T-OB

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by T-OB

  1. Jeg har læst et sted at man godt kan integrere let spinning i sit styrketræningspas uden at tabe muskelmasse.

    Råd: man skal spise kulhydrater 20 mins før træning og starte træningen med spinningen.

    Jeg træner for øget muskelmasse men vil meget gerne holde mig i gang kondimæssigt med en 20 mins på spinning cyklen med meget svag modstand (forbrænder 250 kcal).

    Hvad er jeres råd, er det før eller efter styrketræningen (og proteinshaken) med spinningen?

    På forhånd tak.

  2. Tak for svarene.

    Så konklusionen er, at dit indtag før styrketræning ingen effekt har på din krops evne til at a vokse muskelmassen som følge ef en styrketræning.

    Mit problem er nok, at jeg for ofte bruger den samme muskelgruppe på hinanden følgende træningsdage - og hvis en af dagene jeg ikke er i kalorieoverskud, tænker jeg, om det nærmest nulstiller det gain jeg havde fra den forgående dag :blush:

  3. Hej

    Jeg er ret forvirret omkring vigtigheden af ens energiindtag før styrketræning i forhold til den senere muskelopbygning.

    Mit daglige kalorieindtag er 2500 (heri 130-150 gram protein)

    Jeg træner gerne sidst på eftermiddagen men på dette tidspunkt vil jeg ofte kun have 1/3 af de 2500 i kroppen. Mit spørgsmål er, har dette en negativ indvirkning på den senere muskelopbygning fra min træning?

    Jeg forstår, at det betyder mindre energi i træningslokalet osv - men grundlæggende er jeg i tvivl om et lavt kalorieindtag pre workout er skidt for muskelopbygningen efter workout (hvor mit kalorieindtag er stort?

    Fik jeg vist gentaget mig selv et par gange, beklager

  4. Ofte når man beger ting i ovnen mindskes vægten, eksempelvis kartofler. Jeg går ud fra at det er vand/væske som fordamper betyder dette at 100 gram ovnbagt indeholder flere kalorier end 100 gram rå - pga. fordampelse af vand/væske

  5. Hvis jeg har fået dækket mit energibehov og jeg alligevel indtager yderliger 100 gram, hvor meget tager jeg da på, hvis det henholdsvis er 100 gram kartofler og 100 gram chokolade?

    Jeg er bevidst om energiforskellen i de to produkter, men har det betydning når mit energibehov på forhånd er dækket?