kahlua-kalv

Medlemmer
 • Content count

  3,922
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

kahlua-kalv last won the day on May 30

kahlua-kalv had the most liked content!

About kahlua-kalv

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/12/1972

Contact Methods

 • MSN
  Kahlua-kalv
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Sjælland

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Funktionel styrke, kondition, sundhed, fedttab og muskelvækst

Recent Profile Visitors

4,516 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  ja, og så er der jo ret meget fokus på parløb tirsdag aften. Som jeg lige husker det, så er det ikke din favoritdisciplin på banen, eller?
 2. Langt pokker i MOL

  Falken er super!
 3. Motion i balance™

  Det går relativt stærkt - pun intended Ej, lidt seriøse intervaller, så øger du nemt topfarten nok til at du kan sidde på hjul af halvhårde mænd - pun intended, igen
 4. Langt pokker i MOL

  haha, der er basis for at arbejde lidt med mindsettet. Find et varmt , åben en god flaske og spil din ynglingsmusik
 5. Langt pokker i MOL

  Kan du huske Michael Hübner? Jeg var i forum i sen 80erne tror jeg, og så ham køre sprintdueller, mener det var mod Fiedler, i forbindelse med noget 6-dages løb. Ret imponerende! Han rev et styr i stykker, men holdt den alligevel og vandt den sprint, med halvdelen af styret i strakt arm. Har prøvet at finde en video af det eller noget tilsvarende uden held. Det må være noget lignende du har udfordringer med, siden det ikke vil sidde fast ;)
 6. Motion i balance™

  Fedt du kører så mange kilometer! Du er sku flittigere end mig ;) Jeg nøjedes med fjorden rundt, så kunne køre i sidevind hele (næsten) turen.
 7. Motion i balance™

  Flot Grejsdal tribut! Har faktisk også være ude at køre med et par stykker, som med overvejende sandsynlighed er smittefri. Behovet for socialisering og normalitet overstiger frygten for smitte...
 8. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Racer!!! Kan jo se at du godt kan li at cykle, så måske er landevejen også noget for dig :-)
 9. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Skal du ikke snart have en rigtig låge? Du ved at du gerne vil ;-)
 10. Langt pokker i MOL

  Jeg overvejer at købe en lækker ejendom med en kammerat https://home.dk/sag/1460000110 Du kan få lov at købe ca 40 m2 i stuen. Der er værelse og 2 boxe der skal sættes i stand. Tænker man kan lave ideele anparter. 1mill og 1000kr om måneden til vedligehold? Hvad siger du? Så skal du så selv stå for at gøre det beboeligt ;-)
 11. Langt pokker i MOL

  Smeden burde kunne rette dem og tjekke spænding i eger. De skal holde til at en gammel støver som dig træder lidt til...
 12. Langt pokker i MOL

  og seriøst drenge, spil nu noget med Slayer
 13. Langt pokker i MOL

  Træning til udmattelse med mange gentagelser er også godt som hypertrofi stimulis, om ikk andet, så som alternativ til tung vægt.
 14. Langt pokker i MOL

  Eller sandsække... Jeg er klar over dit hjem ikke er indrettet 100% efter æstetiske hensyn, men squatstativ mm midt i stuen i privaten, det er alligvel voldsomt. Nå, hver mand sin lyst
 15. Motion i balance™

  Corona-tåge og rulleskift... Tror sku cykling er den værste idrætsgren af alle. Jeg skal ikke ud og ligge på hjul af nogen medmindre jeg har en relativ sikker viden om at de er raske. Kørte en tur med lillebror søndag morgen og det var dejligt med selskab igen :-) Træning i klub - Tror jeg venter lidt endnu :-)