Luft

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Luft got a reaction from kahlua-kalv in Jeg bryder mig om at køre på cykel?   
    Jeg takker 
    Du har måske ret.
    Min makspuls ligger omkring de 180, så en 3 timers tur med et gns. på 136 inkl. opvarmning og afrul har i mine øjne en vis mængde intensitet. Eftersom jeg har brugt det meste af min cykeltid på MTB-spor har jeg i forhold til landevejscykling ikke en specielt god evne til at træde konstant i lang tid af gangen så det har jeg prøvet at arbejde lidt på. Jeg kan desuden godt lide at køre mange timer hver uge, og hvis jeg har FOR meget intensitet i mine træninger, kan jeg simpelthen ikke holde til at træne så mange timer. Ikke at jeg ikke kører div. intervaller, men jeg oplever at jeg har haft en rigtig god fremgang med kun at køre "intensivt" 2 gange om ugen og så 3-4 ture om ugen i zone 2'ish.
     
    17-01-2017
    Morgenvægt: 70,6 
    Mit venstre knæ har brokket sig på en ikke særlig betryggende måde siden gårsdagens cykeltur og min lænd har været ret stram i dag.
    Udover at have skiftet til Look Keo pedaler, har jeg også sænket mit styr lidt på raceren, så mistænker en af de 2 ting for at være synderen. Ellers skal min krop bare lige i gang igen efter pausen. Har en tid hos en fys i morgen tidlig så må vi se hvad han siger.
    Der er umiddelbart ingen problemer med knæet når jeg går, så nu vil jeg gå en tur på en times tid og foamrolle understellet og strække ud bagefter