Purple

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Purple

  1. Steinway: Men.. en personlig træner er vel ikke bedre end en fysioterapeut? - som vel netop er uddannet i at håndtere skader osv? :)

    Har haft personlig træner før - og gør det gerne igen hvis jeg tror på at ramme en der kan hjælpe mig med lige det her, men har snakket med en del fagpersoner inkl. personlig trænere x 2 - og selv dem jeg mener der burde være ret kompetente har haft svært ved at komme med noget rigtig brugbart - derfor mit forsøg herinde ;-)

  2. Hejsa!

    Jeg har fået smidt en del kg - og vil nu rigtig gerne i gang med at træne min krop harmonisk - og ikke mindst "bare behandle" min krop med den respekt den fortjener. Jeg er desværre præget af nogle skader, listes kort op her:

    Begge håndled er ødelagte (3 operationer i den ene hånd - den anden skal opereres også)

    Knæproblemer.. skal træne det, men med respekt for svagheden af det

    Hypermobil

    Så... nu mangler jeg input til at få trænet på den mest optimale måde, på de ovenstående vilkår her.. jeg skal snakke med en vejleder i dag i centret (fysioterapeut) men jeg ved af erfaring, at det er noget af en udfordring af finde de optimale øvelser til mig med de skader jeg har.

    Jeg har svært ved at få trænet mine arme - gode ideer til det uden brug af vægte eller lignende? (må ikke have belastning i hænderne - og de har desværre ikke sådan en maskine, hvor der kan belastes på underarmen i stedet i det center jeg er i nu)

    Mit bryst? Hvordan kan jeg træne det? :)

    Håber i vil være med til at tænke lidt ud af boksen og måske få mig til at kunne træne endnu mere optimalt! :D