TedZ

Medlemmer
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TedZ

  1. wizoo. Det program du selv har lavet synes jeg umiddelbart ser ganske fornuftigt ud. Hvis jeg var dig ville jeg bare tilføje en øvelse til læggen, da den er udemærket at have med hvis du vil kunne accelere hurtigt. Så ville jeg sige du var meget godt dækket ind!

    Hvis du kører det program 3 gange om ugen:

    F.x. Man, Ons, Fre - og du så eks. kører squat mandag og fredag og dødløft onsdag med en fornuftig progression, og noget god mad skal du nok se fine fremskridt!!!

  2. Du skal vælge om du vil opbygge muskler eller tabe dig. Fedt kan IKKE laves om til muskler. Hvis du vil opbygge muskler skal du, som jensC siger, være i kalorieoverskud.

    Hvis jeg var dig ville jeg starte med at opbygge og så "cutte" ned, som det så fint hedder, bagefter. (Altså smide et par kilo bagefter, hvis du føler det er nødvendigt.)

  3. Der er meget jern i jordbær hvilket er sundt, men jeg synes personligt at hindbær smager bedre.

    En lækker opskrift:

    Frosne hindbær

    Skummetmælk (eller let)

    Lidt citronsaft

    Sukker/sødemiddel

    Alt sammen blendes og smages til efter hvor meget sukker man vil have i :4thumbup:

  4. Jeg tænkte på om der findes et alternativ til squat?...For når jeg laver squat får jeg en ret stor smerte i mine knæ...sidste træning prøvede jeg at lave benpres, og det syntes jeg egentlig fungerede udemærket, (dvs. jeg fik ikke ondt), men er det ok som alternativ? eller skal jeg lave andre øvelser?

  5. Imponerende stærk psyke du må have et eller andet sted :smile: , og da endnu bedre at du er på vej til toppen igen! Det er sgu virkelig ufatteligt hvad træning kan gøre ved en...både psykisk og fysisk! Keep on training there :wink: !!!

  6. Jeg søger en bænkpres, der kan indstilles så højt, at den også kan bruges som squat rack.. Hvis i ikke helt er med så se billederne til højre på denne side her ...

    Problemet med sættet på hjemmesiden, er at max belastning er for lav :dry:. Den skal helst ligge oppe omkring de 200 kg. Nogle der kender til det jeg søger, helst i god kvalitet og til en fair pris... :4thumbup: ? (en fair pris er til at starte med max 4k.. men måske kan det ikke gøres for det :raisebrow:) ...

    Men bare slyng ud, med hvad i ved.. :tongue::showoff::banana:

    <{POST_SNAPBACK}>

    http://www.fitnessbutikken.dk/category.60.article.578

    Mener de sagde den kunne ta' de 200 kg...har selv prøvet den. Den fungere faktisk ganske godt!

  7. Det lyder skræmmende :blink: .... Kan du ikke fortælle din lillebror, eller måske træneren selv, at det er helt hen i vejret den træning de har gang i og så måske vise dem et par artikler med dokumentation på at du taler sandt eller måske vise dem et andet mindre "destruktivt" program??

  8. Dette spøgsmål har sikkert set dette fora før, men ud fra søgeresultater og forskelligt web-sider, må jeg indrømme at jeg er blevet godt forvirret omkring hvad der er rigtig teknik i bænkpres :blink: .

    Hvis vi starter med at kigge på dette link:

    http://www.bodybuilding.com/fun/exercises....ainMuscle=Chest

    Der står under bænkpres at man skal ligge HELT fladt på bænken...

    Men kigger jeg på TJ's artikel om bænkpres på getbig.dk

    Forstår jeg det sådan at man skal lave en slags "spænd" således at det faktisk kun er det øverste af ryggen og det nederste af ryggen/popo'en der rører bænken.

    Jeg bruger sidst nævnte. Det vil sige jeg skyder brystet i vejret og rører dermed kun bænken med det øverste og det nederste af ryggen, er det rigtigt??