kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

kahlua-kalv last won the day on November 28

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

7,627 profile views

kahlua-kalv's Achievements

Medlem

Medlem (6/7)

805

Reputation

 1. Var på banen med Cerveloen for første gang her til aften. Skal måske småjustere lidt, men sad umiddelbart godt på den og den er dejlig responsiv. Virkelig dejligt at fyrer omgange af i høj fart igen Det er min fornemmelse at rammen er en solid opgradering, hvor der lige er lidt bedre kraftoverførsel, så tak for handlen!!! Har sat mine FF sutter og styr over på den. Det klæder den!!! 'Dine' hjul og min ramme har jeg solgt seperat, så jeg er også sluppet billigt samlet samlet set. Nu skal jeg så bare lige i form igen. Kørte en rampetest forleden og min FTP var under 270. Vil træne mere intensivt den næste tid og prøve igen inden jul. Skal sku retur over 300 inden påske...
 2. https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/knogler-muskler-og-led/sygdomme/knae/anserinus-tendinit/
 3. Måske er det bare fordi jeg ikke kan fordrage Meyer... Kan ikke lige komme på gode sjove social realistiske scener der er gode uden at være overspillede... Måske noget Trier?
 4. Du må igang med den mere systematiske træning så ;-)
 5. hehe, ja, der er flere i vinterhalvåret... Kører næsten altid med flere slanger og selvklæbende lapper, hvis jeg skulle være ekstra uheldig. Nåede også ud et par timer i dag og rulle lidt. Indlagde tyve minutter på 85% af maks puls og 283 watt. Ikke vildt godt, men træner for lidt på cykel for tiden...
 6. Ambitøst :-) Så bare ind i top 5 på alletiders bedste danske 3000m løbere ;-) Langt flere kilometer, både med og ude intensitet... Dine interval pas burde nærmere hedde 6*1000m og 20*400m Fokus på restitution. Meld dig ind i en klub hvor du kan få kvalificeret råd om træningsplanlægning.
 7. Personkarakteristikkerne er også på grænsen til det karikerede og der overspilles ofte imo. Tror en af Matadors kvaliteter er at deltagerne opfører sig normalt. Det bliver små hysterisk i huset...
 8. Hvad blev du justeret op til?
 9. Håber du finder et fedt job! og kører 20 min test, så vi kan se hvad forskellen er. Tror mIn FTP er ca som din pt. Tænk at Gregers skulle blive boardets top performer på cykel
 10. Hvis i mangler vintage dele (og nogle nyere) så er Lars Bryde et bekendtskab værd. Kan findes på FB. Han har flere flere reservedele end de fleste cykelværksteder.
 11. Den er sprød! 35 klik for en vinterlåge er dog i overkanten for mig :-)
 12. Må tilstå at jeg er lidt ude af loopet, så har ikke styr status mht medlemstal/udvikling generelt. Tror u-afdelingen kører fornuftigt, men de producerer ikke topatleter.
 13. Dejligt med lidt løbsberetninger :-) Synes også du skal finde plads til din mørkeste kilometer nogensinde og beskrive den indgående. Det giver lidt perspektiv på de mange kilometer med flow og overskud ;)
 14. uh, gammelt Hellas medlem :-) Der løb jeg også i mange år. Begyndte som knægt i 84 med random discipliner og begyndte mere seriøst med løb i 86. Hvornår stoppede du?
 15. Nydelig låge og fin vintage vibe