-walkabout-

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -walkabout-

  1. Okay tak skal du have PTPOUL...

    det var en lidt af en uddybelse, noget som jeg kan bruge NICE.

    tung bentræning og "choke" musklerne troede jeg faktisk at der var hold i, og nej læser ik "bodybuilder blade" :tongue: Men man lærer noget nyt hver dag. (En dag hvor du har tid, så vil jeg gerne bede om et link / nogle undersøgelser som modbevidser eller bekræfter en anden teori, da det lyder spændende.

    Har brugt MOL en del som inspirations kilde, men har også fundet ud af at der er meget "bullshit" herinde men OGSÅ mange rigtig gode råd, og du er en af dem jeg har lagt mærke til, STOR ROS!

    Men smutter nu, ses

  2. PTPOUL hvad er GM´s (good mornings)??

    SAS; hvad har du hørt om bogen? Har du nogle links?

    Er også enig at SLDL er kanon, sætter sig godt! Og SAS liggende curl er også en rigtig hård øvelse.

    Men all right så er det jo bare at bide tænderne sammen og forsætte, for det er også en "ond" muskel at træne ligesom skulder og biceps i mit vedkomende, syrer fuldstændig til :devil:

  3. Det lyder som 5x5 er folkets valg, hehe

    Men skifter I så i programet så nogle gange starter i med bænkpress, andre gange squat, dødløft osv så det er en "frisk muskel" man træner (her tænker jeg rent energi mæssigt?)

    Hvis I ikke starter med det tunge benarbejde, går man så ik glip at den naturlige væksthormon påvirkelse? eller vil kroppen blive lige meget påvirket?

    Når I kører 5x5 så er det kanon tungt men ik til failure, dvs omkring de 80-90 % af max hver gang??? Hvor længe kører I før I laver lidt variation i programmet for at "chokke" musklen

    Vil I anbefale at køre lidt læg og rotator cuff og hvad ved lateral raises (for deltoideus lateralis) bliver biceps trænet godt ifølge jeres mening? Har I prøvet at varierer benchpress med lidt incline benchpress (selvom stresset er minimalt, men stadig)?

    Det kan godt være at alle disse spørgsmål er blevet taget op før, men synes ik søgemaskinen er så effektiv?? Sorry

    P.s og tak for henvendelserne;)

  4. Hvilken øvelse® synes i er de bedste for masse i hasemusklerne.

    Ifølge bogn; Target bodybuilding af Per A. Tesch. Så giver seated leg curl "kun" i sartorius, gracilis samt semitendinosus. Og Supine leg curl (liggende leg curl) kun moderat i de samme muskler + biceps femoris.

    Øvelserne; 45 grader legpres, lounges, hack squat rammer godt bagpå mens squat samt stiff-legged deadlift giver kun moderat muskler aktivitet!

    Hvad siger I, nogle bedre øvelser?

  5. Hey, som titlen siger, så leder jeg efter et program for masse + styrke især i benene, og ryg ( men ik så megen i vingerne, mere i dybden)!!

    Har trænet i lang tid, vant til tunge løft (squat/dødløft/bent-over-rows o.lign.) Har mulighed for at træne så ofte som det er muligt/behov for.

    Har kigget på Sheiko (plus skulderøvelser) samt alternativ hypertrofi-træning (lavet thomas J.) Er der nogen som vil anbefale disse programmer (gerne med modifikationer?) eller evt. nogen som de syntes var bedre?

    Men vil gerne træne ben meget, synes det er kanon (er lige begyndt på ben i gen efter lang pause pga skade). Har sq savnet det :4thumbup: (men også i tankerne at træne tungt ben vil påvirke resten af kroppen så musklerne få det ekstra "kick")

    kan desværre ikke lave rigtige squat, findes ik i centeret, så må nøjes med smith og maskine (jaja i know, drop det center....)

    Personlige Mål;

    *20 chin/pull-ups (og INGEN kommentar)

    *140kg i bænk

    *og en helveds masse kilo i deadlift/"squat"

  6. Har nu læst 15 sider tilbage i konditionstræningsarkivet, men har ikke fundet det jeg søger 100%, håber I kan hjælpe (for jeg mener at have læst om det for LANG tid siden her på MOL..)

    En oversigt over alle maskiners energiforbrug; f.eks en kvinde som vejer 56kg og kører 30 min på 70% af maskinens modstand = x kcal

    Løbebånd, siddende cykel, "liggende" cykel, Rotex(crosstrainer) + rotex med arme, romaskine samt Step maskinen

    Apropo Stepmaskine:er det en god øvelelse, hvis man skal træne balder mere effektiv. Eller skal man gå efter nogle rigtig gode baldeøvelser (squat,lounges, stepups, evt kickback?) og så nogle af de mere effektive konditionsmaskiner så ens fedt % (forhåbentlig) bliver mindre?

    Hvad med at læne sig fremover i stepmaskinen, er der forskel?

    Nogen gode råd, helst dokumenteret

    på forhånd tak for hjælpen

  7. Hejsa. Tak for nogle svar, Keep them coming.

    Androcles

    Elskovshåndtagene sidder som regl omkring ved de skrå mavemuskler og lænd (Muskler kan være: gluteus maximus abdominis et eller andet)
    Øhh...

    Sidder og kigger på hvor M. obliquus (externus&internus) abdominis udspringer og hæfter, men synes det er lidt dårligt illustreret i anatomisk atlas, er der nogen gode sider eller link til denne del af kroppen (også gerne med billeder!)

    *Mener også at man skal undlade at køre sidebends for meget!

    *For at "bulen" ikke skal blive større så vil jeg undgå at træne den for meget samt prøve at sænke fedt% lidt.. Men spørgsmålet er så vil de skrå mavebøjninger/ skrå hoftebøjninger (hængende i en ribbe) være med til at den del stadig vokser? Eller kan jeg roligt forsætte med at knokle løs?

    Hilsen Bildækket :tongue:

  8. Hey..

    Jeg er 190 cm og vejer 94 kg, fedtprocenten er ok lav så der er en pæn sixpack, så det er jo kanon.

    Men spørgsmål ang. "håndtagene" i siden, jeg har en meget smal tajle og vil ikke have at "håndtagene" buler mere ud. Synes det ser lidt komisk ud med en slank talje og så "bulen" og så går det lidt indad igen til de skrå!

    1: Hvad hedder muskelen i siden?

    2: Hvilke øvelser aktiverer muskelen?

    3: Er der nogen øvelser jeg burde holde lidt tilbage med?

    På forhånd tak for hjælpen

    p.s har spurgt rundt omkring men synes ikke at have fået et tilfredsstillende svar (endnu)