Mathias1996

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mathias1996

  1. Der er som sådan ikke nogen kosttilskud der er essentielle, da man næsten kan få alt det samme gennem almindelig sund kost. Hvis man skal sætte en finger på nogen, vil kreatin nok være det "vigtigste", da det er veldokumenteret at man kan yde mere hvis man indtager lidt kreatin som kosttilskud. Ellers er der jo også sådan noget som koffeinpiller, som i store træk svarer til at drikke en kop kaffe inden træning.

    Hvis det kan hjælpe dig, er du meget velkommen til at læse om alle de forskellige kosttilskud på Suplab.dk. Der kan du også få et overblik over bivirkninger ved alle de forskellige kosttilskud, selvom vi er godt beskyttede her i Danmark ;-)

  2. Det er ikke helt nemt at overskue hele træningsprogrammet uden videre, men jeg synes du har gjort dig nogle gode overvejelser omkring øvelser og opbygning ift. dine egne kriterier - det ser fornuftigt ud!

    Du kan evt. tilføje lidt flere øvelser til træk dagene, men ellers synes jeg det er fint at du holder det opdelt i træk og skub. Sådan er det også i det træningsprogram fra Suplab.dk som jeg følger lige nu :-)

  3.   Alle variationer af det du skriver Pete, giver egentlig god mening hvis man ønsker at opbygge muskler. Dog vil jeg nok vælge at køre mindst 10 reps i langt de fleste set. Derudover vil jeg forsøge at ramme alle muskelgrupper mindst 2 gange i ugen. 3 gange ugentligt i form at et fullbody styrketræningsprogram ville også give god mening.