kepr

Medlemmer
  • Posts

    285
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kepr

  1. Jeg havde efter sidste træningspas en ubehagelig oplevelse. Ca. én time efter træning begyndte jeg at få tunnelsyn. Kort efter begyndte min venstre arm og hånd at sove. Og det var umuligt at få "gang i dem igen". Senere begyndte også min læbe og tunge at sove! Det gik langsomt væk lidt af gangen efter 10-30 min., men jeg var stadig utilpas og havde ondt i hovedet og måtte lægge mig til at sove. Dagen derpå er hovedet lidt ømt, men ellers er jeg ok.

    Jeg havde trænet godt igennem. Og svedt godt. Min eneste teori er, at det skulle være en god gang dehydrering. Jeg havde drukket normalt i løbet af dagen (det vil sige ikke overvældende med vand), men trænede som sagt lidt hårdere end normalt.

    Jeg har forgæves forsøgt at få fat i min læge, for at høre om hun har et bud på hvad det kan være? Og om jeg evt. skal komme til konsultation, men det er HELT umuligt bare at komme igennem til sekretæren. Så inden jeg prøver igen i morgen, vil jeg høre om nogle på MOL har prøvet noget lignende?

  2. Man kan finde rigtig fine brugte cykler - også i den prisklasse du efterspørger. Men som Arne siger kræver det at man er lidt nørdet og kan vurdere cyklens pris kontra slidtage m.v.

    Vision-bikes synes jeg dog er et udmærket valg. Team Vision Bikes kører A-klasse løb på disse rammer, så de må da være til at holde ud :wink:

    Men når du køber cyklen så prioriter ramme og hjul højest og herefter gruppe og andet udstyr. Gode dæk er også hver at ofre penge på. Rammen, hjul og dæk har størst betydning - grupperne er så gode at det kun er vægt, stivhed og en smule funktionalitet der adskiller de forskellige grupper og sadelpind, frempind, styr m.v. kan man få noget i ok kvalitet billigt - her er det dog også mest vægten der er afgørende. Deda og ITM laver udstyr i den genre og deres billige modeller er fine til en begynder.

    Mit bud på en konkret cykel vil være en fort eller vision ramme (hvis det skal være nyt). En Shimano 105 gruppe i 10-speed, et par hjemmestrikkede hjul fra cykelhandleren med et ok nav, en god sadel (det er individuelt), styr, frempind mv. i Deda eller ITM og så et sæt Michelin Pro Race2 dæk med indlæg så du ikke punkterer. :4thumbup:

    (ja jeg er dyb dyb cykelnørd :superman: )

  3. Der findes ikke bænkpres?

    Kun i smith...Gør nu ikke mig så meget da jeg laver den med db's i stedet.

    Men vi kan hurtigt blive enige om der er skidt uden DL og Bænk muligheder. Centret er nyt under en idrætsforening, så det koster næsten intet - med tiden siger de at de får anskaffet en rigtig bænk, squat og mulighed for DL.

  4. Det ville da kun blive optimalt med dødløft, hvis du skal træne lænden, men selvfølgelig.. hvis du ikke kan så det noget skidt :smile:

    Men hvorfor er det du ikke kan dødløfte? har det også noget at gøre med ryggen ?

    Nej det er manglende mulighed for at lave dødløft i centret.

    Overvejer at skifte til Roskilde Atlet Klub og træne lidt mere seriøst? Nogle der træner i RAK?

  5. Jeg har desværre gennem længere tid været plaget af dårlig ryg. Jeg har forsøgt at træne mig fra det men det lykkes ikke rigtigt - men nu har jeg tænkt mig at anlægge hele mit program på at blive rygproblemerne kvit.

    Jeg har skæv ryg og hvis jeg belaster den ved løft el.lign. får jeg kraftig muskelømhed i ryggen.

    Jeg har ikke mulighed for at lave dødløft og kan kun lave goodmornings i squat :cry: Jeg kan lave en masse øvelser i maskine, i squat stativ og med frie håndvægte. Derudover har jeg mulighed for at træne på bold.

    Hovedprioriteten er at træne ryggen (lænden) men derudover vil jeg gerne træne resten af kroppen - her er målet masse.

    Nogen der vil hjælpe med at skrue et program sammen?

  6. Landevej.....LANDEVEJ :devil:

    Jeg har sagt det før men siger det gerne igen: UD PÅ LANDEVEJEN! :4thumbup: Det er virkelig det der vil give dig overskud ved sæsonstart. Fortsat med noget spinning men minimum to længere landevejsture pr. uge vil gøre dig uhyggelig :wink:

    Jeg har selv forvirret mig ud i planer om at køre ræs igen :cry: Men du kan jo følge med på cyclenet.dk :cool:

  7. Hey Thomas,

    Det ser godt ud med træningen. Men er sikker på at Ziggy er enig med mig i at landevejen kalder. Nu ligger der sne og du er lovligt undskyld, men så snart vejen er fremkommelig igen, er det altså ud på den rigtige låge. Nu er grundtræningsperioden slut og det er tid til at treppe langsomt op. :4thumbup:

    Kig i øvrigt lige forbi cyclenet.dk! Efter en tid hvor siden har ligget lidt død er jeg sammen med admin ved at puste nyt liv i den. Opret en log der og lad cykelfolket følge dig! :cool:

  8. Har 610i som har alt hvad man behøver af et pulsur. 710i, 725, og 625x dækker både pulsfunktionerne men det de er dyrere end 610i skyldes de ekstra features de har - cykelcomputer, løbecomputer, højdemåler, temperatur. Om man vil betale ekstra for det er så individuel. Mit 610i bruger jeg både til løb og cykling. Til cykling kombinerer jeg den med en helt almindelig cykelcomputer.

  9. Hvad siger i til det her program?

    5 x 5 er tung træning

    3 x 3 eksplosiv træning

    6 x 2 CAT træning

    3 x 8 disko :laugh:

    1. dag

    5 x 5 squat i smith

    3 x 10 smith calf raise

    3 x 3 chins (overhånd/underhånd)

    3 x 3 db row

    3 x 8 db incline press

    3 x 8 seated db shoulderpress

    6 x 2 bænk

    4 x 10 weightend back extensions

    4 x 10 sit-ups på swissball (weightend)

    2 x 20 skrå sit-ups swissball

    2. dag

    6 x 2 squat i smith

    3 x 10 calf-raise

    5 x 5 chins (overhånd/underhånd)

    5 x 5 machine row

    3 x 3 seated db shoulderpress

    3 x 3 bænk

    4 x 10 back extensions

    4 x 10 sit-ups på swissball (weightend)

    2 x 20 skrå sit-ups swissball

    3. dag

    3 x 3 squat i smith

    3 x 10 smith calf-raise

    4 x max (par fra failure) chins (overhånd/underhånd)

    6 x 2 machine row

    5 x 5 db incline press

    5 x 5 seated db shoulder press

    4 x 10 back extensions

    4 x 10 sit-ups på swissball

    2 x 20 skrå sit-ups swissball

  10. Skal bruge et program til at styrke mig i hovedsaglig badminton men også i fodbold. Dvs. en helkropstræning der skal gøre mit udgangspunkt bedre i de to sportsgrene.

    Jeg er 18 år, har et års træningserfaring hvor jeg har styrketrænet både for masse og styrke med varierende seriøsitet. Jeg vejer godt 70 kg og er 184 cm høj.

    Jeg har mulighed for at lave squat i smith-stativ, bænk i smith men ikke dødløft (overhovedet). Jeg har db og diverse maskiner til rådighed.

    Masse er ikke fokus men en skøn biting.

    Overvejede en blanding af 5x5 squat og ekslosiv squat (self. ikke tung i konkurrenceperioden) og måske og bænk på samme måde. Dog kan jeg bedre lide bænk med db's...

    Fyr løs med forslag og lad os samle et godt program.

    Hvis jeg skal uddybe noget må i skyde løs :wink:

  11. Tai Chi er faktisk også lidt fascinerende.

    Jeg har kun prøvet yoga en gang i Skodsborg Vigør Center, Sats i parken og så Impuls i Holte og jeg aner ikke hvad der ellers findes af steder rundt omkring - jo et ashtanga-center inde i kbh et sted, men det er jo ikke så brugbart for dig. Jeg skal prøve at spørge min lære om han giver timer i Roskilde eller om han ellers kender fornuftige steder derude.

    Lyder godt :4thumbup:

  12. Fort entry, gul

    Campagnolo veloce greb - øvrig gruppe er mirage

    Cinelli frempind

    Look pedaler

    Er et forholdsvis lille stel og slope som vil passe folk fra 150-155cm til 170cm.

    Kom forbi og prøv den - befinder sig i Roskilde

    PRIS: 4000kr eller bud

    post-6502-1132394902_thumb.jpg

  13. Du bliver virkelig giftig hvis du kan få noget landevejstræning ind over. Med den træningsmængde og kontinuitet, og frem for alt seriøsitet, du lægger for dagen, vil du være langt foran de øvrige ryttere i april. Mange begynderryttere starter først træning i jan-marts månede. Og det er altså (for) sent.

    Selvom din vægt stadig vil ligge i den høje ende i feltet, vil du uden tvivl kunne blive rigtig skarp til april....

  14. Vil gerne købe en brugt racercykel til 12 årig dreng.

    stelstørrelsen skal være small 49-52 cm.

    Der skal være gearskift ved bremserne.

    ca 14 gear.

    den skal være i okay stand.

    Koste omkring 2000.

    Håber nogle kan hjælpe. :bigsmile:

    Min lillebror har en til salg med Veloce 9-speed til 4000kr

    post-6502-1131891477_thumb.jpg

  15. Må jeg i første omgang dele min begejstring over, at andre tænker som jeg. Ganske vist fik jeg et par glas rødvin igår aftes sammen med en god veninde, men det var altså ikke sådan ment som en indgangsvinkel til at drikke sig plørefuld. Jeg kan faktisk godt lide rødvin. Hmm noget der er kommet med alderen, tror jeg. Men jeg drikker mig ikke fuld og jeg drikker ikke hver weekend. :blink: Desværre har jeg selv en ret sød tand, men har jeg det ikke i huset, ja så spiser jeg det jo heller ikke.. :innocent:

    Men ofte (faktisk hver dag) møder jeg folk, der gør sådan halv grin med min træningsfanatisme og min lede over decideret alkoholsfester. Gruer faktisk for de kommende julefrokoster på job mm, fordi jeg ikke har lyst til at drikke mig fuld og opføre mig pinligt samt have det dårligt dagen efter. :dry: Jeg ved bare, at jeg bliver observeret FORDI jeg netop kun drikker et enkelt glas vin hele aften, og jeg ved, at det vil blive kommenteret, så det er jo nærmest ligefør man har lyst til at blive væk... :raisebrow:

    Jeg har da haft mine ture ibyen og været stangbarcardi med smøger i kæften og sprutflasken i den anden hånd, men nu betyder min træning bare alt for mig, og hvis jeg falder i med den slags, jamen så går der jo uger før jeg kommer tilbage til min kampform. Og ærlig talt jeg kan godt more mig uden...Bare det er med de rigtige folk og det må jo så være folk, som jer :4thumbup: Folk der forstår hvorfor det er så vigtigt for vores mål IKKE at falde til flasken og råæde altmuligt... Indrømmet min mors flødekartofler er bare mums mums mums og det skal der jo også være plads til, men jeg vil bare ikke ses ned på, fordi jeg af træningsmæssige årsager siger nej til fed mad og alkohol..... "nå ja du er jo fitnessfreak" Gud hvor kan det bare lyde nedladende. ....Måske men jeg har stadig en fem årig Cand Mag uddannelse med mig i bagagen, men nej nej det at man træner meget betyder jo at man er dum :sneaky2:

    bare mine små betragtninger.

    Julie

    Grænsen mellem fanatisk og bare være almindelig sund er desværre blevet svær at trække, da folk lever så usundt, at hvis man blot lever et nogenlunde normalt liv, så bliver man anset for at være fanatisk. Cykelrytteren Michael Rasmussen der vejer alt sin mad og vejer 60 kg han er fanatisk. Dem der tænker på deres sundhed og form er ikke fanatiske. Snarere fornuftige.

    Jeg forstår dine synspunkter Julie. Tror ikke du skal lægge for meget i deres nedladende kommentarer. Tag dem som ros til dig selv - det viser at du kan leve et andet og sundere liv end dem. Og i øvrigt bør du nok ikke spilde så meget tid på dem, da jeres livssyn tydeligvis er markant forskellig.

    Den danske kultur er åbenbart som flertallet dyrker den uden tanke på sundhed. Fred være med det, selvom jeg har svært ved at se fornuften i det. Tror bare man skal finde de mennesker der betyder noget for en, og så høre på hvad de siger, og ikke lade sig slå ud af andres kommentare.

    Jeg quoter lige Kenneth fra la santa (jf. Thomas E's indlæg længere oppe)

    Believe in yourself - you are the person you like to be