skizonick

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by skizonick

  1. Det ser godt ud, så vil da sige at de 5 km på 21:00 er et realistisk bud..

    Som andre foreslår er intervaltræning vejen frem, men for at spice tingene lidt up, kanman også køre en dobbelt tur. Dvs. at man i dit tilfælde løber 5 km ruten på 23.00 holder en passende pause (dvs meget let lunten, uden at blive kold) for dernæst at løbe ruten igennem igen, blot hurtigere end før. Det er lidt i samme stil som forslaget med at øge distance, man får bare et specifikt tempo-element med også.

  2. Har ikke nogle specielle forudsætninger for dette, men det må være vigtigt at forsøge at finde musik med rytme som passer til hver enkelt diciplin, evt. så man kan udføre øvelserne i en form for takt til musikken.

    Løb kræver musik med forholdsvist højt tempo (jeg tænker lidt noget dance eller lign.) mens musik til styrketræning efter min mening bør være noget der er langsommere evt. med tydeligere bas. Til udstrækning er det vigtigt at der ikke er nogen udtalt rytme, da man kan have en tendens til at bevæge sig i takt til musikken (hvilket er uhensigtsmæssigt da man helst skal udføre et kontinuerligt ensartet stræk) her tænker jeg noget no stress lignende musik..

  3. Nu er jeg ikke ekspert, og vil derfor ikke svare direkte på hvad der er sundest- men blot konstatere forskellene.

    Der er mere energi i kakaomælken, og mere kulhydrat i form af sukker, men til gengæld er der mindre fedt i kakaomælken - set i frohold til letmælken. Proteinmæssigt indeholder de begge samme mængde.

    Ville personligt tage kakaoen pga. smagen men også til dels fordi jeg hellere vil indtage sukker i forbindelse med træning (men, sukker omdannes relativt nemt til fedt hvis det ikke bliver forbrændt)

  4. I.b.m. Fuentessagen forklarede en dansk dopingekspert i tv, tror nok det var Rasmus Damgård, at det forholder sig som du skriver. Testen er ca. et år væk.

    Ja men sagde han ikke i programmet at testen var et år væk fra at kunne udføres, men at der sagtens kunne gå 10-15år før den blev implementeret i dopingtestene i cykelsporten..?

  5. Pulsen behøver ikke at være for lav ved et 5 km løb, det handler jo bare om at holde ud. det skal da siges at jeg har løbet 5 km med gennemsnit på over de 180. Men i stedet for de 12 min løb du laver så lav opvarmning og afjogning 10 min hver og så noget interval.

  6. Mener ikke at intervaltræning kun er effektivt pga. højere intensitet. Med intervaltræning flytter man syregrænser samtidig med at det kan give udholdenhed. Min egen erfaring er at intervaltræning hjælper klart bedst hvis det kan mærkes. Når jeg selv har trænet interval har jeg ikke ligefrem lyst til at løbe mere bagefter.

  7. Hvad er mest effektivt for at få den berømte six pack, hvis man bare har en mavebænk? skal man absolut have vægte på overkroppen når man laver sine crouches eller er det muligt at få 6 packen uden vægt på?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Lav 3-4 (2-3 sæt af hver) øvelser der er så hårde at du kan tage max 8-10 reps. Æd godt så musklerne kan vokse og når det er sket skal du sænke din fedtprocent indtil du er tilfreds.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Dvs. vægtskive på brystet?

  8. Hvad er mest effektivt for at få den berømte six pack, hvis man bare har en mavebænk? skal man absolut have vægte på overkroppen når man laver sine crouches eller er det muligt at få 6 packen uden vægt på?