Lifter

Medlemmer
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Lifter got a reaction from MissIndividual in Løb hver dag   
    For mit eget vedkommende og måske også andres syntes jeg det hjælper gevaldigt med restitutions dage så man ikke løber hver evig eneste dag.
    På et tidspunkt i et halvt år løb jeg 6 dage i ugen, men syntes det første lange tid at jeg ikke blev hurtigere, nærmest lidt svage på nogle af de dårlige dage. Jeg holdt 3 ugers pause efter et halvt år med 5km om dagen, tog nogle armbøjninger i den periode. Så for efter tiden, da jeg begyndte igen, løb jeg bare når jeg havde lyst og kom til at løbe længere og længere. Efter yderligere et år løb jeg for første gang 21km. Dette gjorde jeg hver anden dag i en periode.
    Min egen personlige erfaring er at man ikke absolut blir bedre at at løbe hver dag. Dog skal man selvfølgelig ikke tro man bare kan løbe en enkelt gang i ugen, men jeg vil sige 4 gange i ugen for god frem gang. Jeg følte mig også stærkere når jeg ikke løb hverdag.
    Men nu er det så sagt. Hermed skal du ikke tro det gælder alle, det kan være individuelt, men jeg kan varmt anbefale dig at løbe man-fre og så bare gå nogle ture i weekenden eller tage den med ro.