Peewee

Medlemmer
  • Posts

    82
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Peewee

  1. Spekulationerne ligger i om man begynder at spise mere hvis man indtager sødemiddel, da kroppen da "snydes". Der er specielt et studie, som løber over 10 uger der giver nogle brugbare resultater. Andre undersøgelser har eftersigende ikke varet særlig længe. Det skal siges at jeg ikke selv har læst undersøgelsen, men har fået det gennemgået til holdtimer.

    Nu skriver jeg bare direkte af fra de slides vi fik udleveret.

    Formål: At undersøge ændringer i ad libitum energi- og makronæringsstofindtagelse, vægt og kropssammensætning i løbet af 10 ugers supplementering med enten sukker eller ikke-energigivende sødestoffer.

    Design: I 10 uger indtog overvægtige mænd og kvinder enten supplement med sukker (n=21) eller ikke-energigivende sødestoffer (n=20). Svarende til enten 3,4 MJ og 152 g sukker eller 1MJ og 0 g sukker.

    Konklusionen for undersøgelsen var, at overvægtige personer der indtog ret store mængder sukker (28 E%), primært som drikkevarer, havde en øget energiindtagelse, vægtøgning, fedtmasse og blodtryk efter 10 uger. Dette kunne ikke observeres i en tilsvarende gruppe der indtog ikke-energigivende sødestoffer.

    Raben A, Vasilaras TH, Møller AC, Astrup A. Sucrose compared with artificial sweetners: different effects on ad libitum food intake and body weight after 10 weeks of supplementation in overweight subjects. Am J Clin Nutr 2002; 76: 721-9
  2. Jeg har noget træningsudstyr til at stå i mine forældres garage, som jeg ikke længere bruger.

    Der er tale om dette vægtsæt: http://www.fitnessgruppen.dk/default.asp?f...mp;pfgnr=402081

    Jeg har fået cliplåse i stedet for de originale låse og købt yderligere 2*20kg skiver.

    Denne curlbar: http://www.fitnessgruppen.dk/default.asp?f...mp;pfgnr=402061

    Denne bænk: http://www.fitnessgruppen.dk/default.asp?f...mp;pfgnr=313051

    Bænken er justerbar i begge ender. Ryggen kan indstilles så den står lodret.

    Stativet kan jeg ikke længere finde inde ved fitnessgruppen. Det kan bruges til både bænkpres, squat og dips. Det kan indstilles i bredden og højden. Der er desuden mulighed for aflægning(?) i tilfælde af squat max.

    Pga. mindre tekniske problemer kan jeg ikke fremskaffe et billede af udstyretsstand som det er nu. Det skulle være ordnet til weekenden, hvor jeg vil poste billeder af dets nuværende stand. Stangen har en smule overflade rust som vil fremgå af billederne og en smule af malingen er slået af skiverne. Ingen af delene gør det dog ikke mindre brugbart.

    Jeg har vedhæftet et billede fra da det var nyt.

    post-6025-1200515836_thumb.jpg

    Samlet har det stået mig i omkring 10.000,

    Jeg forestiller mig en startpris på 2500, Sig til hvis det er helt urealistisk.

    Edit: Væsentlig detalje, det befinder sig i Odder, ca. 20km syd for Århus.

  3. Jeg har selv samme bænk og nr. 2 vægtsæt du linker til (+2*20kg), hvilket jeg er ganske glad for. Vægtsættet er begyndt at ruste lidt, dog uden betydning. Jeg valgte det vægtsæt af økonomiske årsager men det virker glimrende. Grebet er bedre end jeg umiddelbart havde forventet, det kommer selvfølgelig an på hvad man er vant til. Desuden har jeg et stativ, som de ikke sælger fører på siden.

    post-6025-1173037646_thumb.jpg

  4. Jeg tog derind uden henvisning. Så vidt jeg husker får man en del betalt de første par gange. Ellers koster det omkring 2-300 pr. gang. Jeg fik dog et tilbud på 10 gange for 2 ganges pris, da det jeg skulle have klaret ikke tog særlig lang tid hver gang, men det i starten skulle gøres flere gange om ugen.

    Nu er jeg der hver 3. måned.

  5. Jeg havde, og har stadigvæk til tider, samme smerter i ryggen. Det blev ordnet hos en kiropraktor. Det tog dog nogle gange, før det forsvandt i længere tid af gangen. Jeg havde også en mistanke om, at det var en kombination af dødløft og rows, hvilket det dog ikke var. Min kiropraktor mener, at det skyldes noget kolik som spæd. Rigtigheden af dette ved jeg ikke, men smerten forsvinder, så jeg er tilfreds. Mine smerter kom og gik i starten men blev så senere mere permanent.

  6. Købte Samuel W. Fussels "Muscle" på baggrund af de kommentarer den har fået herinde. Er snart færdig med den. Kanon underholdning :nissecool: . Let læst og kort bog om hans erfaringer, tanker og træning i det ret ekstreme træningsmiljø han bliver udsat for.

  7. Nej, for meget proteinpulver er ikke skadeligt for dine nyrer, medmindre du tager det i helt overdrevne mængder (og i det tilfælde er det i højere grad fordøjelsessystemet det går ud over)
    Et stort proteinindtag er kun et problem, hvis du i forvejen har problemer med nyrerne.

    3 portioner om dagen er en del, hvor meget protein får du fra din øvrige kost, og hvad vejer du?

    Det er umuligt at sætte tal på, og det kommer også an på dit øvrige indtag. Mælk indeholder hovedsageligt langsomt optagelig protein (kassein), så i forhold til det relativt hurtigt optagelige valle (whey) er det væsentlig mere velegnet til et natmåltid.

    Har I nogle kilder til dette? Ikke fordi jeg ikke tror på jer, men "Det siger de på nettet" er ikke et specielt overbevisende argument :innocent: .
    Har taget det protein suplement 2-3 gange hver dag i 4 år nu. Min krop fejler intet. Det er bare en myte..
    Dårligt argument.
  8. mens du shaker kan du se på siden af bøtten hvor meget du er ved at indtage hvis du bare bruger den medfølgende ske :tongue:

    ps. (dropdown-)menuen må i gerne gøre mere bred så man kan se hele teksten. derudover behøver i ikke nødvendigvis bruge et sprog med højt lix-tal for at fremstå som professionelle (fx konsummælk frem for mælk. fedtstoffer og fedtstoffer produkter = fedtstoffer) ved at skrive det på den måde kan i også nedgøre vores intellekt ved at beskrive tingene mere udførligt end nødvendigt.

    men stadigvæk, fedt program. godt gået og held og lykke med viderudviklingen

    Det er nu heller ikke noget vi stræber efter, sådan er det fra foodcomps side. Jeppe har sikkert en godt forklaring, hvis det er vigtigt. Grupering

  9. Jeg har samme sæt plus en slat til fra fitness gruppen. Kan kun sige det samme som er sagt, super sæt men skaller lidt. Nå ja, og så er skiverne ikke helt super pæne. Ligner slag og sådan, men ikke noget der generer.

    Jeg blev tilbudt clipslåse men valgte OL-låsene. Prøv at spørg hvis der er noget specielt du søger.

    Skulle lige til at skrive at det kan fås billigere, men så ikke det var på tilbud. Jeg gav 3000 for det for 1½ måned siden. Anywho jeg synes det er pengene værd.

  10. fedt program!

    det eneste jeg mangler er fx at man kan vælge et stykke af X - fx en skive rugbrød. de har jo nogenlunde samme tykkelse og vægt...

    ser også gerne der kommer nogle flere produkter - men alting tager jo sin tid!

    keep up the good work.

    ps. laver i det i c++ eller delphi?

    Mange tak for rosen.

    Jeg går ud fra du tænker på en enheds vægt fx på et æble eller en alm. kartoffel. Det vil jeg undersøge lidt nærmere. Jeg skal nok skrive når jeg finder en løsning.

    Mht. til at få flere produkter kommer det nok til at knibe. Jeg kender ingen større database end www.foodcomp.dks.

    Så vidt jeg forstår, er det kodet i Delphi. Kan ske jeg får ham til at smide et indlæg herinde :)