kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

kahlua-kalv last won the day on April 10

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

7,443 profile views

kahlua-kalv's Achievements

Medlem

Medlem (6/7)

794

Reputation

 1. hehe, what ever it takes... Men du må jo være fristet siden du lufter ideen her ;)
 2. Du må holde kæden lidt strammere så ;-) Du kører mange korte intervaller. Måske skulle du kører lidt mere sweetspot? 6*3 min, 3*5min, osv. Jeg er heller ikke god til at køre langt og er udfordret på lange bakker, men sku stadig meget fedt at teste sig selv af i ukendt terræn imo. Ved godt du ikke gider, men du kan jo gøre det alene en anden dag.
 3. Må jeg anbefale dig et langdistance løb næste år? Du vil have godt af at sætte et mål. Grejsdal eller måske Åmosen Classic. I det første kan du næsten altid finde nogle at køre rundt med og Åmosen er inden for rimelig køreafstand.
 4. køb dog - du er rig og synes det er sjovt - og når du sælger det, så tjener du formentlig på det ;)
 5. Kort kort i dag ;) Din tur!
 6. Lydiard havde nu også en del intervaltræning og lign. på programmet. Så forskellen er også blevet overdrevet lidt af tilhæu til de forskellige løbeparadigmer tidligere. Hechmann er stor i Sparta, men jeg har sku svært ved at se logikken i at løbe så meget så langsomt. Det er der imo ikke evidens for og så giver det ikke super meget mening al den stund man arbejder med så høj puls at der nærmest ikke er plads til fedtforbrænding.
 7. Nej, jeg tror stadig fokus er på at træne med kvalitet, da forskningen peger på at det er her der er mest at hente. Det giver nu stadig en betydelig mængde kumuleret, men der er vist ikke mange der satser på mængde afaik. Der er heller ikke den samme grund til at stimulerer fedtforbrænding som i cykling, så der trænes mere som til enkeltstart. Jeg ved ikke hvordan vi ligger internationalt sammenlignet med andre, men generelt er dansk atletik noget udfordret. Det er derfor ekstra imponerende at de har fået sat TO stafethold sammen der kan deltage internationalt. Der kommer altid nogle frem individuelt, men afrikanerne dominerer de lange distancer i en grad at det er håbløst for de fleste. 2.14 er flot, men så er der stadig ubegribelig langt til de bedste
 8. Den er da meget fed :-) og hvis du vil opgradere har jeg et pladehjul til salg
 9. Godt du begynder at trykke på igen Så skal de fleste watt nok komme tilbage. Lollede pænt over dine kramper. Det gør jo latterligt ondt hvis de først får rigtig fat, men sjov historie. De kommer sku altid på et håbløst tidspunkt...
 10. Men godt at du kommer ud ;-) Jeg var rundt i korte rør og kortvarigt i kortærmet i dagDet sku rart at solen er begyndt at skinne igen. Bare 44km med 6-7 spurter undervejs i semitungt gear. Nok til at pulsen lige nærmer sig noget orange... Tænker det er et fint supplement til lange ture og lidt længere intervalblokke. Ligger og drømmer om Cervelo for tiden - tror jeg bliver nød til at kigge forbi og se om den passer ;-) Skriver lige på messenger.
 11. Du kan køre banetræning i Becool ;) Ikke at jeg vil anbefale dem. De har hævet 500kr på min konto, efter en prøveperiode. Det stod sikkert med småt, men før udløb bad de om mine kontooplysninger, da de ikke måtte gemme dem skrev de. De har de så gjort alligevel, for pengene er trukket. Bah. Hmm, skal da have tjekket hvad jeg betaler for Zwift. Kan ikke huske hvilket abonnement jeg valgte, men kører meget lidt på hometraineren i sommerhalvåret...
 12. Jeg ruller... men træningsindsatsen har været svingende gennem længere tid, så det gå ikke så stærkt som tidligere. Jeg blev skilt for 2,5 år siden og troede jeg ville få tid til at træne seriøst, men det har faktisk gjort det svært at få træningen ind i samme faste rammer som tidligere. Før pendlede jeg ca 200km om ugen + det løse. Nu bliver det så træning 2-5 gange om ugen, men i bil på arbejde og ellers mega ustabilt, så mængden er nok halveret, omend jeg stadig laver lidt intensivt. Så har jeg også haft Corona et par gange og udviklet noget astma, som det har taget noget tid at få styr på. Det er velbehandlet nu, men gjorde det ret besværligt at træne i en periode. Vil overveje en log, men det kører jo automatisk på Strava, så er ikke sikker på jeg kan motivere mig til en semiseriøs beskrivelse af træningen... Har meldt mig til Grejsdal i år, så arbejde lidt på at få øget turlængden. Derefter bliver det nok bare opbygning til banesæsonen - hvis du stadig ikke vil lege indendørs, så smid en messenger besked om cyklen. Kunne godt være interesseret i at opgradere. Skod biceps... Skal du under kniven?
 13. Dejligt med en update, men lidt blandet indhold... ingen banecykling håber du ombestemmer dig! Er det 'bare' pga armen eller magter du ikke at træne med Henning længere? pis med armen - den burde da være på 100 igen, også selvom vi bliver ældre.