Catwhisper

Medlemmer
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Catwhisper

  1. Hmm - hvorfor har du valgt kun at tage 1-2 sæt af hver øvelse ?  :blink:

    Jeg tager da typisk 3-4  :blush:

    <{POST_SNAPBACK}>

    I HST træner du hele kroppen 3 gange om ugen.. så for det første så skal man ikke køre sig selv mere i bund end man kan nå at restituere,...

    Endvidere har jeg læst at man klart får mest ud af de første 2 sæt og at 3. -4. ikke giver nær så meget..

    mvh ace

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej ACE

    Grunden til at jeg har valgt 1-2 sæt pr. øvelse er - At min erfaring på fullbody programmer er begrænset. Jeg har størst erfaring i forskellige split, så derfor ville jeg føle mig lidt frem.. Jeg vil ikke "brænde" sammen på den første uge - :wink:

    Men jeg retter til hvis det bliver for let -

    Nu har jeg testet det lidt her i weekenden og skal lige justere lidt på vægtene jeg bruger og så giver jeg det et par måneder, for at vurdere resultaterne...

    Hvordan ser dit program ud?? og hvad med resultaterne ? og styrken ??

    Hygge :4thumbup:

  2. Hej

    Synes det ser fint ud. Dog ville jeg ikke dødløfte som det sidste. Som tommelfinger-regl skal de største øvelser komme først i programmet.

    Rommel

    <{POST_SNAPBACK}>

    Er godt klar over det, men syntes at jeg ville prøve noget helt nyt - bare for at se om det gav lidt andre resultater.. :innocent:

    Hvis du har trænet i 19 år, så skal du ikke regne med nogen resultater ved at køre 18 sæt per træningsgang. HST foreskriver ikke, at volumen skal være mindre, end ved din tidligere rutine. Det er blot træningsfrkvensen af de enkelte muskelgrupper, der er anderledes.

    Så kig på dit tidligere program og sæt volumen i dit HST efter det.

    Jeg har også været opmærksom på dette - og forsøgt at lave HST med lige så mange øvelser/sæt mm. som jeg normalt bruger - men jeg tror jeg går totalt død før jeg er færdig.. Så det droppede jeg igen.. Jeg skulle jo starte et sted :tongue:

    Men flere jeg har stiftet bekendskab med i tiderne, har haft kanon fremgang med forholdsvis "lidt" træning - Og de har som oftes være fri for de skader som plager typiske vægt trænere - ( skulder, albuer, knæ, ryg/lænd skader) Her snakker vi om træning 3 dage ugen - kroppen igennem 1 gang (pr. uge) og hovede reglen 3 øvelser- 3 sæt -5-15 gentagelser... Men igen, er der stor forskel på mennesker og gener, mad, osv osv..

    Men hvad er jeres erfaring med HST - er det bare øregas ? eller er der noget om snakken.. :poking:

  3. Hej folkens

    Nu har jeg efter mange og lange overvejelser besluttet mig for at prøve der her HST noget :tongue:

    Jeg er "gammel" skrotløfter og har derfor og trænet mest split programmer - men jeg fik lysten til at prøve noget nyt.. Og man kunne jo lære noget nyt :4smartass:

    Så jeg har kastet mig over HST programmet her på siden - og planlægt følgende øvelser...( Mandag,Onsdag,Fredag)

    Squat 2 sæt

    singel row DB 2

    Bænkpres DB 2

    chins 2

    Incline bænkpres DB 1

    Militær pres BB 2

    Sideløft DB 1

    Hammer curl 2

    Fransk pres BB 2

    Dødløft 2

    Opvarmning er 10 min på cykel og Rotator træning

    Efter træning udstrækning

    Mave og Lidt Løb/cykel på off dage ( Tirsdag og Torsdag ) -

    Jeg er dog lidt i tvivl om hvor mange øvelser og sæt der skal proppes ind - men det må energien og lysten/resultaterne vise. :innocent:

    Så nu ville det bare være fint, hvis der er nogen der har erfaring med HST der har nogle nyttige og konstruktive kommentar.. :wink:

    Hygge

  4. Interessant tråd :bigsmile:

    Ikke for at tråd kapre - men

    Jeg har selv problemet med at jeg næsten besvimer når jeg har dødløftet.

    Jeg bliver svimmel, forpustet og utilpas .. Selv med meget lav vægt :dry:

    Så dødløft er Pt. udelukket :mad:

    kan det " trænes" væk eller på anden måde reduceres ???????? :blush:

    Forsat kanon weekend :cooldance:

  5. Jeg konfronterede min læge med mit skinneben, som fucker op hver gang jeg er ude at løbe. Hun gav mig så den besked, at det ville hun ikke gøre noget som helst ved, da det jo ikke er et samfunds problem hvorvidt jeg kan løbe eller ej(??)....hun anbefalede at jeg evt. for egen regning skal tage kontakt til en fysio, som så kan hjælpe mig med mit problem.

    Nu er jeg ikke ekspert , men en læge skal behandle DIG ikke samfundet. Hver gang du går til læge og bruger dit sygssikringsbevis - betaler du..

    At din skade er "selvforskyldt " har intet med sagen at gøre.. Hvis lægerne ikke behandler selvforskyldte skader, hvad så med alle de livsstilssygdomme som findes ??

    Hjerte, lunge problemer - gammelmandssukkersyge - kønssygdomme - arbejdsrelateret slidtage ved hård ega belastning - leverskader osv osv..

    Behandler hun heller ikke dem ?? :raisebrow:

    Hun skulle fratages hendes bemyndigelse til at behandle andre mennesker :devil:

    Find en anden seriøs læge.. :4thumbup:

    Foruden er en alm. praktiserende læge normalt ikke ekspert i sportsskader mm. - pres på for en henvisning til en ekspert på området.. :wink:

  6. Hej folkens :bigsmile:

    Dagens debat emne /spørgsmål fra min side er hvordan udføres denne øvelse korrekt ??

    Jeg har fundet indtil flere måder at træne denne øvelse på ( nu snakker jeg om udførelsen og om håndvægte ) :wink:

    Nogle mener man skal løfte vægten direkte frem for kroppen.. Andre lidt ud til siden - se evt. link

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Supras...teralRaise.html

    Nogle mener man skal køre fuld ROM . Dvs helt op over hovedet og retur :raisebrow:

    Nu er jeg BB of the old school :wink: og har lært - Direkte frem for kroppen og man stopper lige over vandret.. Og lille vinkel på albuen ...

    Men jeg er åben for gode forslag og erfaringer med denne øvelse :cooldance:

  7. Hej

    Ens sult følelse kan ændre sig af mange ting. Tidspunktet på døgnet kan have noget at sige. Som du selv er opmærksom på, står du noget tidliger op - og din krop er måske ikke vant til at modtage mad så tidligt.

    En anden ting er din nye livs Situation

    Er netop begyndt på et nyt arbejde
    Det kan godt give en naturlig stress, hvor kroppen reagere med manglende sult og opkastfornemmelse " maven snørre sig sammen" ..

    Giv det lidt tid.. Væn dig til at stå tidligere op og spis når du har lyst.. Lad være med at tvinge noget mad i dig selv.. Det kommer helt naturlig :)

  8. Hej

    Jeg har selv handlet en del på nette og har ikke heldigvis ikke oplevet dårlige butikker. Jeg har dog læs lidt om mine rettigheder, så jeg ikke bliver snydt :lol:

    Så jeg vil lige vidre bringe et par links ;)

    http://www.forbrug.dk/om/organisering/fo/2...-og-kreditkort/

    Betalings- og kreditkort

    Brug af betalings- og kreditkort på nettet er en både nem og billig løsning for dig, og samtidig en meget sikker betalingsform. Løsningen er sikker, fordi du ikke oplyser koden til dit kort, men kun kortnummeret og udløbsdatoen (samt eventuelt nogle ekstra kontrolcifre).

    Betalings- og kreditkort er f.eks. Dankort, VISA-Dankort, Mastercard, Diners, Eurocard og American Express.

    Har du brugt et betalings- eller kreditkort til at betale med, kan du altid få pengene tilbage:

    Hvis varen ikke bliver leveret

    Hvis sælger opkræver dig mere end det aftalte beløb

    Hvis du har brugt din fortrydelsesret ved at nægte at modtage varen eller

    Hvis der er hævet penge på din konto, uden du har givet lov

    Kommer du ud for en af de 4 situationer, skal du naturligvis først kontakte sælger for at få tilbageført pengene, men lykkes det ikke, kontakter du blot udstederen af det betalingsmiddel, du har anvendt (normalt din bank). Du meddeler, at du ønsker det beløb tilbageført, som du er uenig i, og så har banken/betalingskortudstederen pligt til at sætte pengene ind på din konto igen. Pengene må kun hæves på ny, hvis det kan bevises, at du alligevel skylder pengene.

    Og lige den her :

    http://www.forbrug.dk/om/organisering/fo/2...ing-paa-nettet/

    Forsat kanon dag :w00t:

    look nice - talk nice - be nice

  9. Hej

    Deca eller durabolin bliver ofte brugt sammen med testosteron som en " kur " .. I BB kredse siger man, at testosteron gør dig stærkere og Deca eller durabolin hjælper Bla. med en smørrende effekt, således du ikke smadre dine led/sener mm.

    Som ved det meste andet doping er der alvorlige bivirkninger.. Ofte bliver der talt om "deca dick" eller " bitch tits" , hår tab osv. Dette er dog kun et lille og synlig udsnit af alvorlige bivirkninger..

    Efter mange år i BB - Clean men med mange bekendte og kammerater på AS kan jeg kun konstatere dette.

    AS er IKKE noget man burde rode med. At lege "hjemme kemiker" med sin krop, er dumt og farligt. Ikke kun kroppen men også Psyken kan også tage skade.. :thumb_down:

    Jeg fandt nedstående artikel

    Jeg har flere gange skrevet til jer for et svar - nu prøver

    jeg igen: Hvad er forskellen på nandrolone delicato (Dynabolon) og

    nandrolone decanoate (Deca Durabulin)

    Kære spørger,

    Som det fremgår af navnene, er de to stoffer stort set identiske, og tilhører begge gruppen af androgene anabole steroider. Dynabolon er et af de senest udviklede, og ifølge producenterne virker det en smule stærkere en Deca. Durabolin Dette skulle angiveligt skyldes, at den androgene komponent er en smule anderledes og har kraftigere indvirkning på proteinsyntesen. Pga. den molekylære forskel holder virkningen af Dynabolon imidlertid ikke så længe, og derfor kræves lidt hyppigere injektioner sammenlignet med f.eks. Deca Durabolin.

    Hvad angår bivirkningerne for de to stoffer, og for de øvrige anabole steroider, er der ingen forskel. For dem alle kan nævnes ændringer i blodets indhold af fedtstoffer, påvirkning af testiklerne med bla. ufrugtbarhed til følge, samt uren hud og vedvarende bristninger i huden. Desuden vil der hos en del ses visse leversygdomme, vedvarende forstørrelse af brystvævet og forstørrelse af blærehalskirtlen.

    Med venlig hilsen

    Doping.dk

  10. Hej

    Øvelser som Barbell Lying Triceps Extension kan være rigtig hårde ved albuerne. Specielt hvis de udføres med lige stang. Det samme gælder andre triceps Extensions øvelser med " lige greb" -

    Dette " lige greb " tvinger hånden ud i en unaturlig stilling, som ved nogen kan give smerter i albuen.. :unsure:

    Det jeg selv gjorde var at , droppe Barbell Lying Triceps Extension

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/BBLyingTriExt.html

    Og lave en del standing Triceps Extension i kabel med enten V- bar eller et stykke tov. Start stille og rolig.. Når du ikke har flere smerter kan du forsøge at lave dips.

    Dette virkede for mig og et par andre der bøvlede med deres albuer :bigsmile:

    Prøv dig frem. Men fokus skal være på at blive sund og rask nu!

    Total enig .. Du skal ikke ignorere smerter.. Massage og ibutop er en kanon måde til at fjerne smerter på, men hvis du træner forkert kommer smerterne igen.. ;)

  11. Hej ..

    ja den er, prøv at køre nogle rotatator cuff øvelser, efter hver gang du har kørt press øvelser, det hjalp hos mig!![

    Enig :bigsmile:

    Her er et link til nogle øvelser :

    Der findes en del sider med øvelser mm. ( brug google og søg rotatator cuff ) hvis man vil læse mere.

    Jeg havde selv problemer med skulderne ved bænkpres, og fik det råd af en styrkeløfter, at jeg skulle droppe stangen og bruge håndvægte i stedet - da øvelsen var en mere naturlig bevægelse og ikke så hård ved skulderen... Meget skeptisk gik jeg i gang.. Men manden havde ret.. :)

    Så prøv evt. at bænke med håndvægte.. Droppe flyers , skulderpres bag nakke, og rygøvelsen " træk til nakke" .. Skulder pres bag nakke kan erstattes af militær pres og " træk til nakke" med chins med medium greb..

    Have fun :bigsmile:

  12. ptpoul-->

    Forskningsresultaterne ang. glucosamin og dens virkning, har jeg også læst. Og de forskellige tråde jeg kunne finde. De besvare bare ikke mine spørgsmål.. ( bivirkninger mm)

    Jeg skal ikke kunne sige ,om du har personlig erfaring med glucosamin eller om det bare er din personlige mening du giver udtryk for. Tror dog at det sidste er tilfældet.

    Så til lige dit problem hjælper det ikke en hat.
    <_<

    Tja.. Det er muligt - beror vel på, hvad det er der driller i skulderen

    Forresten ekstremt dårlig nettikette

    Det er muligt, og den tager jeg på mig - Jeg vil så til gengæld mene at din reply heller ikke er i den bedste smag.

    Men søger stadig efter folk med personlig erfaring i virkning/ bivirkninger og som har noget Konstruktivt at bidrage med :bigsmile:

  13. Hej igen :)

    Nu lyder det til at du tror at glucosamin er et prestationsfremmende middel?...
    Nej - Der har du misforstået mig. Jeg er klar over det er mod ledsmerter. :)
    Nu har End of level monster kort forklaret hvad ideen er med at tage glucosamin, men du kunne jo lige forklare hvad du forventer at opnå ved at tage det.

    Gerne !! Jeg har for mange år siden smadret en af mine skulder ved overtræning. <_< Ødelagt en slimsæk og betændelse tilstand. Har dengang fået binyrebarkhomon indsprøjtninger..

    Jeg har optrænet min skulder igen, og den er fuld funktionsdygtig og fleksibel. Desværre kan jeg til tider stadig få lidt smerter ved skulderen ved hård træning. :unsure:

    Min tanke var, om glucosamin kunne hjælpe..

  14. Jeg prøver lige igen ! :)

    Jeg vil med det samme indrømme at Emnetitelen er ekstrabladet værdig :tongue:

    Men jeg havde brug for lidt opmærksomhed, da min anden tråd ikke blev besvaret :lol:

    Håber ikk nogen tager det ilde op ;)

    Nu til temaet :

    Jeg ville lige høre, om der er nogen der har erfaring med Glucosamin. Evt. hvad i har taget det for . Om det hjalp og om i har haft bivirkninger..

    Forsat kanon dag :w00t:

  15. Hey..

    Nu er jeg ikke super expert på netop dette emne, men som ejer af en motionscykel og tidliger tri atlet, har jeg da cyklet lidt :tongue:

    Her er en udmærket side at kigge på : http://www.sport-tiedje.dk

    Prisen er vist fornuftig nok, samt en udmærket beskrivelse af div. cykler mm.. ( Bla. forskellen på motionscyklen og Ergometre ) osv...

    Lad i hvert fald være med at køb det billige skrammel af kondicykler der vrimler med i store supermarkeder og desværre også en del fagbutikker.

    Kan jeg kun give ret i .. Hvis man vil arbejde seriøst på cykel, er det dumt at købe for billig/ dårlig ..

    Kig også på saddel og indstillings muligheder . Evt. om saddelen kan udskiftes.

    Det er mega træls med en "tante" saddel, man ikke kan sidde på i mere en 10 minutter uden at få vabler på B....... :bigsmile:

    Håber du kan bruge det til noget

    Cat.......

  16. Hej folkens :wave:

    Jeg er ny på MOL, så vær lidt overbærende :bigsmile:

    Men Grits betyder Gryn , som kan være mange ting.. Men her er et tip. Jeg trænede i Sverige for en del år siden, Hvor jeg var heldig, at få et par træningspas med en af Sverigs Pro BB..

    Han brugte bla. mannagrød pga. det høje kulhydrat indhold.

    Mannagrød laver man af mannagryn ( se link )

    http://www.foodcomp.dk/fvdb_details.asp?FoodId=0182

    Jeg kan selv anbefale det. Det er nemt og hurtig at lave. Billig i indkøb. Mere eller mindre smags neutral.. Man kan peppe det lidt op med f.eks. kanel eller en klat syltetøj !!

    Og så tænker folket : Ja ja - er det ikke noget negativ <_<

    Jo .. det er der ... ;)

    Det brænder nemt på !!! og husk at vaske tallerkenen af efter brug.. Det stads klister som en i H..... , hvis det tørre ud :tongue: