armamix

Medlemmer
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by armamix

  1. ...igen kan jeg kun fremhæve hvad der står i min kontrakt fra fw "medlemmer ikke kan ekskluderes uden grundlag."

    Nu ved jeg ikke om en dopingmistanke alene kan være grundlag for udsmidning ifølge FW, men en anden af FW's regler siger: "Personalets anvisning skal til enhver tid følges og står ikke til diskussion.", så selv om det kunne være rart med en forklaring, så har man altså ikke krav på en.

    Dog giver jeg dig ret i, at det er mærkværdigt med de påståede fremsendte anbefalede breve, som I ikke må se hverken kopier af eller kvitteringer for.

  2. TV-tip: I aften (lørdag d. 3/11 kl. 21.37) sender DR2 et program med titlen 'Igennem helvede på to hjul'.

    Race Across America

    En film om cykling, når det bliver ekstremt. For hvordan klarer man at cykle dag og nat godt 5000 km tværs over USA, gennem 14 stater, over 4 tidszoner, i 46°C igennem ørken og over bjerge og med søvnmangel som medpassager?

    Den engelske familiefar Jim Rees har et indbygget konkurrencegen og må gøre forsøget i det, der kaldes verdens hårdeste cykelløb og selvfølgelig også samtidig forsøge at slå den engelske rekord. Vi er med på de amerikanske landeveje både når det går op og ned.

  3. Jeg tjekkede lige din log og så, at du vejer 117 kg. Det sammenholdt med at du synes den første løbeuge var hård, tyder ikke på at du skal øge træningsmængden. Jeg foreslår, at du i stedet sørger for at være den mest aktive på dansegulvet.

    Desuden sker der ikke det store ved at synde en gang imellem. Det meste ryger alligevel ud med afføringen næste dag.

  4. ... jeg må have meget speciale øre ...

    Det kan jeg selvfølgelig ikke bare sidde her og udelukke :tongue: men jeg har et par Sony NWZ-W252, og dem kan jeg altså ikke ryste ud af ørerne. Der medfølger earplugs i 3 forskellige størrelser.

    89202.jpeg

  5. Jeg bryder mig ikke om udviklingen i dansk fodbold. Det er direkte forkasteligt, når TV3+ sætter 5 mand til at fortælle, hvad de ser på hver deres skærm. De får deres penge for det, så de klager nok ikke, men jeg vil hellere se fodbold. Jeg kan ikke forstå, hvorfor de kalder programmet for "Totalfodbold", når det eneste man netop ikke ser, er fodbold.

    BTW Hooligans er dumme og skal betale for deres ødelæggelser...

  6. Det var den underligste kamp, jeg længe har set. Det var som om italienerne konstant var offside. Det virkede temmelig urutineret. Jeg tror dog, at Italien basker Tjekkiet. De havde ikke meget at byde på mod Ghana.

  7. Jeg har muligvis klokket i det et eller andet sted, så jeg prøver lige igen.

    Hvis en person på 160 pund ...

    ...går 8 miles med 4 mph - 120 min. - 749 kcal.

    ...løber 4 miles med 8 mph - 30 min. - 490 kcal.

    Hvis vi så forudsætter at "helt normalt gå tempo" er den halve hastighed af "let tempo", så vil det kalorieforbrændingsmæssigt bedst kunne betale sig at gå, men som Maxpower siger, så giver det ikke så meget konditionsmæssigt.

    Jeg tror, den er på plads nu :dry:

  8. Ifølge denne vil f.eks. 30 minutters løb med 6 mph forbrænde 337 kcal. mens 60 minutters gang med 3 mph forbrænder 388 kcal. Du forbrænder altså en anelse mere ved at gå, men dette vil blive opvejet af den længere efterforbrænding ved løb.