mr_nasty

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Pulverkur og træning

  Jeg overvejer at lave en kombineret træning-pulverkur-mad diæt. Hvad I måtte mene om dette er egenligt irrellevant, men jeg er rigtigt interesseret i at få nogle erfaringer fra nogle som har gjort noget lign. Måske ikke præcist, men nogenlunde. Over tid vil jeg indfase træningspas 4-5 gange om ugen, mandag til fredag, når krop og form er til det. Det bliver alm. styrktræning med fokus på områder som jeg synes er små eller slappe og så naturligvis, vægttab da mine coronakilo er blevet til mere efter corona. Er der nogle som vil komme med nogle ideer og erfaringer?
 2. Slankepiller

  Kan du ikke uddybe det lidt? Du tabte 16 kilo? Over hvor lang tid? Hold et glas piller til den tid? Har du gjort andet? Trænede du 4 gange om ugen? :)
 3. Slankepiller

  Kan du ikke uddybe det lidt? Du tabte 16 kilo? Over hvor lang tid? Hold et glas piller til den tid? Har du gjort andet? Trænede du 4 gange om ugen? :)
 4. Test af sportsfolk

  Kan man sammenligne eller foretrække at teste nogle sportsfolk (ikke-løbere) på en COOPER fremfor 4x400 meter? Og hvis man vælger den ene frem for den anden, hvorfor så det?
 5. Findes der et dansk Excel ark til registrering af test resultater? Eks. standardtests som bænk (1RM, 3RM), squat, osv.? Jeg har ledt, men kun fundet nogle dyre amerikanske, meget omfattende arm som i øvrigt alle målet i amerikanske enheder
 6. Nupo, vægttab og træning

  Kære Salt :) Jeg tænker jeg leder efter gode råd fra lige præcis én som dig, der givetvis besidder en enorm viden. Så hvis nu vi leger med tanken om, at jeg rent faktisk har styr på den del med overgangen til normal kost, hvad vil dine råd så være i forhold til min spørgsmål; Kan man supplere sin Nupokur med nogle mineraler, vitaminer, proteintilskud eller lign. som gør at man har energi til at træne 3-4 gange om ugen, på trods af det lave kalorieindtag? Er der en som tør vejlede i hvad man så bør købe, som supplement til en 8-14 dages nupokur med træning for øje? Bør man også tage noget som er sultstillende?
 7. Nupo, vægttab og træning

  Jeg overvejer at påbegynde en alm. kostomlægning som jeg vil kickstarte med en 8-14 dages pulverkur. Jeg har kunnet læse mig frem til at Nupo er den bedste, ift. mineraler osv. Kan man supplere sin Nupokur med nogle mineraler, vitaminer, proteintilskud eller lign. som gør at man har energi til at træne 3-4 gange om ugen, på trods af det lave kalorieindtag? Er der en som tør vejlede i hvad man så bør købe, som supplement til en 8-14 dages nupokur med træning for øje? Bør man også tage noget som er sultstillende? Matas reklamerer lige nu for en masse produktioner som hæmmer sulten, kulhydratoptaget osv. Skal man spise frugt? Smoothies? Juice? Glæder mig til at høre gode råd - ikke formaninger. Gerne links til hvor jeg bør købe tingene.