hit-girl

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hit-girl

  1. Hvilken forskel giver det at køre 5 sæt x 5 reps - i stedet for de 3x12 reps?

    For mange år siden, inden jeg skulle i militæret, trænede jeg. Og for halvandet år siden var jeg inde i en god træningsrytme, hvor jeg trænede tre gange i ugen. Men nu er det for alvor på tide, at jeg kommer igang igen og planen er, at jeg ikke skal stoppe.

    Tak for de gode links, det er fantastisk, når der kommer en ordentlig forklaring på, hvorfor mange skal gøre dit og ikke skal gøre dat.

    Jeg skal mødes med en træner for at få lagt et program og få noget grundig instruktion i de forskellige øvelser. Forestiller mig, at jeg skal træne overkrop 2 gange om ugen og ben 2 gange om ugen. Jeg er sådan set ikke nervøs for at få store lår, hvis bare jeg får en harmonisk veltrænet krop. Jeg er lige ved brække mig over nutidens trend, hvor hver anden kvinde mellem 15-30 år er nærmest modeltynde, det ser hverken pænt eller sundt ud. Så hellere have en stor, fast røv!

  2. Hej,

    Jeg har brug for nogle gode træningsråd til, hvordan jeg bedst træner mine ben.

    Jeg er kvinde, 25 år, 174 cm høj og vejer 64 kg, min overkrop er meget slank, alt fedt sidder på hhv min røv (hvilket passer mig fint) og mine knæ - det betyder desværre, at jeg går gennem somrene i lange bukser.

    Derfor vil jeg høre om I kan give nogle meget konkrete råd til, hvordan jeg skal træne mine ben, sådan at jeg forhåbentlig kan få nogle mere markerede knæskaller.

    Efter jeg for snart to år siden anskaffede mig en racercykel, er min røv blevet mere fast, men knæene ligner desværre sig selv.post-58398-0-14621200-1404140620_thumb.j

    På forhånd tak.