Phindborg

Medlemmer
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Phindborg

  1. Hi hi, du misforstår lidt - tror jeg :smile: Jeg hater bare på det fact, at man ikke offentliggør wods. (jeg aner ikke hvordan det fungerer i kirken andet end, hvad trådstarter lige nævnte)

    Jeg vil selv gerne træne lidt CF ind i mellem, men det er også besværliggjort af, at jeg ikke kan få oplyst, hvad der skal køres - enten fordi, jeg ikke ønsker det "trætter" i forhold til anden træning; eller fordi jeg har en glasryg, jeg prøver at tage hensyn til.

    Hvis de erfarne cf'ere alligevel tilpasser og designer al deres træning, hvorfor så ikke også droppe hele den der: CF er den perfekte alsidige træning, og man ved aldrig, hvad man skal køre, så man kan forberede sig på at altid være klar til alt.

    Godmorgen

    Synes faktisk du har en fed pointe!

    De første 3-4 måneder jeg deltog i Crossfittræningen så jeg vilde fremskridt, både i fleksibilitet og i styrke (jeg kom direkte som langdistanceløber så der skulle ikke meget til).

    Men her de sidste par måneder (før jeg meldte min ind i KSK) har det så været nødvendigt at supplere med nogle tunge styrke sæt - alt efter hvad der har manglet i løbet af ugen. Problemet var så at man kunne risikere at dukke op næste dag og lave præcis samme træning, som man selv havde stået med aftenen før. Spørger man en træner om hvad der står på menuen dagen efter, så kan de enten ikke huske det, eller vil ikke fortælle det.

    Hvis man selv skal til at planlægge sine WODs, ser jeg slet ingen grund til at bruge 400 kroner på et medlemsskab, når jeg har samtlige redskaber til rådighed i min styrkeløft klub.

  2. @Maxpower ja det er også lidt ideen - udfordringen er jo så at få det til at passe med kirkens WODs da ingen kender dem på forhånd. Jeg kan selvfølgelig også sige mig selv, at jeg ikke kan supplere min styrketræning med endnu et træningspas hvor volumen er ukendt.

    @Igor ja det ser sgu lidt sort ud kan jeg forstå.

  3. Samme Maxpower som på crossfit.dk? :)

    Mit mål er egentlig bare at stige i totalen - altså i dødløft, squat og bænkpres. Jeg vil bare ikke helt slippe grebet fra Crossfit da træningen giver en et endorfin kick af dimensioner :)

    Men ja ved jo også godt at 6 træningspas lige efter hinanden er for meget - men overvejede bare om der var andre i samme situation, måske med andre sportsgrene som supplement til crossfit.

    En eventuel løsning kunne også hedde mandag, onsdag: styrkeløft. Fredag, lørdag: crossfit?

  4. Hej MOL - lang tid siden ;)

    Jeg har nu været den glade crossfitter i omkring 7-8 måneder og er for 3 uger siden meldt ind i en styrkeløft klub.

    Er det muligt at kombinere crossfit 3 gange om ugen med styrkeløft 3 gange om ugen - uden at blive udsat for overtræning vel og mærke? Crossfit træningen er i sig selv meget alsidig, og i 50% af tilfældende vil øvelserne ikke have indflydelse da fokus ligger på ren kondition eller udholdenhed - men resten (tunge løft eller andre øvelser der påvirker samme muskelgrupper)vil jo selvsagt påvirke min restitution.

    I dag hedder det:

    Mandag 16-18 styrkeløft

    Tirsdag 11-12 Crossfit

    Onsdag 16-18 styrkeløft

    Torsdag 11-12 Crossfit

    Fredag 16-18 styrkeløft

    Lørdag 11-12 Crossfit

    Søndag Hviledag

    Ville det give mening at ligge Crossfit og styrkeløft de samme dage, således at jeg er sikret 48 timers restitution inden næste træningspas?

  5. Selvom det er intensivt er det jo ikke ret meget du løber, selvom det er 5 dage om ugen.

    Men det er med løb som med anden træning. Lyt til din krop og varier træningen.

    Og ja. Løbetræning belaster kroppen mere end motionscyklen. Der er en hel anden spænding i kroppen og kroppen tager imod stød fra underlaget.

    Tak for svaret.

  6. Kære MOL'ere

    Jeg har de sidste 2 uger Løbetrænet 5 dage om ugen man-fre... 15 min intensivt løb før styrketræning man, ons, fre og 30 min tirs, tors efterfulgt af 30 minutters powerwalk.

    Men er det overhovedet sundt? Har før i tiden brugt motionscyklerne til at få pulsen op inden træning, og regner med at det selvfølgelig ikke er noget problem at cykle hver dag. Men er løbetræning anerledes? Løbetræning må vel belaste kroppen i noget højere grad en cykling, så er det bedste alternativ at have én hviledag mellem hver løbetræning?

    /Pinden

    Skal vel lige tilføjes at jeg er en 21-årig RUC-studerende, der har trænet on/off de sidste 2 år.

  7. Synes det ville være på tide at få en vurdering af mit træningsprogram.

    Har kørt en HST cyklus i knap to måneder, men har krydret skemaet lidt, så ville lige have nogle flere vurderinger.

    Man/Ons/Fre:

    1 sæt i 15 rep dagene, 2 sæt i 10 rep dagene, 3 sæt i 5 rep dagene og 2 sæt i den excentriske fase.

    Øvelserne er:

    Squat

    Hase-curl

    Knæ-extensioner

    Læg

    Lever Seated Rows

    Rowing

    Træk til bryst

    Biceps curl med stang

    Bænkpres

    Håndvægtspres skrå

    Pushdowns

    Closegrip Bænkpres

    Laterals

    Tirs/Tors:

    Rygstrækninger

    Dødløft

    +4 varierende øvelser for skrå samt lige mavemuskler.

    Desuden træner jeg Kendo torsdag og fredag i ca 2,5 af gangen. Torsdag træner jeg Kendo før mit program, og fredag efter mit program

    .

    Jeg spiser mellem 3000-3200 kalorier om dagen. Er 20 år, 179 cm høj og vejer i øjeblikket mellem 73-75 kg.

    Mål for træning er at blive større end et hus!

    Alle kommentarer er virkelig velkomne :wink:

  8. Phindborg >> Jo, tak. Ved ikke om det var smukt, men det var hårdt. Inden året er omme, knalder jeg de 100 op uden fingre på. :devil:

    Har samme mål, dog ser det ud som om du er noget tættere på end jeg. Udover de 100 kg i bænken, skal der også stå 80 kg på vægten :superman:

  9. Du synes du er for tynd ?

    Prøv at kigge på dig selv i spejlet og overvej dig selv med: bumser på hele kroppen, små nosser, vandophobning, hårtab og du er stadig ikke blevet større fordi du ikke spiser nok... og oven i hatten er du blevet så paranoid, at du ikke engang ved om det er dig selv du kigger på.

    Spørgsmålet er ikke hvordan du gør det... men om du er dum nok?

  10. Synes det var virkelig spændende læsning. Giver virkelig stof til eftertanke, for folk (som mig selv) som ikke er helt inde i alle de medikamenter, bivirkninger/virkninger og oplevelser der bliver nævnt.

    Og tror ikke du fået meget held i at finde de omtalte MOL gutter BLACKMOORE :wink:

  11. Du kan eventuelt begynde at drikke en weightgainer shake en gang imellem. Det hjælper godt hvis man ikke har appetitten. Ellers så prøv at holde styr på din kost, og læg mærke til om du er i konstant kalorie overskud. Ellers tager du ikke meget på.

  12. Tager jeg helt fejl ved at påstår, at det her er din 6. post vedr. det HST program du ikke er kommet igang med endnu ? Rimelig dårlig stil.

    Jeg gav dig et link i sidste tråd som jeg vil råde dig til at læse grundigt igennem.

    http://www.motion-online.dk/styrketraening...cifik_traening/

    Læs:

    "- Den excentriske træning i uge 7-8 foregår nemmest ved at en makker hjælper med at løfte vægten (som skal være TUNG), og man selv sænker den langsomt (den excentriske fase)

    - Ikke alle øvelser egner sig til tung excentrisk træning, eksempelvis kan det være meget risikabelt at lave squat på denne måde."

    Og prøv at bruge "Søg" knappen..

  13. Men nogle gange skal der viden til, før man bar går videre.. Har trænet HST i lang tid, men begyndte at undre mig over det som var mit spørgsmål..

    Godt være du har trænet i lang tid...

    Hej.. Når man skal starte et HST program, skal man så se hvor meget vægt man kan tage i en rep eller 5??? Er lidt i tvivl, for indtil nu har jeg gjort det på den måde med 1 rep, men nu har jeg læst at man skal se hvor meget man kan tage med 5 rep...?????

    Men det har ikke været HST ;)

    Gå ned i centeret og find ud af præcis hvor mange kg du kan løfte 15 gange i hver øvelse. Og så bare gå igang.. det er slet ikke så indviklet .

    Er du stadig i tvivl så læs den artikel her: http://www.motion-online.dk/styrketraening...cifik_traening/

    Og brug evt det Excel regneark man kan downloade.

  14. Så var jeg nede i centeret idag. Vil gerne lige have en kommentar om jeg har forstået det her med "antagonistiske supersæt" korrekt.

    Mit program så sådan her ud:

    12x30 kg bænk

    8x45 kg pulldowns

    12x40 kg bænk

    8x45 kg pulldowns

    12x35 kg bænk

    8x40 kg pulldowns

    12x35 kg bænk

    8x40 kg pulldowns

    12x30 kg bænk

    8x30 kg pulldowns

    6x12 kg DB skråbænk

    8x30 kg seated rows

    6x10 kg DB skråbænk

    8x30 kg seated rows

    6x8 kg DB skråbænk

    8x30 kg seated rows

    6x10 kg DB skråbænk

    8x30 kg seated rows

    6x10 kg DB skråbænk

    Uden pause imellem nogen af sættene. Kun lige til at drikke en tår vand. Træningen tog vel omkring en 40 minutter.

  15. Hva er grunden til det skal være 5 dage om ugen??

    Hvis du nu kan opnå det samme eller bedre på mindre, er det så ikk mindst lige så godt??

    Jo det er trodsalt rigtigt. Men hvis det bliver en del af hverdagen, så er det i mit hovede nemmere at gøre det til rutine. Og rutiner er for mig meget vigtig :blush:

    Så hvis det kan lade sig gøre, at få et 100% udbytte igennem 5 dages træning. Så vil jeg meget gerne høre om det.

  16. Lige for at starte, så har jeg brugt søge funktionen. Det gav ikke noget resultat, så jeg tillader mig at starte et nyt emne.

    Jeg søger ganske simpelt et 5-dages træningsprogram (man, tirs, ons, tors, fre). Programmet skal have fokus på masse. Der skal ikke kun være fokus på overkrop (disco programmer, nej tak :nonono: )

    Jeg er 20 år. Vejer 69 kg og er 179 høj. Jeg har trænet før, hvilket giver mig en vis kendskab til de fleste øvelse, og selve udførelsen af dem. Men jeg har undgået træning de sidste 6 måneder. (stoppede ca 2. december 2005)

    Min log findes her: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=17318

    Håber i kan komme med nogle gode forslag.

    Og er der nogen spørgsmål, så bare fyr løs.

    /Peder Hindborg