Bear

Medlemmer
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bear

  1. Af patrujle kurset skal du muligvis forvente en del mere end 25-35km march, hvis jeg ikke husker helt forkert starter kurset op med 50km march med oppakning, Efter min mening er en stor del af march generelt mental, for folk i god form( derfor kan man dog godt gøre det nemmere for sig selv, ved at træne til det), selvfølig har den hastighed man kan holde og ens ''form'' nok en stor forbindelse. Og veje så lidt som mulige, , forsvaret selv har jo også en masse gode ideer, og hvis du stadig er ansat, kan du hente lidt detjaler om Patrujle kurset inde på ''fil net'' også. Ellers kan man som regelt finde en eller anden på tjenstestedet som har prøvet turen( eller noget af den).

  2. Jeg prøvede og maxe i kropshævninger idag( håndfladerne mod mig selv), og jeg fik hevet mig selv op med 40kg på, men hvis jeg kør kropshævniger ene og alene med krops vægt, kan jeg stadig kun skyde en 12 stykker af, for mig virker det en smule ulogisk, overvejet om det er udholdheden i underarmene eller/og hænderne der er skyld i det, nogen som kan forklarer dette fænomen :bigsmile:

  3. Rolig Fx30, kan godt se hvor opstødet kommer fra, men der er vel ingen grund til at få dårlig blodtryk over det......( specielt ikke at nogen ikke staver til officer korrekt)

    Men er enig med fx30, fokuser på en ting ad gangen, ugen som praktikant, og tilværelsen til dagligt som soldat, er to vidt forskellige ting. Jelle kravl inden du kan gå, og medmindre du vil være jægerpilot, så hold et enkelt mål for øje.

  4. Kunne nu egentlig være meget intressant og høre andre tidligere udsendte soldaters efaringer Mht. træning under udsendelse, jeg tænker ikke så meget på den træning man kan lave i lejren, Men når man F.eks er på patrujle over flere dage( eller uger). og hvilken effekt klimaet evt. har haft på deres træning osv.

  5. 1. du spurgte til power to the people programmet- ikke Bear routinen.

    2. Pavel nævner ikke noget videre om bænkpres, men derimod side press. (Floor press nævnes dog)

    hvis det er bear-programmet du er interesseret i og tilsynladende spørger til, så er det Dl 2-3 gange pr. uge og så mange sæt som kan udføreres i god form. det kan være 10, 20 eller 30+. progressionen er stadig linær og starter med 80% af 5RM i første sæt. i 2. sæt reduceres vægten med 10%. I 3. sæt reduceres der yderligere med 10%. denne vægt beholdes så resten af træningspasset. progressionen er 2,5 - 5 kg pr. pas afhængig af hvor stærk (1RM) du er.

    /KJ

    Ok, mange tak, så var det fordi jeg fik det blandet sammen, mange takker.

  6. 2 sæt á 5 reps i Dl og Pres.

    Linær periodisering: start ved 80% af 5RM og øg 2,5kg hver træning. træn 4-5 gange pr uge.

    /KJ

    Div. BP og DL 5 gange om ugen?, i starten af bogen nævner han jo 10-20 set med 4-6 reps, og at reducere vægten efter hver sæt. eller er det mig der har misforstået et eksempel?

  7. Jeg leder efter et sted at træne i Århus.

    Var inde og prøve Fitness og trivsel, - det var lidt en skuffelse. Dels var der ikke noget squat stativ selvom jeg var blevet lovet dette i telefonen (måske det var smith stativet han mente var et squat stativ?) og dels er der ingen bademuligheder.

    Så lidt på Århus Atlet Klub, - det ligger heller ikke alt for langt væk fra mig. Men de vil ikke have 'motionister'

    Så det jeg leder efter er et træningscenter i Århus som opfylder

    • Det må gerne ligge i Tilst (Bilka) eller ikke alt for langt væk derfra
    • Skal have mulighed for at lave alle styrkeløftene (squat, dødløft og bænk). Helst men ikke nødvendigvis med powerrack eller støtteben til squat.
    • Tillade 'motionister' som mig som heller ikke er indskrevet på uni eller i øvrigt studerende
    • Have o.k. badeforhold

    Derudover vil det være rart hvis der også var en maskine til assisted pull-ups og/eller (helst og) dips, at prisen var o.k. m.m.

    Du finder ikke noget nærmere Tilst end nyhelse og motion. Men danske helse sport er mit fortrukene alternativ,. når jeg ikke sniger mig rundt i nyhelse. rute 14 og 25 går næsten lige til døren vis transport er et problem. Dansk helse sport møder alle dine krav, der er dog kun et enkelt støvet squat rack( det er dog sjældent i brug :tongue:

  8. Og lyve i forbindelse med sin optagelse prøve hos kværker drengene er ikke særligt smart, det er ikke kun fordi forsvaret vil sikre sig selv i når de forlanger et perfekt helbred, men også fordi at man selv eller andre komme i fare. I forbindelse med uddanelse, øvelse eller mission.

    I auderød hørt jeg om en der betalte 25.000kr for at få sine øjne 'repareret' så han kunne optages.

    Men det virker underligt at Fvr sætter et krav til aspiranterne, og frømandskorpset et helt andet.

    Ved militær politiet kom der også først FVR's fysiske optagelses prøve i Jonstrup lejren, og der efter kom der en til 1måned inde i uddannelsen. undre mig lidt at de ikke bare bruger den fra starten, fordi forskellen på de to optagelses prøver er ok stor.

  9. Det kan (sagtens) lade sig gøre på 14 dage; da jeg var i forsvaret lavede vi strækkere (=armbøjninger) med de værnepligtige ved morgen- og aftenappel, og der var ret hurtig fremgang! Go for it!! (Begge to...)  :4thumbup:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Den hurtige fremgang skyldes at vi skal have den infernalske basis på mens vi laver dem( og så holder de ovenikøber regnskab for hvor mange vi skylder for weekenden):4thumbup:

  10. :blush: Whoops læste det som 37...

    )

    Nå men til nummer 31 så da: Er da ganske enig. Vi taler jo ikke om MISbrug, men forbrug. Tag min ekskærestes gamle farmor. Hun fik lige en gang hormoner og vupti så blev hun 10 år yngre at se på og kunne pludselig gå i split og lave en arms pull ups :blink:  (ok det sidste er noget jeg finder på :tongue: ).

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja men snakker msn så en 'enkelts gangs' kur eller i homøpatiske mængder, kun læge ordinæret, eller er det rent faktisk muligt for den menige mand at gøre, og såfremt man møder alle 'basis kravene' hvordan ville man så kunne gører det, så det ligefremst bliver helbreds forsvarligt.

  11. altså jeg bliver bare en smule bange jo.. derfor jeg spørger.. jeg kender flere som er på AS som er meget ustabile psykisk... og ham jeg snakker om er ikke ligefrem lille.... har overarme på 50 og en lav fedt % (har ikke målt noget af det, emn han er meget stor)....

    altså vil helst ikke have slag eller blive hængt ud her, ville bare gerne høre hvad der er klogest og mest korrekt i sådan en situation... men vælger ikke at sige noget så...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Sådan som jeg kan hører det, så er det kun ADD som kan gøre noget ved disse typer, derfor synes jeg også at du skal lade vær med at stikke nakken ud på nogen måde, de bliver nappet før eller siden.

  12. Vis jeg var blevet anholdt alle de gange jeg havde snakket om noget 'ulovligt' med en af mine kammier, stod jeg nok til 8 gange livstid.

    Når de snakker så bland dig uden om, ser du nogen af dem faktisk tage noget, så har du et Ok grundlag for at 'stikke' dem.

  13. Da jeg sidst var i odense og forsøgte at få en bekendt til at tage mig med til OBBC, kom der en del kommentar her iblandt 'apoteks center' og ' folk er snobbet der'.( fra flere forskellige folk), var da lige ved at græde eftersom jeg havde set fra til at se stedet  :crybaby:  :crybaby:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Næppe apotekscenter ... det er vist Fitness & Lifestyle du skal besøge i stedet :wink:

    Vi har dog på det sidste oplevet en tilgang af AS-misbrugere både kendte som nye - den problematik bliver også for tiden behandlet!

    Lige for tiden er det primært 5-6 store danske fyrer samt 15-20 indere/parkistaner/tyrkere som er mest kendte og de ligger sgu heller ikke skjul på det, hvorfor jeg også er ret sikker på at ADD nok skal gribe fat i dem næste gang, såfremt de er tiltræning den pågældende dag --> og så løser problemet sig vel på længere sigt når de finder ud af den ikke går :wink:

    ... de plejer jo som regel at være flokdyr, så hvis én eller to bliver smidt ud så ryger resten med :innocent:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Så svinger jeg forbi OBBC næste jeg kommer til odense.

    Men det er hvert fald en skam, når et center der har klar anti-doping politik, får sådan et rygte, og skader forretningen, såvel som de clean BB'er og løftere som træner der.

  14. Da jeg sidst var i odense og forsøgte at få en bekendt til at tage mig med til OBBC, kom der en del kommentar her iblandt 'apoteks center' og ' folk er snobbet der'.( fra flere forskellige folk), var da lige ved at græde eftersom jeg havde set frem til at se stedet :crybaby::crybaby: