J-J

Medlemmer
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by J-J

  1. Andreas (og laush!), ved godt, at du har styrketraenet regelmaessigt gennem dit vaegttab det sidste aar...............

    Men med det kendskab jeg har til dig gennem loggen, saa er det kun det ene aars erfaring du har. Udfra min egen erfaring med styrketraening og vaegttab, saa kunne det godt lade sig goere, at oege muskelmasse samtidig med, at jeg var i kalorieunderskud, og det ogsaa selvom jeg faktisk havde styrketraenet i flere aar - dog ikke saa maalrettet.

    Selvfoelgelig vil jeg foelge med fortsat :4thumbup:

  2. Hej Andreas, dejligt at se dig tilbage her paa MOL :smile:

    Virkelig flot, at du har fortsat dit imporenende vaegttab - :1356: for det.

    Lyder spaendende, at du vil til at starte en ny log med aendret fokus - styrketraening :weight_lift:

    Jeg vil lige give mit besyv med omkring hele bulke/cutte debatten..........................her til at starte med, synes jeg egentlig ikke, at du skal bekymre dig saa meget om, hvorvidt du skal kaste dig ud i noget bulk for at faa oeget muskelmassen. Eftersom du er rimelig nybegynder udi styrketraeningens verden burde du kunne faa helt ok resultater ved at holde dig omkring dit ligevaegtsindtag (har der vaeret nogle traade om her paa paa MOL og min personlige erfaring er ogsaa, at det kan lade sig goere at oege baade styrke og muskelmasse :4flex: i kalorieunderskud).

    Bare lige en anden synsvinkel paa sagen..........................men, bliver spaendende og se, hvad du ender med efter snak med din kammerat. Glaeder mig i hvert fald til at foelge din nye log :4thumbup:

    VH / Jean

  3. Har opdaget at det er virkelig afgørende for mig hvilken musik jeg skal høre på hvis jeg skal presse mig selv,post-7545-1127927941.gif nytter ik jeg sider og blir irriteret på nik og jay, så gælder det bare om at lære de forskellige instruktører at kende, så man kan undgå dem med "dårlig" musik smag.

    Hej Duenn,

    Kan kun vaere helt enig; musikken er bare SUPER vigtig i en spinningtime. Der er ikke noget vaerre end, at sidde og bruge energi paa, at blive irriteret over instruktoerens musik valg :mad: , istedet for bare at kunne koncentrere sig om, at foelge rytmen og nyde det :cooldance:

    Som du selv skriver, saa gaelder det jo bare om at finde de instruktoerer der matcher en selv med hensyn til musik og koerestil, saa man er sikker paa, at det altid bliver en fed oplevelse :cooldance:

    Fortsat god traening :smile:

    VH / Jean

    Ps. Ogsaa tillykke herfra med det superflotte squat :4thumbup:

    og saa FEM reps!!!!! :devil: Super, super flot!

  4. Hej Powebaby,

    Tillykke med loggen og velkommen til :4thumbup: .

    Jeg startede selv ud med spinning og pump, (dog kombineret med alm. styrketraening) i forbindelse med vaegttab, men er nu en af dem, der er blevet helt tosset med styrketraening :pumpin: og som konsekvens deraf er pump roeget helt ud. Jeg synes nu ellers ikke, at det var saa skidt - var faktisk ret glad for det :smile: . Synes det er en udmaerket mulighed for at faa loeftet lidt vaegte i godt selskab og samtidig faa lidt sved paa panden. Hvis man ikke er saa vild med styrketraening kan det vaere svaert, at tage sig sammen til alene, men i saadan en pump time bliver man jo motiveret af stemningen :cooldance: .

    Men, som Majandra, skriver, saa er det nok ikke dér du vil faa den stoerste styrkefremgang, saa du maa jo saa vurdere, hvad dit maal er med pump.

    God traeningslyst

    VH/ Jean

  5. Ved ikke så meget om emnet men måske skulle du nøjes med at at køre singles i dødløft. det er jo i forvejen i mine øjne temmelig stor volume der er til underkroppen :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Det er et godt forslag, og jeg har også selv tænkt på det. Men for at komme op på samme volumen på som 10 x 3, så skal jeg tage 30 singler og det ved jeg ikke om jeg har tålmodigheden til. :smile:

    Hr. K

    <{POST_SNAPBACK}>

    Efter inspiration her i din log proevede jeg igaar, at koere DL'en som singler (ja, 30 x 1 :blink: ). Var faktisk helt ok og tog ikke vaesentlig laengere tid, end at koere 10 x 3, for det er kun noedvendigt, at holde en ganske kort pause.

  6. Alternativ Hypertrofi uge 3, dag 2

    Dødløft 8 x 3 x 165 kg*

    Militarypress 10 x 3 x 42,5 kg

    Chins 10 x 3 x mig + 23,75 kg

    Hanging Hip Raises 1 x 10, 7 x mig

    Hammercurls 1 x 6, 4 x (2x21,5 kg)

    Pushdowns 1 x 8 x 50 kg, 1 x 8 x 55 kg

    *Huden på pegefingeren var ved at blive flået af, så jeg stoppede i god tid.  :dry:

    <{POST_SNAPBACK}>

    :w00t: - havde samme problem (dog med langefingeren) og stoppede ogsaa efter otte saet igaar :w00t: - totalt twilight zone :blink:

    Ellers fin træning. Tilgengæld undrer det mig, at jeg sveder så ufatteligt meget. Det ender sgu med, at jeg enten skal gå rundt med et håndklæde eller have en ekstra T-shirt med til træning. Hvorfor sulen er jeg begyndt at gøre det?  :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Kan det vaere fordi det er sommer? :laugh:

    Udover, at det er sommer, saa faar det her program ogsaa mig til at svede helt abnormt meget (er ellers normalt ikke den store "sveder" :raisebrow: ), saa det kan jo have noget og goere med saet/reps/pauser i programmet.

  7. du har helt ret, der er mine ben jeg er nervøse for, de har det hårdt.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Kender godt problematikken :4crutches:

    Umiddelbart synes jeg det lyder meget haardt for benene med spinning mandag & tirsdag og saa squat onsdag OG DL torsdag :gal:

    Helt andet forslag..................... :smile:

    Mandag: spinning

    Tirsdag: fullbody

    Onsdag: pause

    Torsdag: fullbody

    Fredag: pause

    Loerdag: spinning

    Soendag: pause e. evt. fullbody igen hvis du er frisk

    I takt med, at du vaenner dig til traeningsmaengden kan du saa oege med en gang spinning el. fullbody mere om ugen.

  8. Har du mulighed for at koere spinning om fredagen? I saa fald ville det da vaere perfekt, at spinne mandag og fredag og saa holde fast i dit split program.

    Paa den maade vil du have pause dag efter haard spinning mandag og koere bryst/tricep split dagen efter fredagens spinning. Paa den maade burde dine ben have nok tid til resititution, hvis det er det, du er nervoes for.

  9. På tirsdag vil jeg afprøve Chad Waterburys program, men nu har jeg pludselig også fået kig på Thomas Jagds Alternativ Hypertrofi program. Tilgengæld ved jeg ikke, hvor godt det er i styrkemæssig sammenhæng.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg tror nok, at vi skal blive rigtig staerke af det program :showoff:

    Bliver spaendende og se, hvordan det gaar og hvilke oevelser du vaelger helt noejagtigt.

    Kaster mig ud i det her i aften, saa jeg skal nok rapportere om foerstehaandsindtrykket :smile:

  10. Hurtig og laekker morgenmad inspireret af mit ny-indkoebte proteinpulver med vanille smag :4mewantfood: :

    Cafe Latte:

    1 del frisklavet kaffe

    1 del skummet

    1 spsk. vanille proteinpulver

    Skummetmaelken og proteinpulveret blandes og piskes engang med stavblender (skal helst vaere lunken eller lidt varm) for at faa cafe-agtigt maelkeskum :tongue:

    Kaffe haeldes i krus / glas og den piskede maelk oveni - namnam

    Havregroed:

    1 del gryn

    2 dele skummet

    1 scoop vanille proteinpulver

    Kanel efter smag og behag......

    Alle ingredienser blandes i en kasserolle og varmes under omroering - smager sku godt! .............. og kan bestemt ogsaa anbefales til efter traening ......... :4mewantfood:

  11. Hvad med kun at koere de store basisoevelser to gange om ugen hver? Fx squat/BP dag 1, squat/DL dag 2 og DL/BP dag 3?

    Paa den maade koerer jeg selv 5 x 5.

    Fra januar til april koerte jeg 5 x 5 tre gange om ugen med de tre store basisovelser hver gang og til sidst havde jeg INGEN fremgang (men derimod tilbagegang :crybaby: ). Nu har jeg saa koert med kun to af de store basisovelser pr. traeningspas i 2 maaneder og er igen begyndt og faa fremgang.

    Bare et forslag............. :smile:

  12. For hulen da, hvor er det svært at lade være med at spise. Jeg brugte hele aftenen i går på at beklage mig over, at jeg var sulten.  :sleeping:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jaa, det er skam haardt arbejde, at cutte! Og saa skal du endda bare lige af med et par kilo!

    Det gode er da, at I begge to cutter, saa der er stoette og hente og faa fristelser i koekkenskabene :wink:

    Fortsat held og lykke med projekt "markeret-mave".

  13. Hej Bella,

    1600 kcal om dagen er altsaa ikke saerlig meget for en der vejer 101 kg og samtidig motionerer. Derfor synes jeg egentlig ikke, at du skal proeve at saette det yderligere ned. Tvaertimod! Som mange naevner her, saa er vejen frem nok naermere, at dyrke noget intensiv motion, hvor du faar sved paa panden og faar forbraendt en masse kalorier (og faar bedre motion :cooldance: ). Hvis du ikke er saa meget for loeb (kan ogsaa vaere haardt for dine led/sener, naar du stadig vejen saa meget) saa er kondicykel eller alm. cykling ogsaa rigtig godt, men husk at presse dig selv og traede haardt i pedalerne.

    At melde sig ind i et fitness center er altsaa heller ikke en daarlig ide - der er tit en masse forskellige kredsloebsmaskiner og hold at deltage paa - saa kan du proeve dig frem og finde den form for motion du bedst kan lide.

    Held og lykke med det :smile: .

    VH / Jean

  14. Det ser ud til, at der er flere herinde på MOL, der har begyndt på programmet. Rigtig lækkert, at ens anstregelser kan glæde andre.

    Hr. K

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja, det ser ud til, at din mission om at faa os piger paa MOL til at dyrke rigtig styrketraening, er ved at vaere fuldfoert :wink: .

    Armoured Female - sorry for log spam :blush: .

    Rigtig god og underholdende log du har - og saa er det godt nok en vild baenkpres du fyrer af :smilerock: .

    VH / Jean - en hidtil anonym log laeser :wink:

  15. Er det ligegyldigt hvilket tov man bruger?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg vil helt klart anbefale dig, at koebe et af plastik. Jeg har selv saadan et og er utrolig glad for det. Sjippetove af tov kan vaere ret tunge og svinge rundt og det er derfor svaert, at finde en rytme.

    At bruge sjipning som konditionstraening kan du da sagtens - det er super haardt, saa du kommer hurtigt op i puls. Som Nobleza skriver kan du jo koere nogle intervaller, hvor du laver forskellige oevelser eller du kan ogsaa bare hoppe saa lang tid du nu kan (haardt nok i sig selv :laugh: ).

  16. Playboy´s diætgryde  :4mewantfood:

    Jeg tænkte at jeg lige ville dele opskriften på denne simple ret med jer andre.

    Jeg er på diæt lige i øjeblikket, og har for det meste problemer med at jeg går rundt og er småsulten hele tiden, selvom jeg får masser af kostfibre.

    Jeg har dog fået stykket denne energifattige og sunde ret sammen, som har vist sig at mætte overraskende godt, på trods af det lave kalorieindhold  :bigsmile:

    Ingredienser:

    300gr kalkunbryst

    300gr gulerødder

    200gr majs

    ½ dåse tomatpuré koncentrat (140gr dåse)

    2 fed hvidløg

    10gr olivenolie

    Vand

    Krydres med salt, peber, paprika, oregano, chilli, citronpeber/citronsaft og evt andre krydderier efter eget valg.

    Fremgangsmåde:

    Kødet skæres i tern, og gulerødder og hvidløg i skiver.

    De 10gr olie hældes i gryden og varmes op.

    Kødet svitses sammen med krydderierne (Pånær paprika) - vær opmærksom på at røre i det hele tiden, da det ellers brænder på pga. den begrænsede mængde fedtstof.

    Når kødet blevet hvidt, tilsættes gulerødder, majs og hvidløg som svitses videre sammen med kødet.

    Når det hele et svitset godt, tilsættes vand, tomatpuré og paprika.

    Lad det hele stå og simre et kvarters tid, og retten er klar.

    Jeg som ellers har en ret stor appetit, delte denne portion op i 2 måltider da jeg simpelthen ikke kunne spise det hele på een gang - det mætter helt utrolig godt, og smager aldeles glimrende.

    Har man en en lille appetit, kan sådan en grydefuld snildt deles op i 3-4 mindre

    måltider.

    Det samlede indhold for hele herligheden er lige under 760kcal og indeholder knap 76gr protein.

    Ved at dele det op i 2 får man derved et ganske velsmagene og mættene måltid, som indeholder under 380kcal og knap 38gr protein  :4smartass:  :bigsmile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Rigtig laekker opskrift Playboy :4mewantfood: . Proevede den igaar aftes og du har helt ret i, at den maetter godt - og saa ser det jo ogsaa laekkert ud :4thumbup: .

    Puttede ogsaa lidt squash i - det var ogsaa et hit.

  17. Mandag d. 4/4/05

    Vaegt: 68,6

    Talje: 75 cm

    Mave: 80 cm

    Andre maal ikke taget...........

    Maal er fedttab uden tab af muskelmasse :4thumbup:

    For at saette tal paa, saa er maalet foelgende:

    Talje: 70 cm

    Mave: 75 cm

  18. Jeg vover mig ogsaa ud i det - Armoured Female, Pivklar og Alva skal jo have lidt konkurrence :devil:

    Maal: mindre fedt!

    TF

    Baloo

    Armoured female

    Rønne

    Pivklar i Odense

    Skjold

    Lagoon

    Spock

    Hr. Kirkenbrandt

    Alva

    zink brian

    SimonHP

    Krumborg

    SusGrofa

    Henrik C

    Stegger

    Xzeebtz

    swaq

    heffehurtig

    MaxPower

    therealhurra

    heffehurtig og

    Rasmus G

    jhax

    J-J

  19. Det er såmænd ikke for at der ikke jeg ikke går til den. Uanset hvor mange gange jeg har presset citronen har jeg ikke kunnet få pulsen over 172. Da jeg er 30 burde min maxpuls ligger væsentlig højere.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg er 27 og min maxpuls er indtil videre paa 165 :blink: . (opnaaet én gang ved spinning). Saa jeg tror da ikke (haaber da ikke :smile: ), at det er saa unormalt.

  20. Hej Hr. K,

    Hvordan er du egentlig kommet galt afsted med haandleddet? (kunne selvfoelgelig selv kigge tilbage i loggen, men den er f... lang, saa det er helt aerligt lettere at spoerge :innocent: )

    Hvad goer du for at styrke det?

    Jeg spoerger fordi jeg selv har haft lidt knas med haandleddet efter et daarligt udfoert bokseslag for to maaneder siden. Hvis du har nogle gode fif, saa ville de jo vaere dejlige, at hoere :wink: .

    VH / Jean

  21. Hej der!

    jeg har gået til spinning i 3-4 mdr nu. Og jeg ville såmænd bare høre hvor tit man kan "tillade" sig at gå til spinning lige nu blir det til 2-3 gange om ugen. Men det sker i træk. Har det nogen betydning at man ikke holder en dags pause som nogen siger er nødvendigt og andre siger det ikke er. Håber jeg kan få et svar for at vide om jeg gør det rigtig og om det så hjælper vægttab

    hilsen Brad-p  :cooldance:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Brad-p,

    Hvordan har din krop det med, at traene spinning 2-3 dage efter hinanden?

    Hvis du foeler dig frisk i kroppen til hver time og kan koere til, saa er der intet problem i det, men hvis du derimod foeler, at du ikke kan give dig fuldt ud paa grund af traethed/smerter fra gaardagens traening, saa var det maaske vaerd og overveje, at restituere lidt laengere mellem spinning timerne.

    Om spinning hjaelper dit vaegttab? Det er svaert, at svare paa for det kommer jo ogsaa an paa, hvad du spiser. Hvis du kun spinner 2-3 gange om ugen og ikke traener andet eller aendrer dine kostvaner, saa vil du nok ikke se saerlig store resultater paa vaegten.

    VH / Jean

  22. Men altså vi sammenligner med løb, ikke? Mener du virkelig seriøst at PW er løb overlegent i alle henseender? For ellers ér der jo ulemper.

    Som sagt, hvis du får noget konditionsmæssigt ud af at PW, så er du nok ikke i den bedste form.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nej, jeg mener ikke, at pw er loeb overlegent i alle henseender - man braender mange flere kcal. ved loeb og traener ogsaa kredsloebet bedre.

    MEN det er bare ikke altid loeb er det bedste valg. Jeg faar fx meget tunge ben og ondt i hoften dagen efter loeb, (maaske begyndende slidgigt :raisebrow: ) og det goer ikke ligefremt min styrketraening optimal :wink: . Tror at tunge ben/DOMS er hovedaarsagen til at mange vaelger en powerwalk istedet for en loebetur.

  23. .. og så finder jeg det ret snævertsynet at hævde der kun er fordele.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ok, saa undskylder jeg min formulering - det var bestemt ikke skrevet for at bringe sindene i kog :raisebrow: .

    Jeg har dog stadig svaert ved og se, hvad de direkte ulemper skulle vaere.

    Og du får absolut intet konditionsmæssigt ud af PW (hvis du gør står det ihvertfald SKIDT til  :tongue: )

    <{POST_SNAPBACK}>

    Faar man virkelig ikke noget konditionsmaessigt udaf, at powerwalke? Det synes jeg virker underligt :blink: . Hvis man gaar med lidt over 7 km/t, faar man saa ikke noget udaf det konditionsmaessigt?

  24. Netop spild af tid af den årsag du selv nævner.. ved at løbe, kunne du klare samme distance på kortere tid, og derved spare tid :-)

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ok, hvis du ser det paa den maade, saa er der vel mange ting i livet, som er spild af tid :raisebrow: .

    Jeg kunne fx ogsaa powerwalke istedet for at se fjernsyn, for det braender jo mange flere kaloerier paa mindre tid :tongue: .

    At loebe og powerwalke er to forskellige motionsformer, hvor den ene er forholdvis haard for led/sener og kraever restitution og den anden ikke er. Derfor er det maaske ogsaa lidt forkert, at sammenligne de to motionsformer kun baseret paa forbraendte kalorier.