Jonas Dan

Medlemmer
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jonas Dan

  1. Seriøs nedtur...

    Vedr. dem der taler om mistede penge mv, så hang der en seddel på døren igår, hvor der stod, at de vil prøve at få overført medlemsskaberne til et andet center (evt. valg mellem flere). Ellers hæfter kapitalen i deres anpartsselskab jo også, spørgsmålet er selvfølgelig, hvor mange kreditorer der er...

    Man har forresten altid ret til at få en kvittering, jeg har fået begge gange, jeg har købt årsmedlemsskab dernede (senest i dec.) - men ellers har de vist navne og betalinger stående på en computer, så hvis medlemsskaberne kan overføres, giver de nok medlemsdata til de andre centre.

  2. Det lyder da også ret vildt, at jeg på kun syv uger skal øge mit 1RM fra 95 til 115 kilo. :blink: Eller hvad siger eksperterne?

    Ville også blive glad hvis nogle kunne svare mig på spørgsmålet omkring mine hjælpeøvelser. :smile:

    Programmet ligger også på bodyzone.dk, og i deres regneark står der at man skal ligge sit max 5kg lavere. I det engelske du har står der også man skal ligge det 5-10 pund lavere - så man øger nok ik med de 20 pct :)

    Plus der jo er de failure tests i programmet, hvor man evt skal sænke sit max yderligere...

    Programmet på bodyzone

  3. Om jeg mener Brilloz lyver eller ej er egentlig sagen uvedkommende. Spørgsmålet er hvad LOVEN siger. Kan Brilloz ikke bevise eller sandsynliggøre at overgrebet har fundet sted, så er det en overtrædelse af straffeloven.

    For nogle år siden blev Venstrepolitikeren Hanne Severinsen idømt en bøde på vistnok 50.000 for at have kaldt en af de tiltalte i Blekingegadesagen for "politimorder". Det var ikke bevist eller sandsynliggjort, at det var ham, der affyrede de dræbende skud mod politimanden, uagtet det kunne have været ham, og dermed overtrådte Hanne Severinsen loven.

    Nu var der jo ført retssag mod blekingegadebanden, og de blev alle 'frikendt' for mordet (pga. manglende mulighed for kollektiv skyld). Så situationen er jo ikke tilsvarende..

    Nu ved jeg ikke, om du er uddannet jurist, ellers tvivler jeg på at du kan bedømme, hvorvidt Gjeding kunne vinde en sådan injuriesag. I egentlige voldtægtssager kan folk svjv blive dømt uden specifikke fysiske beviser eller vidneudsagn, men blot ud fra f.eks. psykologers vurderinger - så jeg kan ikke se at det skulle være så oplagt at påstå, der er tale om en lovovertrædelse.

  4. Det er ærgelig at det er den der har haft en meget ubehagelig oplevelse, er den der pludselig er den skyldige.

    Hvad ville I have gjort i den situation jeg har været i?

    Jeg vil heller ikke tro at du overtræder nogen lov, hvis du skriver sandheden - armamix antager åbenbart at du lyver i sin post (han mener åbenbart ikke det er ulovligt at påstå folk overtræder loven?!)

    Hvis du ville advare mod manden, kunne du jo gå til medierne - de er (åbenbart) mindre hysteriske med injurie-lovgivningen end diverse webboard nørder?! ;)

  5. Jeg har slettet indlægget, da der åbenlyst er tale om en form for systematisk chikane på flere websites. Det er totalt uacceptabelt at spreder den slags rygter anonymt.

    Jeg læste det oprindelige indlæg og har googlet ham gjeding, da jeg kender nogen som har været ved ham (fandt dog ud af det ikke var gjeding personligt). Jeg fandt fx denne artikel fra et HK blad, som viser at andre også har haft problemer med ham:

    www.hkblade.dk/hkwww/blade/hkblade.nsf/docLookup/STHN-54PDR4?OpenDocument&Print

    Denne historie ser ihvertfald ud til at være sandfærdig, og jeg undrer mig over at kunne se virksomheder åbenbart bruger denne gjeding i større stil (ud fra min googling)...

    skræmmende i en tid hvor flere og flere virksomheder tilbyder 'sundhedstjek', hvis de ansatte ikke kan være sikre på om ledelsen får indblik i personlige forhold, da de personer som udfører disse tjek ikke er underlagt nogen tavshedspligt!

  6. Overhovedet ikk. Hvis man ser det fra et økonomisk synspunkt, og manden er intereseret i protein pulver. Så er det stort set lige meget hvilket kvalitets pulver han køber, så vil prisen være høj, ved et indtag på næsten 150 gr. om dagen.....

    Tjaa det mærke jeg køber er ganske udemærket både i smag og kvalitet og koster 600kr for 5kg 80 pct. valleprotein. Hvis man prøver at regne på det får man, at det så koster 6kr for 40gr protein - det er jo ik dyrere end en dåse billig tun fra netto :)

  7. Jeg har et bulkeindtag på 3600... :wink:

    Du har da ret i at det sænker mit fedtbehov en del... Men stadig ikk nok, så jeg kan se hvor jeg ska få alt fedt fra... Synes det er meget.. men slet ikk fordi jeg er fedtforskrækket eller noget, kan bare ikk se hvor jeg ska få så meget fra... :wink:

    ok, oss mig der havde set forkert, var jo bulk-indtag der var tale om, doh...

    ret vilde anbefalinger så, kan se han endda vil have en til at indtage den mængde fedt i max 3 måltider! :)

  8. det er rigtig, men det ændrer faktisk ikk mit spørsmål, for om det er 160g kulh. eller om det er 263g er ca halvdelen af mit nuværende kulh indtag.. :blink:

    tjoo det sænker da kravet til dit fedt-indtag en del - så vidt jeg kan regne mig frem til, skal du så indtage 165 gr. fedt...

    men nu passer du jo heller ikke så godt ind, som eksempel personen i artiklen - da han vejer 20kg mere end dig men kun har ca samme energi-behov - du ville jo komme til at få ca 40 pct af din energi fra fedt!

    Sikker på dit ligevægtsindtag er 3600 kcal? dagene hvor man skal indtage det samme af kulhydrater og protein er jo på de moderate dage, hvor man er i kcal ligevægt - hvor man på ens 'bulke' dage indtager mere kulhydrat

  9. Har læst en del på t-mag og fandt denne artikel HER

    Der står bla. at jeg på nogle dage ska ha ca samme antal g kulh som protein, hvor de siger ca 2g protein pr kropsmasse. I mit tilfælde 160g!

    Hmm - jeg kan ikke helt finde de anbefalinger i artiklen, som du beskriver - kunne det ikke tænkes du har forvekslet pund med kg ?

    f.eks. står der : "Protein intake should remain stable during all three types of day. At least one gram per pound of bodyweight is necessary, but I recommend 1.5g/pound of bodyweight for better results (so 330g/day for a 220 pound individual)."

    Dvs. hvis du vejer 80kg=(80*2,2)pund=176pund , anbefaler de altså at du indtager 176*1,5 = 264gr af både protein og kulhydrat !?

  10. Ikke helt sikker på jeg forstår men ved personer som tvinger eller bliver tvunget ned i fedtprocent som anorexi piger, underernærede, "underfeeding" studierne, fangelejre, mm. ser man at de tager forholdsvis meget FFM på ved opernæring.

    Kunne det tænkes dette skyldes disse underernærede personer har tæret meget på deres FFM, hvorimod en person som langsomt har cuttet sit fedt væk og bevaret sin FFM i højere grad vil tage fedt på - da de jo netop ikke har tæret på deres FFM (har ikke meget forstand på det her, så bare et spørgsmål :smile: )

  11. Nu var min kæreste lige nede og høre om priser i det lokale Hard Work. Billigste medlemsskab koster 470kr!!!!

    <{POST_SNAPBACK}>

    470 kr !? Da jeg skiftede fra weber gym til hard work valby, gav hard work folk fra weber medlemsskaber til 300 kr pr md :)

    Jeg kiggede dog også på deres alm prisliste dengang - der var så vidt jeg husker priser ned til 350kr pr md, så lyder ret vanvittigt at den ligger på 470 kr nu...

  12. Der er vidst nogle ting der ikk er helt på plads her, intensiteten falder jo netop som vægten sænkes :wink:

    intensitet kan defineres som % af 1rm :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeps, men jeg mente relativt til at køre 10x10 med samme vægt, som det vist gøres i andre programmer af typen - så køres der med en lavere intensitet i de første sæt ift i george turners program :)

  13. Er det mon ik for meget at køre 10x10 i fx bænkpres flere gange om ugen, plus køre ekstra bryst øvelser 5x5.... hvis I syntes 10x10 virkede godt for armene, hvorfor så ik bare træne George Turner's 10 x 10 program som også ligger på bodyzone.dk?! Det er jo herfra 10x10 princippet til arm-programmet er taget (faldende vægte gennem sættene)..

    <{POST_SNAPBACK}>

    Fordi som søren skriver kan det gøres bedre end 10x10, intensiteten er for lav til at det vil være optimalt. Man kunne evt køre 10x5 og så ville det efter min mening være noget bedre :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg har ellers hørt at George turners 10x10 skulle være et godt masseprogram, også fordi man her kører med faldende vægte igennem sættene, så intensiteten ikke bliver for lav.. Bla. anbefaler Thomas Jagd det på fitforum.dk: http://www.fitforum.dk/viewtopic.php?t=3982

    ..jeg tager btw heller ikke så meget stilling til selve optimaliteten af 10x10 i mit indlæg, skriver blot at 10x10 i bænkpres plus ekstra brystøvelser 5x5 nok er for hårdt ;)

  14. Ja lateral laise er der måske ingen grund til tage med, men leg extention er med fordi mine legmuskler skal blive større og stærkere. Mine lårmuskler er nemlig meget større end mine lægge, set i forhold til den normale fordeling....

    Hmm leg extension er ikke for dine lægge, det er også en øvelse for lårene - tjek linket:

    Leg extension

    Men ka selvfølgelig være du bare tager fejl af navnet, og det er en læg øvelse som den her du taler om:

    Standing Calf Raise

  15. Er der nogen der har lavet et regneark til dette program ?

    Jeg har søgt, men intet fundet...

    <{POST_SNAPBACK}>

    Der er ikke så meget at bruge et regneark til ved george turner 10x10 (andet end notere resultater), da programmet bruger naturlig progression - altså man prøver bare at øge vægten ved hver træning, fremgangsmåden man bruger er forklaret i den sidste del af artiklen på bodyzone.dk..