Johnny Houlind Berggreen

Medlemmer
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Johnny Houlind Berggreen

  1. Den generelle tone på disse fora er da ikke just imponerende.

    Du mener det er noget bavl. Link da gerne til noget der forklarer hvorfor du mener dette. Ellers er det jo blot et ubehøvlet postulat.

    Fungerer ganske fint for mig med dette program, 3 gange om ugen. tabt mig godt 20kg på knap 6 måneder, så helt noget bavl kan det da ikke være.

  2. Ideen om at man skal have et vist antal måltider hver dag er forkert. Der findes rigtigt mange måder at spise "korrekt" på. Intermitting Fasting og 5:2 er nogle af dem. "Holde forbrændingen oppe" holder heller ikke.

    Det er jo så et emne der er lige så mange meninger, som der er mennesker. Den ugentlige forskning fortæller os jo løbende hvad der er rigtigt i denne uge. Personligt er jeg ikke tilhænger af 5:2, da kroppen skal have noget at forbrænde, medmindre den skal tage af muskelmasse. 5:2 er absolut heller ikke en god ide, hvis man træner, da man ikke har den fornødne energi, uden noget mad i kroppen.

    Men sådan er vi jo så forskellige.

  3. Hvorfor ikke forberede noget hjemmefra? Lave en råkost, som du tager med, elelr andet nem/sundt mad.

    I værste tilfælde, kan du da snacke på nogle gulerødder. proteinshakes er ikke just noget jeg ser noget gavnligt i, når du vil indtage dem som substitut for middagsmad.

    Det er heller ikke en god ide at droppe måltidet, da du SKAL have noget i kroppen, gerne hver 3 time, om det så blot er et æble/gulerod eller andet nemt, for at holde din forbrænding oppe.

  4. Jeg har et problem

    jeg kan ikke finde hjælpen til at tabe mig og jeg er meget ked af min krop

    jeg har aldrig prøvet at skulle tabe mig så håber lidt der var nogle afartende der kunne hjælpe mig til den beste kur til mig fordi jeg er lost

    Benyt dig af det her program. Det er lige til at gå til, og effektivt.

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/vaegt_og_fedtprocent/traeningsprogram_til_fitnesscenteret_-_maksimalt_vaegttab/

    Nedenstående er absolut også værd at læse

    http://www.motion-online.dk/sundhed_og_vaegt/vaegt_og_fedtprocent/den_optimale_vaegttabstraening/

  5. Hejsa folkens,

    Har, efter en længere pause, sat mig for at jeg vil begynde at styrketræne igen. Ikke for store muskler, men med henblik på at styrke kroppen, og har, i den anledning forgæves, ledt efter steder hvor man kan købe plakater med illustrationer af øvelser man kan udføre.

    Vil gerne have sådanne hængende, som jeg kan lure på i ny og næ, mens jeg træner, med henblik på korrekt udførsel af diverse øvelser.

    Er der nogen her der kender til steder hvor man kan købe sådanne plakater?

    De hænger rundt omkring i centre, men har ikke være i stand til at finde nogle steder hvor jeg selv kan købe dem. Leder efter plakater med øvelser der udføres med frivægte samt eventuelle gulvøvelser osv.

    Håber der er en livline at finde her :)