essalj

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by essalj

  1. Hejsa.

    Jeg har igennem tre års tid døjet med problemer med mit højre håndled.

    Hvis jeg belaster håndleddet for hårdt (håndstand, bænkpres, armbøjniner der ikke er på knoerne etc.) føles det bagefter som om der er noget der sidder forkert. Det gør ikke egentlig ondt, men føles bare forkert.

    Da det begyndte for tre år siden kunne jeg ikke bruge hånden i en uges tid, da den med mellemrum gjorde afsindigt ondt (føltes som en nerve der sad i klemme). Jeg tror det kom af at jeg lige var blevet far, og bar meget rundt på min datter og typisk bar hende med højre hånd (altså ikke hvilende på armen, men hånden).

    Jeg var for 2 år siden på Gildhøj-klinikken med den. De undersøgte den med ultralyd og røntgen uden at finde noget. De tilbød også at lave en kikkert undersøgelse som de dog ikke forventede sig meget af, da de ikke kunne se noget ved scanningerne.

    Når den driller for meget tager jeg nogle pushups på knoerne eller tæver min boksebold, så går det som regel bedre et par dage.

    Men er der nogen der har nogle gode ideer eller erfaringer ift. hvad jeg kan gøre. Kunne blandt andet godt tænke mig at bænkpresse igen (det kan jeg kun med ultra smalt greb nu - 10 cm mellem hænderne). For resten er det ligesom om håndleddet klarer bænkpres bedre hvis det er en olympisk stang, og da den er noget tykkere end den jeg har hjemme giver det jo mening.

    Gode råd og erfaringer vil gøre mig rigtig glad.

    Med venlig hilsen

    Lasse

  2. Hejsa,

    vil næsten vædde på at dit bumseproblem kom samtidig med eller relativt kort tid efter du begyndte at spise protein. Det gjorde det med mig, og sådan er der en del der har det. Og jeg tror det er ligegyldigt hvilken protein det er. Jeg spiser i hvertfald ikke pulver, men drikker et par liter mælk om dagen og får godt med kød i tillæg.

    Jeg hørte en teori om at det især er hvis man er i proteinoverskud - og hvis det er sandt, må du jo bare hive lidt mere i stængerne.....eller skære i proteinerne.

    Med venlig hilsen Lasse