kahlua-kalv

Medlemmer
 • Posts

  4,236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

kahlua-kalv last won the day on February 20

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

8,853 profile views

kahlua-kalv's Achievements

Medlem

Medlem (6/7)

835

Reputation

 1. Det er rigtigt at det ikke er nemt, men vi har trods alt vilje og mulighed for at ændre på livsvilkår. Langt hen ad vejen, så handler det trods alt om gode vaner. Der var stort set ingen fede børn før 1980 og nu er der virkelig mange. Det er jo ikke genetikken som har ændret sig i den periode.
 2. Jeg ved ikke om det relaterer til muskelfibertyper, men umiddelbart vil jeg gætte nej. Alle der er nogenlunde på landevej må også have relativt mange type 1 uanset, for ellers kunne de ikke arbejde effektivt særligt længe. Derfor kan restitutionsproces godt være individuel, ligesom oplevelsen er forskellig. Der er jo også nogle der bliver ramt at DOMS selvom de er vant til at lave en bestemt bevægelse, hvor de fleste oplever det ved uvante bevægelser. Jeg hælder mere til at det er meget monotomt hvis i kører i én zone. Det må både opleves begrænsende mentalt, men måske også 'låse' kørestilling uhensigtsmæssigt. Summasummarum så tænker jeg også du bare skal hygge på nogle af de lange ture og være ligeglad med om du svinger lidt mellem zonerne.
 3. Det giver mening med zone 2 i relation til 'noget' i specifikke sammenhænge, men hvis træningsmål ikke er defineret, så bliver det straks sværere at retfærdiggøre. Du træner alligevel en del og vil gerne kunne køre lidt længere ture til sommer, så jeg tænker stimulation af fedtforbrænding/udholdenhed og restitutionstræning giver mening for dig. Jeg kører det sjældent selv, da jeg træner for lidt og hellere vil hilde intensiteten høj. Det koster så på udholdenhed, men er ok for Vo2 maks...
 4. Måske lidt småsyg? Lyder til der er noget det driller det gamle skrog mere end sædvanligt ;) og så tror jeg ikke du behøver vaske badebukser før brug, men det er selvfølgelig en temperamentssag... Håber du får en god weekend!!!
 5. Hvilket hold træner du egentlig med tirsdag? 11-13 eller 13-15 Jeg har fået mulighed for at tage en tidlig træning i morgen, så regner med at komme til den åbne kl. 13. Går ud fra kl. 11 holdet er 'lukket'. Ellers kunne jeg nok finde på at køre begge Anyhow, så kunne det være hyggeligt lige at hilse på irl igen
 6. Sjældent jeg er herinde og læse... Imponerende stamina Kan afslører jeg opretholder balance i universet og indtager alt det du crawer
 7. Fodtøj er valgfrit, bare man løfter tungt ;)
 8. Fedt du er på banen igen! og stærkt med så kort mellem tanke og handling!!! Godt der er styr på øjet. Så har du en undskyldning for at blinke til dine kollegaer mens det går helt i orden ;)
 9. Cool Der er jo slået lidt op på tavlen derinde, lav et køb opslag i banecykling (der er også et par 56 til salg, men ved ikke hvad du vil give) og i den alm. køb/salg/bytte gruppe. DBA har også lidt... Du må kunne bytte din TT til en baneramme uden det koster dig det vilde.
 10. Fedt du vil retur!!! Tror ikke der er så lang venteliste mere, hvis overhovedet. Der er flere aftenhold hvor der kun møder få op og vi har fået lov at køre med på alle masterhold, så tænker det er udtryk for at de mangler nogle på holdene. Jeg giver styret hvis du finder en ramme du vil rundt på ;)
 11. ultraløbere... Alle de langsomme, som ikke er gode nok på marathon. Hader dem en lille smule Kan huske Henrik Jørgensen altid løb meget let påklædt. Også i hård frost og blæst, hvor ALLE andre løb med skiundertøj inderst.
 12. Tror du tænker på de holdsworth rammer man kunne få i orange og blå fra Planet X? De er ret fede, men også lige lovligt shiny imo jojo, kan da godt sætte lidt ord på, men har jo postet billed i frøens log ;) Synes rammen står super flot geometrisk med lige overrør og lakken spiller 100% i mat. Bliver lidt afdæmpet eksklusivt imo. Den er orange, men meget jordet I udtryk. Burnt orange (https://shop.bullseyeglass.com/burnt-orange-opalescent-double-rolled-3-mm-fusible) men en tand lysere end i link. di 105 og nogle ok medium profil sutsko fra fabrik. Levanto DB. Mener de er ok, men kan selvfølgelig opgraderes. Ingen synlige kabler bidrager til et stramt udseende. Har ikke rullet på den endnu, så beskrivelse af jomfrutur må komme senere...
 13. Orange er smuk Har fået min nye cykel hjem og den står knivskarpt! Så mangler jeg bare vejret til at komme ud og trille lidt
 14. Jeg har aldrig forstået dem der løber uden beskyttelse (primært af knæled) om vinteren. Uanset hvordan man oplever kulde, så tænker jeg det må afkøle knæ uhensigtsmæssigt og kunne føre til skader på sigt.