Jane T

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jane T

  1. Kamplege som effektiv styrketræning

    Nogle gange har jeg svært ved at finde motivation til styrketræning, det hjælper at være afsted flere sammen, men efter at være kommet på et hold hvor forskellige kamplege bliver integreret i styrketræningen er motivationen bare blevet større. Desværre er holdet kun én gang om ugen og ikke i sommerperioden. 

    Nogen der kender noget lignende i Københavnsområdet eller har samme interesse, så skriv med jeres ideer.

    Knus

    Jane T

  2. Erfaringer med beach fight?

    Jeg har meldt mig til beach fight på Kreta: Det består af:

    - kamp på platform på 2,5 m i diameter, hvor man skal skubbe den anden i vandet

    - tovtrækning i 1,4 m vand

    - brydning i sand

    Nogle der har erfaring, prøvet det før eller gode råd?

    God sommer

    JaneT

  3. Brydning er effektiv træning og sjovt sagde en veninde - og efter at have prøvet det og trænet i 4 måneder må jeg give hende ret. Jeg har fået større styrke og smidighed, en mere tonet krop, og så er det sjovt. Vi træner det 2-3 gange om ugen med øvelser, styrkeprøver, kamplege og egentlig brydekamp med forskellige regler og med små handicaps som udligner erfaring, vægt og styrke. : 

    Og så kan man kæmper i mange varianter og legeformer: submission, point, træk sokken af, blindebrydning - kun fantasien sætter grænser. Og for første gang i går prøvede jeg mudderbrydning mod min veninde til en julefrokost - vores fyre var imponerede - rødt lingeri og mudder sikkert et smukt syn - og super sjovt selv om jeg tabte stygt.

    Så kom bare i gang og vil du være med (Kbh.) så skriv også endelig her.

    Knus

    Jane T

  4. Jeg skal snart undervise børn i brydning i almindelige folkeskolerklasser. Da jeg kun har erfaring fra klubtræning søger jeg gode råd til øvelser, skal de deles drenge/piger? Hvis de skal kæmpe, hvad er så bedst, hvilke regler? Og stilart point/submission?

    Mange hilsner

    Jane