Malene123

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Malene123 reacted to Rumlepot in Begynder - fullbody, eller?   
    Hej igen
    Som tidligere beskrevet, bør dit fokus være på styrketræningen nu, og helst ikke i maskiner men med frie vægte, idet frie vægte stiller yderligere krav til balance, koordination og styrke, hvorimod at i maskinerne er det dem der bestemmer bevægelsen.
    Styrketræning nu hvor du er i overskud og cardiotræning når du har nået den ønskede kropsfigur/størrelse.
    Groft sagt træner styrketræning din muskulatur som forhåbentlig bliver synlig og cardio dit hjerte/kredsløb. Cardio fjerne ligeledes fedtet fra underhuden så sine muskler bliver synlige og du vil fremstå mere atletisk. Hvis du ikke styrketræner og kun cykler vil du bare fremstå tynd.
    Det er ved styrketræning du rykker dig og skaber resultater. Spørg dig selv om, hvorfor der er så mange overvægtige der kører spinning dag ud og dag ind år efter år uden de rykker sig. De har, for manges vedkommen, stadig appelsinhud og dårlig holdning.
    Forresten har jeg undervist i spinning i 20 år, og styrketrænet. Det er først efter jeg er stoppet med spinning jeg har fået resultater, primært pga styrketræning og nedsat cardio.
  2. Like
    Malene123 got a reaction from Schroinx in Begynder - fullbody, eller?   
    Og jeg som troede piger var slemme... Det her er en af de værste hønsegårde jeg længe har lagt øre til.
    Det er ganske korret at man taber sig hvis man spiser ordenligt, men nu spiser jeg i forvejen ganske ordenligt, og jeg tvivler på det er sundt at spiste alt for langt under 1200 kalorier i døgnet.
    Ville det være dumt hvis jeg for eksempel tog mit (ligegyldige, men for mig, ret motiverende) spinning fx mandag og onsdag og så lavede mit fullbody program tirsdag torsdag og lørdag?