KimA

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KimA

  1. KimA -> Hvis jeg ikke tager helt fejl hentyder Claus J til din udtalelse (den eneste i indlægget) om at man i bryst øvelser kan flytte aktiveringen af musklen så meget man vil - som du siger. Sagt på en anden måde mener du vel at det er muligt at isolere dele af brystmusklen.

    Den udtalelse vil Claus J, undertegnede og sikkert også andre, gerne have uddybet, meget gerne med en smule dokumentation.

    :lol:

  2. Muskler aktiveres i hele deres udstrækning - således også brystmuskulaturen. Du kan flytte stresset en smule op og ned - EMG-målinger viser en lille forskel - , hvorimod du ikke kan flytte stresset ind og ud.

    Gode, solide øvelser som bænkpres med stang, bænkpres med håndvægte, incline db press og måske decline db press og så er du godt dækket ind.

    Søg og du skal finde. Diskussionen har været der mange, mange gange.

    ;)

    CJ

    Gu kan du da det ... du kan flytte det så meget du vil

    :blink:

    Over for så nuanceret og velformuleret et indlæg, spækket med gode argumenter, må jeg vel give op... :( Du holder din stil, må man sige.... <_<

    - CJ

    nogen bestemt stil du hentyder til?

  3. Muskler aktiveres i hele deres udstrækning - således også brystmuskulaturen. Du kan flytte stresset en smule op og ned - EMG-målinger viser en lille forskel - , hvorimod du ikke kan flytte stresset ind og ud.

    Gode, solide øvelser som bænkpres med stang, bænkpres med håndvægte, incline db press og måske decline db press og så er du godt dækket ind.

    Søg og du skal finde. Diskussionen har været der mange, mange gange.

    ;)

    CJ

    Gu kan du da det ... du kan flytte det så meget du vil

  4. Jeg træner også derinde. Bravo introducerede mig.

    Alien, hvem man skal ringe til, når man skal indmeldes, er Jesper på tlf: 61462628.

    Håndvægtene går op til 65 kg. Ja. Men med et spring fra 42 kg til de 65 kg. Så det er noget af et spring.

    Du kan også godt komme med mig derind hvis det er. Jeg træner mandag, onsdag og fredag. Gerne om eftermiddagen, men kan godt om aftenen, hvis det er der du kan. Du kan bare sende mig en PM

    sjovt at læse dine indlæg, når man samtidig kan se dit foto. Du ligner ikke en der træner særlig meget. faktisk ligner du en drenge røv!

  5. Det er ligesom om begrebet discopumper har fået en ny mening her på MOL. For der er tilsyndeladende folk som kalder sig discopumpere her på MOL, og så alligevel træner squat og dødløft.
    Det er vel på grund af en anden tendens her i forumet, cheat.

    Vi cheater, når vi træner ben også, og min form for dødløft er

    ikke rigtig styrkeløfterstil, men for at træne muskelmasse på ryggen,

    og en god ryg kan vel godt supplere overarmene

    til at føre sig frem med :lol:

    En tidligere tråd om diskopumpere

    Og en mere

    Henning :pumpin:

    med din alder behøver du vel ikke træne nogen form for diskomuskler?

  6. Jeg er fuldstændig enig, og har spekuleret på det mange gange.

    Hvis det ikke var fordi jeg købte der hvor....jeg ellers skriver... ville jeg ikke købe pulveret. Ikke pengene værd.

    har du et godt sted der erbilligt at købe protein pulver??? jeg er snart ved at købe mig fattig i det :tongue:

  7. så man kan få smidt noget mere næringsrigt i hovedet i stedet.

    Og det er æggeblommen ikke ??

    ja men de barnagtige argumnetation holder jo ingen steder. Du har jo ikke noget at have det i. Du siger bare en masse men det holder jo ingen steder

  8. hej.

    Ja du må højest spise to æg om ugen. Så tre om dagen er måske lige i den tunge ende

    latterlig påstand at smide ud.... Før alt det moderne forskrækkelse omkring kost, fedt og lign spiste trænende personer æg i massevis uden at bekymre sig om noget

    inden du begynder at kalde min bemærkning latterlig, så kom med en dokumentation for din påstand eller så lad være med at sige noget

  9. Fuck strækmærkerne. De "fader" alligevel med tiden, og bliver hvide og næsten ikke til at se. Man kan altså ikke få i pose og i sæk. Hvis du er så uheldig at være disponeret til let at få strækmærker, og hvis du gerne vil være større og stærkere, så må du bare æde dem. Ellers kunne du jo evt. begynde til golf istedet for at træne med vægte. Mulighederne er mange.....

    THOMAS J: måske du skulle begynde til minigolf istedet. Du aner tilsynladende ikke hvad du snakker om. Strækmærker kommer for at blive. Så hvis du vil undgå dem skal du træne med lidt lettere vægte. Det tager godtnok lidt længere tid inden du bliver stor. Men alternativet er strækmærker for livet!!

    Bare spørg gravide kvinder

  10. Min veninde der læser medicin, fortalte mig at hvis mit urin skummer mere end almindeligt så har jeg indtaget så meget protein af kroppen ikke kan følge med. På længere sigt vil det resultere i nyre problemer osv.

    Har fået det samme af vide af en fysioterapeut / ernæringsekspert.

    Er der hold i det?

    Hvid den skummer mere end almindeligt...

    Hvad er almindeligt ?

    Ja, for meget protein, så det overskydende bliver udskilt af nyrerne,

    det er vel det vi stræber efter, så vi er sikre på, at kroppenn altid får nok.

    Og nyrerne tager forhåbentlig ikke skade af at komme på lidt ekstra

    arbejde, vokser de ikke med opgaven lige som andre organer incl.

    muskler og hjerte ?

    Bare mine tanker, da jeg ikke har forstand på det på videnskabelig

    niveau.

    Henning :pumpin:

    My Webpage

  11. Dertil vil jeg sige at Spetsnaz og jeg er bedste venner, Vi går i klasse sammen på El-installatørstudiet og det var mig, der havde tippet ham med nogle links jeg havde fundet på Dourun, da han har problemer med sit skinneben. Min tiltaleform var et udslag af vores interne humor. Jeg er ked af at det af Kim A blev opfattet anderledes. Jeg var sikker på at det kunne det ikke med den smiley jeg placerede tilsidst.

    iorden

  12. Når jeg siger det er det rigtigt! Lige som alt det andet jeg fortæller dig din knallert  :bigsmile:

    tal ordentligt ellers lad være med at svare!!!

    rolig nu, jeg er ret sikker på det er en intern joke og de kender vel hinanden ;)

    Men det kunne da stadig være interessant med noget dokumentation for at fiskeolie kan have en effekt på den slags.

    enig men han lød lidt snærrende!

  13. Det er faktisk et god spørgsmål, du stiller. Så vidt jeg ved, så er der ingen, der endnu har kunne give et svar på, hvad sidesting egentlig skyldes. På trods af denne manglende viden, så skulle det være slået fast, at det ikke er en farlig tilstand. Blot ganske irriterende.

    Du kan forebygge sidesting ved at undgå at spise og drikke lige inden den fysiske aktivitet. Nogle har også en effekt ud af, at knytte hånden omkring en sten, mens de løber. Det kan du prøve- Det skader ihvertfald ikke :=

    ja ja men jeg har erfaring med at stikke en finger ind under det nederste ribben og presse maven fremover mens jeg løber

  14. Er du også sikker på, du har bygget nok muskler til at du har en flot trimmet krop?

    Det lyder til du pt. kun går efter at tabe dig, hvilket sikkert er fint. Men du bør dog passe på ikke at spise alt for lidt, da du da også mister dine muskler, og så bliver kroppen altså ikke nær så flot trimmet. Det er vel ikke noget ved at ligne et skelet med påsat hud.

    Nu skriver du ikke noget om hvor langt du løber, men for at det skal være koncentreret fedtforbrænding skal det være over 45 min.

    Siger hvem?

    Jeg skal ikke sige helt præcis at du tager fejl, for så meget ved jeg heller ikke om det, men jeg mener nu at det er pulsen der afgøre om du taber dig, og har ikke en meter og gøre med hvor lang tid du løber.

    han har ret. Man skal løbe min 30 minutter før ens energidepoter er brugt i kroppen. Først derefter begynder kroppen at bruge af kroppens fedt. Inden er det bare energi man forbrænder