jcup666

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jcup666

  1. Tak for svaret Ramis.

    Grunden til at jeg ikke vil køre full body, er af den simple grund, at jeg gerne vil træne mere end 3 gange om ugen :)

    Jeg har trænet full body førhen og gik så videre til 2split og vil nu gerne videre til 3 split :)

  2. Hey ppl!

    Jeg går overvejelserne omkring at gå igang med 3split. Jeg kører ligenu Back to Basic 2 split, men er sku ved at være lidt træt af det, da jeg har trænet det i lang tid.

    JEg vil derfor høre om der er nogle af jer der kender til nogle gode 3split programmer? Jeg føler ikke rigtig for Back 2 basic 2, eller hvad det hedder, da det er lidt for kompliceret, med alle mulige rutiner i forskellige uger osv.

    Jeg er stadig en svag dreng, og er ikke meget for programmer hvor man skal løfte ekstremt tungt, fordi jeg har hypermobile led.

    Tak på forhånd (:

  3. Altså bare noget motion for at få pulsen op! Det med trapperne lyder meget spænende, men der er ikke rigtig nogen høje bygninger der hvor jeg bor. Jeg har nogle problemer med mit knæ, hvor mit fibula stikker, hvilket gør det meget ubehageligt at løbe. Jeg har også overvejet spinning, men når jeg varmer op til når jeg skal styrketræne så er jeg allerede ved at røvkede mig efter 10 min. på motionscyklen, men der er selvfølgelig mere gang i den ved spinning :)

  4. Jeg er en knægt på 17 år der mangler nogle ideer til noget konditræning!

    Jeg styrketræner 3 gange om ugen, men udover det bevæger jeg mig ikke. I sommers cyklede jeg ture på 20 - 30 km de dage hvor jeg ikke trænede styrketræning, men da vi er på vej ind i en periode med dårligt vejr, er cykling ikke lige en mulighed. Havde også overvejet at løbe, men det dur min krop slet ikke til.

    Så det jeg skriver her for, det er for at få afvide om der er nogle der har en ide eller to, til hvilken motion jeg ville kunne dyrke

    Glæder mig til at få nogle ideer

    Jacob