenterne at fremstille det som om, at mange er i vitamin mangel, men sandheden er en anden.

  2. Bobby>>> Har du prøvet med noget eksplosiv træning. Hvis ikke, så prøv evt. at søge på "eksplosiv" eller "dynamisk" i søgefunktionen.

    Men sådan helt kort, er det at køre lette vægte med maksimal fart for at opnå en bedre RFD (rate of force development). På dansk ´kraftudvikling´. Rent praktisk kan man ligge en dag ind hvor man kører 10sæt*3reps*65-70% m.1 minuts pause, hvor der bliver BANKET igennem. Dog skal man huske at bremse vægten tæt ved lockout, for at undgå at smadre albuerne. Du kan læse lidt grundlæggende om det her:

    http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=210

    Jo, men det strider umiddelbart med den teori jeg ligger bag min træning!

    Dels fordi 10 reps giver mere hypertrofi end 1-6 reps (se mit første indlæg). Dels fordi man træner rfd bedst med tunge vægte, men med maksimal acceleration af vægten, hvilket jeg forsøger på. Bevægelsen går naturligvis langsommere end hvis der var tale om 10 RM, men kombineres den tunge træning med eksplosiv/funktionel træning sku det efter hvad jeg ved være mest optimalt. Men afviser ikke nogle flere gentagelser ville hjælpe på maks styrke, men er skeptisk mht rfd.

  3. Har i lang tid ligget på knap 120 kilo i 1RM i bænkpres og kan ikke rigtig komme videre. Ved godt man når et plateau, hvor det er svært at komme videre fra, men syntes at 4 måneder er lang tid uden øgning i maks styrke :angry: .

    Træner cirka to gange pr. uge, og når der trænes bænk er det udenfor "hypertrofi området", dvs. ikke over 6 RM med ca. 3-4 gentagelser. Nogle gode forslag til, hvordan jeg øger min 1RM i bænk, når jeg ikke ønsker muskelvækst men øget muskelstyrke?