anne445m

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by anne445m

  1. For en måned siden spille jeg fodbold kamp. Da jeg skulle takle en landede jeg forkert på min fod, og fik kraftige smerter i anklen. Da vi ikke havde nogen mulighed for at udskifte spillede jeg videre. Jeg tænkte at det sikkert bare var slaget, da jeg ikke havde så ondt to dage efter.

    Jeg går på en gymnastik efterskole, og en uge efter jeg havde slået min fod skulle vi lave opvisning, og hvis vi ikke har været med hele ugen op til opvisningen må vi ikke være med til den. Trejde dagen efter jeg slog den skulle jeg have spring, og for hver gang jeg sprang fik jeg bare mere og mere ondt i min fod. Jeg besluttede mig for jeg ville tage det sidste spring, og da jeg sprang i trampolinen, landede jeg forkert i den, og jeg kunne næsten ikke gå på min fod.

    Men jeg var med resten af ugen, og efter opvisningen, kunne jeg ikke gå på min fod. Jeg hinkede rundt, resten af dagen, og ind til næste dag om aften, hvor jeg lånte et par krykker. Jeg gik med krykker i 3 dage, og så kunne jeg begynde at gå igen. Jeg var til en fys der kommer her på skolen, og hun sagde at jeg havde forstrukket min akillesene. Hun sagde at der ikke ville ske noget ved at forsat kunne være med.

    Men nu er smerten forsat ud på yder siden af min ankel. Det startede med at det gjorde ondt i de i min hæl, så forsætte det op i akillesene, og nu går smerten så videre ud på siden. Hvis jeg står med alt vægten på benet, gør det sindssygt ondt.

    Jeg ville høre om der var nogen der ved hvad jeg kan/skal gøre ved det?

    Det skal lige siges at stort set alle der har været ved fysen, og så har været til

    Læge med det bagefter har fået at vide der var noget helt andet galt med dem.

  2. For lidt tid siden flad jeg ned i en skumgrav, og slog mit knæ ned i kanten. Det gør stadivæk ondt og jeg fik et blåt mærke lige med det samme. Det blå mærke kom lige under knæskallen på højre side af knæet. Det skal lige siges at det blå mærke er gået væk, men hvis man trykke der hvor det var gør det stadivæk rigtig ondt.

    Jeg har ikke været til lægen eller på skadestuen. Da jeg går på en idræts efterskole, valgte jeg to dage efter at spørge en af lærerne og hun vidste hvad det kunne være. Hun mente at det sikkert bare var slaget, og jeg skulle holde det i ro.

    Jeg tænkte på om jeg kunne have forstuvet mit knæ? Eller hvad kan der ellers være sket?