Batiste Rohart

Medlemmer
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Batiste Rohart

  1. Hej blackice jeg får ondt i hoved når jeg laver 5 sæt med 5 gentagelser og 5sæt med 20 stole armbøjninger. men det her gør ikke ondt i hovedt på mig : 10 chin ups 40 armbøjninger også 10 chin ups og 40 armbøjninger.

    Men mit spørgsmål er om det er nok?

    Hvad syntes du??🌞

  2. Hej jeg får ondt i hovedet når jeg træner jeg er 12år og jeg kan ikke lave fem sæt med så mange chin ups eller pull ups

    men min ven han er ret stærk og hans program er at han laver 10 chin ups eller pull ups også 40 push ups og så 10 chin ups eller pull ups og 40 push ups

  3. Jeg kan ikke lade være med at være lidt bekymret for en dreng på 12 år fokusere så meget på sine overarme. I min lille lyserøde verden burde de fleste 12 årige løbe rundt og spille fodbold og have det sjovt med deres venner, ikke fokusere på hvor store overarmene er.

    Hvis du går med en drøm om at blive bodybuilder så snak med dine forældre om at finde et center med kompetente folk der kan lære dig hvordan du skal træne i forhold til din alder. Jeg vil anbefale en styrkeløft / vægtløfter klub hvor de vil lære dig korrekt løfteteknik og øvelser. Det vil gøre at du er klar til at gå til den når din krop for alvor er klar til at vokse.

    Hvornår skal jeg så begynde