kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,284
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

kahlua-kalv last won the day on June 5

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

9,768 profile views

kahlua-kalv's Achievements

Medlem

Medlem (6/7)

849

Reputation

 1. Det er også dejligt ambitiøst! og vildt du kan!!! Sku ret imponerende. Hvordan er det egentlig med gården? Lidt hestestald og hygge med krikker (hvilket sikkert er ret tidskrævende) eller er der reel landbrugsproduktion?
 2. Knap tre timer i sadlen er sku da meget godt! Jeg er virkelig dårlig til at komme over 1.5t når jeg bare ruller selv...
 3. Bananer er sundere; og husker jeg ret i at de også forebygger krampe? Nå, det var et retorisk spg. Skal nok selv slå det op ;) Vildt med de høje kulhydrat mængder. Ved du om det er på bekostning af væskeindtag eller er der lavet særlige sammensætninger af sukker der nemmere passerer tarmvæggen? Synes det giver god mening ifht. restitution og udbytte af træning at øget kulhydrat tilgængelighed giver højere performance.
 4. Stærk beretning og godt kæmpet! Håber du genfinder lidt motivation - Det er lidt 'farligt' at binde træningen op på et enkelt mål... Husk processen også er vigtig ;) og så måske arbejde med flere forskellige delmål fremadrettet, hvis det motiverer.
 5. Jeg vil også gerne sælge den for dig. Tænker snildt du kan få 6000kr
 6. Den udlægning af tøs/tøsedreng tror jeg du får svært ved at finde opbakning til. Lavede lige et hurtigt opslag på synonymer til tøs: tøs: pige; fypige, gadetøs, glædespige, dulle, kontorfrille, flane, tøjte, luder, skøge, taske, mær, møghakke, pakke, kisselinke, finke, sisken, laptaske, rambakker-mær, smækfillike, mokke, løs fugl, fruentimmer, løsagtig pige, offentlig pige, uartig pige, hore, messalina, prostitueret kvinde, tæve, taxi-girl, call girl, feltmadras, kanaldyne; demimonde, jf. elskerinde og der er bare en voldsom overvægt at negativtladede ord. https://sproget.dk/lookup?SearchableText=tøsedreng Tøsedreng bruges jo også netop nedsættende. Har ihvertfald aldrig set det i en kontekst hvor det er ment positivt... Dit øvrige skriv handler imo mere om et misforstået hensyn. Det er satme mærkeligt at gå over på den modsatte side af vejen... medmindre du selv er bange. Oh well, tænker ikke det egner sig til en længere debat på skrift, en drop brugen af tøs, medmindre du vil svine en person til.
 7. Medmindre din første approach er helt i hegnet, så vil alle sku da sætte pris på en høflig henvendelse... Det muligt verden er lidt for woke på twitter og lign., men oplever aldrig nogle problemer med det til hverdag. Jeg har jo et par hundrede elever hvor flertallet er kvinder, og en absurd humor... Det går fint! Dit eksempel med tøsetryk er jo også dumt sagt, særligt hvis man gerne vil have kvinder ind i en mandsdomineret verden. Det sku ret nemt at undgå at være slesk seksualiserende og bruge nedladende kønnede udtryk i det daglige!
 8. Godt at høre det gik godt med fødsel og stadig god tid til træning
 9. Man sidder bedst på en traditionel damecykel ;) Der er selvf. lidt tilvænning til at sidde aggressivt, men kan godt selv lide det. Komfort kan du øge betragteligt med brede dæk og optimering af tryk i samme. Hvor brede skøjter har du på din storck? Min nye Ridley kom med 28 foran og 30 bag på. Det er markant mere komfy end de maks 23 der sad på den gamle...
 10. Var også ude og tosse rundt i fire dage! Satme en fed omgang musik, omend det virker til at jeg er lidt tungere og ondere end dig ;)
 11. Nej, der skal selvfølgelig lige være tid og fysisk rum til det... Kisserup og omegn er fantastisk (der træner jeg tit) men efter Roskilde kan du med få ekstra kilometer, køre over sengeløse og tage bagsiden af Glostrup ind ad vestskovvej... men dejligt du har fået lidt cykel træningsglæde tilbage :)
 12. Shit der er mange kedelige kilometer på den rute... Du kører ellers igennem meget fantastisk cykelterræn...
 13. Er de bedre end latex?
 14. Du mangler humus og chilimayonnaisen… Lidt optøet edemame bønne fra Frost er også en god måde at variere salat…
 15. Kan dit max i dødløft kombineret med travlhed i hverdagen være forklaringen? Du må køre en ny træningsrutine med progression hen over sommeren...