Stalin

Medlemmer
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stalin

  1. Hej Mol'ere..

    Faldt lige over noget der undrer mig over exrx.net under dødløft, hvor de har delt ind under 2 target muskler, en til erector og en til glutes. Det der undrer mig, er bare at udførelsen (billedet) er ens på de to.

    Erector: http://www.exrx.net/WeightExercises/Erecto...BBDeadlift.html

    Glutes: http://www.exrx.net/WeightExercises/Gluteu...BBDeadlift.html

    Hvad er forskellen på de to øvelser? En beskrivelse/forklaring ville være guld værd..

  2. Jeg er 17 år, og har næsten samme problem som dig.

    Mine forældre æder aldrig kager, slik eller noget, og de har heller ikke nogen tendens til at lave fed aftensmad. Men mine forældre bliver også sure hvis jeg ikke gider spise sammen med dem. Vi spiser typisk sammen frokost og aftensmad, og jeg er nu begyndt at skippe frokosten, og sige nej tak.

    Primært fordi der ikke er andet pålæg end tarvelig leverpostej og kryddersild. En dag jeg kom med en hentydning til udvalget af pålæget fik jeg bare at hvide at så måtte jeg bare selv købe ind. Hvilket gør mig sur. Og nu føler jeg lidt at jeg kan give igen ved bare at sige NEJ når de spørger om jeg skal have frokost.

    Hvad angår aftensmaden, så er kostvanerne meget ingroede og det er meget de 3-4 sammen retter der går igen uge efter uge. ALDRIG fisk, og aldrig noget med smag i. Dog er de gode til at lave salat til næsten hver aftensmåltid, men den bliver også kedelig i længden, da det bare er tomater, agurk og salatblade HVER gang.

    Jeg kan intet gøre, da de bare vil sige at jeg selv skal købe det ind. Og så langt kommer man ikke på de ca. 1200 kr jeg får ind via. mit arbejde hver måned.

    Der er vist ikke så meget andet at gøre end at holde ud. Jeg skal først flytte hjemmefra når jeg er færdig med gymnasiet (2.g'er), så vær du glad for at du snart er udlært og kan flytte hjemmefra.

    Ja, det hjalp dig nok ikke særlig meget, men jeg ville lige være solidarisk, og sige at jeg var i lidt sammen situation, og at jeg forstår hvordan du har det, hehe.

  3. Jeg har også altid haft ufatteligt svært ved at få doms i pecs.

    Men min er faring er at der ligesom så meget andet, bare skal en ordentlig volumen til. Jeg lavede engang et eksperiment hvor jeg lavede 10x5 med vægte omrking 70% af 1 rm, og det virkede altså skal jeg hilse at sige.

  4. Ham her er et must:

    Guruen.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Man kan nu godt blive lidt forvirret når man så hører Pavels bud på en six pack. Han siger i en video at crunches og high reps er fortid, det er jo nærmest det modsatte JS siger i artiklen, eller? 8-12 reps og massere varianter af crunches.

    Har ikke et link til videoen, men det er en video hvor man ser Pavel holde en brandtale om det onde Sovjet og de onde crunches og high reps hvor efter man ser mesteren selv udføre en del øvelser (bla. de smukkeste dragonflags).

  5. Jeg er selv lidt varm på Pavels Bear.

    Hvis man følger forskriften er man sikker på at undgå faliure, volumen er høj, men det er ens egen krop der bestemmer volumen, og ikke en eller anden der har sidet og lagt et program som passer godt på ham, men ikke nødvendigvis til dig.

    Ja det er sent, undskyld hvis det er tågersnak..

  6. Mit gamle center fik 12 af sådan nogle sataner hjem på et tidspunkt. Det er ikke noget der interesserer mig det store, men så hvidt jeg kan huske jeg læste, så er fordelen at du tit kommer op og stå i cyklen, og at styret kan "roteres" fra side til side. Dette gør vist at du også involverer nogle muskler i ryg og arme, derved højere kcal forbrænding end almindelig spinning.

    En dag jeg var i centret hørte jeg nogle instruktører stå og snakke ovre ved bænken, og fangede noget med "Ja, når selv cykelreytterne syntes det er for hårdt, ja, så må det være noget der giver noget". Nu er cykelryttere jo et vidt begreb, og de instruktører i mit gamle center har jeg nu heller ikke megen respekt for :raisebrow:

    Det kan godt være det bare er ren propaganda eller bullshit jeg sidder og gengiver, da jeg ikke rigtig selv har sat mig ind i det.

  7. Hej Mol..

    Jeg kunne godt tænke mig at høre om der findes "sunde" meltyper. Jeg har set at den mel min far bruger til pizza, hvedemel, indeholder 340 kcal pr. 100 gram, hvilket jeg syntes lyder af ret meget, specielt taget i betragtning af hvor meget pizza jeg kan hælde indenbors :dry::mad:

    Lige nu har jeg lige spist næsten 500 gram pizza, ca. den mængde jeg plejer for at blive tilpas mæt, men hvis bare halvdelen af de gram er mel, så vil det jo vælte min kost plan totalt. Så er vi også inde på noget med hævning osv, men jeg kender ingenting til sådan noget bagværk.

    Eller er det bare umuligt at lave sund pizza?

    Jeg har prøvet at søge på emnet, men søgefunktionen er nede, så jeg blev ned til at oprette her, sorry hvis det har været oppe før.

  8. Nu har jeg set dit squat-klip og set at jeg har precis samme højde som dig, og har også meget den samme knævandring som dig. Måske er det bare umuligt at minimere med vores højde?

    Hvad er din PR i squat? Får du nogen gange smerter i knæene? Jeg er tit bange for at løfte tungt i squaten da jeg netop har den vandring.

  9. Hvor lang tid har du trænet? Jeg syntes det lyder som ret heftigt program du har strikket sammen der, men hvis der er vandt til noget lignende er det vel fint nok.

    Jeg ville uden tvivl overtræne hvis jeg skulle køre så mange reps og sæt bænkpres og så bagefter over og træne en masse hård dødløft/squat, men vi er jo allesammen forskellige.

  10. Tak for alle svarene..

    Måske er den virkelige fjende egentlig bare fedt procenten, jeg tror jeg vil smide røv-piveriet ud til højre og stadig køre squat. Lige nu er jeg stadig i gang med et vægttab, men der er ikke så forfærdeligt lang tid til der skal noget masse på dyret.

    Mange af mine pige-venner sidder tit og kommetere drenges røve, og så blir man vel lidt usikker på sig selv :blush:

  11. Nu er det sådan at jeg her på det sidste er blevet ret glad for at squatte, men når jeg rigtig har løftet tungt kan jeg virkelig mærke det i benene næste dag, men også lidt i røven :dry:

    Nu er det sådan at jeg ikke er interesseret i at få en stor røv, men jeg vil gerne have nogle pæne stænger med lidt masse på, hvad kan jeg gøre? Er der andre og bedre måder at udføre squat på end den traditioenelle?

    Jeg var lidt i tvivl om hvor dette emne skulle ligge, men hvis der er nogle der brokker må admins flytte det..

    Hilsen stalin