kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

kahlua-kalv last won the day on April 10

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

7,523 profile views

kahlua-kalv's Achievements

Medlem

Medlem (6/7)

796

Reputation

 1. Det lyder stramt, men sådan kører man jo ikke alle steder. Det lyder også til at problemet opstår pga kørsel i mere bynære områder. Sådan bliver der ikke kørt i RCR.
 2. Klub er jo en god måde at blive holdt til ilden og skubbet lidt til grænserne for ens træningsindsats. Do it!!!
 3. Kæden stram det meste af tiden kan jeg se, trods alt ;-) Dejligt lige at tjekke ind og læse din log igen. Har lige holdt lidt feriepause...
 4. Læge? - det er sjældent det bliver værre... i hvert fald i hovedstaden. Boede du på landet havde de nok amputeret kæben ;)
 5. Der kommer bare nogle underlige/pinlige skader med alder. Jeg var i haven og kaste med bold sammen med knægten sidste år. Efter fem minutter hopper jeg op efter en der ligge lidt højt og trækker en fiber. Vi snakker et afsæt på ti cm, hvor jeg vel har et vertical på 50cm normalt. SÅ pinligt. Nå, håber det går hurtigt i sig selv!!!
 6. Ser meget fedt ud - Den må jeg lige tjekke på et tidspunkt :-)
 7. Så er du også ved at have fortjent det ;) Tænk hvad det ikke kan ende med, hvis du bliver bidt af det? Cykeltur i Harzen, lidt bjerge på Mallorca mm Håber du får et par gode dage i det jyske!!!
 8. Du skal da afsted! Kæft jeg gad godt på miniferie der og rulle rundt og nyde de grønne dale mm i området! Bilister - de fleste er ok, men der er godt nok nogle båtnakker som har svært ved at acceptere det skal være plads til andre på vejene...
 9. Du kørte ellers lige forbi mig forleden, kan jeg se på Strava. Jeg bor lige ved vandtårnet i Roskilde. Det lignede en god tur :)
 10. Fantastisk cykelterræn :-) Kom du videre med dit Storck projekt eller er hænderne stadig bundet?
 11. hehe, what ever it takes... Men du må jo være fristet siden du lufter ideen her ;)
 12. Du må holde kæden lidt strammere så ;-) Du kører mange korte intervaller. Måske skulle du kører lidt mere sweetspot? 6*3 min, 3*5min, osv. Jeg er heller ikke god til at køre langt og er udfordret på lange bakker, men sku stadig meget fedt at teste sig selv af i ukendt terræn imo. Ved godt du ikke gider, men du kan jo gøre det alene en anden dag.
 13. Må jeg anbefale dig et langdistance løb næste år? Du vil have godt af at sætte et mål. Grejsdal eller måske Åmosen Classic. I det første kan du næsten altid finde nogle at køre rundt med og Åmosen er inden for rimelig køreafstand.
 14. køb dog - du er rig og synes det er sjovt - og når du sælger det, så tjener du formentlig på det ;)