soelvertorp.dk

Medlemmer
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by soelvertorp.dk

  1. Hjertebanken har jeg da heller ikke hørt som en bivirkning. Der er en gennemgang af kreatin med bivirkninger her på siden, og der er hjertebanken ikke nævnt.

    Der skal masser af væske til sammen med kreatinen. Væskemangel giver jo påvirkninger, men det er ikke direkte kreatinens skyld.

    Den med uren hud, fik jeg også. En del bumser... Ikke så godt når man skal i byen en gang i mellem.

  2. Har samme problem med oppustet mave (ses også voldsomt tydeligt), men skal man træne mavemuskler lige efter man har spist? Det får jeg det ikke så godt af. Får en brækfornemmelse af det.

    Det med meget væske har dog hjulpet nogle gange, dog ikke altid. Jeg drikker gerne en masse væske til maden, og lige efter (1-1,5 liter!) Og det virker ofte meget nedsættende på mavens oppustethed.

    Nogen der kan komme med en biologisk forklaring på "stor-mave-fænomenet"?

    Det lader til at være flere der får det.

  3. Husk endelig ikke at overtræne. Dine muskler skal have hvile - det er under hvile at de vokser.

    Jeg brugte selv kreatin dagligt i de sidste to år, med 3-4 gange træning om ugen (2 timer per gang). Jeg har svært ved at vudere det "boost" det skulle give, og har ikke bemærket nogen nedgang eller stilstand efter jeg er stoppet med at tage kreatin (for ni måneder siden).

    Kreatin koster jo ikke alverden, og er heller ikke farligt, så det kan vel ikke skade. Forvent bare ikke at du får et mærkbart "boost" af det. Kan ikke helt huske det, men mener det giver nogle ekstra kilo muskler om året. Men det kommer ikke fra den ene til den anden dag.