mart240e

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mart240e

  1. Nu spiller jeg håndbold elite niveau og er selv 15 år. Jeg har aldrig spillet fodbold, men i håndbold handler det om at være meget fysisk stærk, ellers kan du simpelthen ikke klare det. Derfor vil jeg anbefale dig, at lave de øvelser jeg selv bruger.

    - Squat

    - Dødløft

    - Bænkpres
    - Bicep
    - Rowing

    Det burde kunne hjælpe dig fremad, både med din sport, men også din krop generelt.

  2. Hvordan kan jeg bedst øge min top styrke i bænk når jeg træner alene.

    Som oftest træner jeg alene og derfor er det ikke muligt at træne fx med klods, derfor tænker jeg i retning af om der er nogen hjælpeøvelser der kan styrke min topstyrke i bænk?

    Ligesom RuneB siger, så har jeg også haft stor succes med elastik.

  3. Nej jeg ved ikke hvad det var helt præcist, men sikkert en kombination. Jeg har faktisk aldrig fået checket min teknik, og af samme grund går jeg ud fra den ikke er helt på plads :)

    Hvis din teknik ikke er 100 % i orden skal du passe på med, at løfte med for meget vægt på. Vær 100 % sikker på at din teknik er i orden, så skal vægten nok komme. Din krop har ikke noget problem med at løfte tungt, problemet er bare, at du bruger nogle helt forkerte musklergrupper.

  4. Har du fået afvide, hvad, der var skyld I det med din lænd? Var det manglende teknik, manglende muskler eller noget helt tredje?

    Jeg har selv haft det samme, og min fys anbefalede mig, at lave core øvelser, så jeg kunne for et god stabilitet I min ryg, og det hjalp mig rigtig meget.