Leth

Medlemmer
  • Posts

    209
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Leth

  1. Takker for nogle alt for lede trænings pas i det forgangne år :devil::superman: Ved ik hvad jeg ville ha lignet hvis du var blevet i Thailand :cry::crazy: The best training Partner a guy can get :4thumbup: Må det nye år bringe endnu mere maaa´ blir spændende når vi ska til at cutte :cry::blush: Men du ska i hvertfald ha et godt nytår herfra og vi brændes ved d. 2/1-07 :devil::devil:

  2. Hvor ser du der mangler bryst? Der bliver da kørt 2 øvelser til bryst hver gang.

    Mandag har Low Inc DB og Incline bænkpres. Torsdag har også low inc DB og alm bænkpres.

    Tror heller ik der bliver sagt vi mangler bryst???

    Tror nu heller ik vores workcapacity fejler noget.. Squat er og bliver ond.. :devil:

  3. Bruger DB Shoulder som en slags opvarmning til bryst.. Og har faktisk altid kørt squat som noget af det sidste selvom man siger store muskelgrupper først.. Så er vi altid brændt af efter squat, om det ligger først eller sidst i programmet.. :nissegrin: + Så er man os godt gennemvarm til squatten..Har ingen negativ effekt i hvertfald.. :xmas:

  4. Hvorfra får du den ide, at de gymnaster træner den slags programmer? :blink:

    Nu ved jeg ik hvor i mit indlæg du læser jeg tror de benytter de programmer?? :blink:

    Men at lave et program uden isoleret curls til almindelige mennesker og bare regne med de får nok tæsk i de andre øvelser er da til grin.. Ja selvfølgelige får DE da store grumme arme men de hænger sku da os ustandseligt i de ringe der.. Klart guns vokser.. :devil:

  5. Det er da så meget til grin de der før - efter billeder der kommer deroverfra hver gang.. Han vejer det samme ca. som for en måned siden.. men han mener han har taget over 5 pund muskler på og smidt ca. det samme i fedt.. :crazy: Come on.. :laugh: enten er der flere måneder mellem billederne ellers har de da haft fingrene gevaldigt i krudtdåsen.. :santa2: tilskud eller ej, superprogram eller ej.. Hjernedød belysning og olie, eller ej.. :devil: Men skriv da endelig hvis du lige har byttet 5 pund fedt ud med muskler.. :nissecool: