haz0r

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by haz0r

  1. Det kunne godt tyde på, du har fået en lettere overbelastning af Triceps tilhæftningen nede ved albuen. Det kan sagtens være kommet i forbindelse med bænkpresset, hvor triceps er meget aktiv. Og det er typisk at få skader omkring muskeltilhæftninger, når man starter med at træne, da det tager længere tis at opbygge stærke sener, end muskler. Så dine muskler har måske kunnet klare noget mere vægt end senen omkring hæftet.

    Prøv at holde den lidt i ro et par dage, og sid med noget is på den ca 20minutter et par gange om dagen. Tag et vådt viskestykke eller håndklæde mellem hud og is.

    Hvis ikke det hjælper, skal du nok en tur forbi doktormanden :smile:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Okay, vil prøve det med isen så.. hvis jeg tog til doktoren nu ville han sikkert bare sige det samme, så venter lige lidt dage og ser om det går over, det er jo noget andet når man har prøvet at få det væk.

  2. Kunne du ikke beskrive træningen lidt nærmere.

    Hvilke øvelser lavede du præcist, hvor meget vægt, hvor mange sæt og reps?

    Lavede du opvarmning/udstrækning.

    Gør det ondt selvom du ikke forsøger at bøje albuen?

    Hvis du er gået lidt for hårdt til stålet alleførste gang du træner, så tror jeg godt du kan blive rigtig rigtig øm dagen efter - ikke mindst fordi du måske aldrig har været øm på den måde før.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg trænede cykling, roning, en maskine til benene, bænkpres og mavebøjninger.

    Jeg kørte 20kg 10 gange*4

    Og 25kg 6 gange*5

    roning, ikke særlig hårdt.. i 5-10 mins.

    Skal lige siges at jeg i fredags i skolen slet ikke havde ondt.. var bare normalt øm... Det er kommet et par timer efter jeg er kommet hjem, kl 18 ca. jeg tog lige en gang med håndvægten for at mærke hvad mine muskler sagde til det før det gjorde ondt, altså bare en gang op og ned, og den er på 6½ kilo. plejer at kunne træne med den i 10 min uden rigtgt at blive øm.

  3. Hejsa

    Fortæl lidt mere om, hvad du trænede !!!  Hvor lang tid har du trænet ? Har du været skadet der før ??

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg trænede første gang i torsdags, trænede bænkpres og roning som det eneste jeg brugte armene til. Og jeg har ikke været skadet der før.

  4. Jeg trænede i torsdags, det var rimelig hårdt.. så idag når jeg prøver at bøje armen gør det pisse ondt.. og nej det er sq ikk ømhed så ondt det gør.. min venstre arm gør også rimelig ondt men det er 1/10 af dem anden. er det en skade eller hvad? jeg kan godt bøje den sammen langsomt gør bare rimeligt ondt.. Hvad kan jeg gøre for at rette det op?

    Det skal lige nævnes at til træning låste mine arme os lidt, gjorde overhoved ikk ondt var bare lidt svære at lukke end normalt.. stoppede med at træne umiddelbart efter jeg opdagede det.

  5. Jeg var til skole sygeplejerske for at blive tjekket, hun så det og spurgte om det ikke kunne have være noget med en ulykke tidligere, og det kan jeg ikke huske. Hun sagde også at min ryg var lidt skæv, altså den var højere i den ene side end den anden, og at jeg skulle gå hen til min læge og spørge der.

    Det var nok ikke muligt at der kunne blive gjort noget ved bryst benet, men ryggen var vigtig sagde hun

  6. det er bryst benet nede i bunden.. der stikker ud.

    <{POST_SNAPBACK}>

    ok,

    den nederste del Xiphoid process... er bla. udsprings fra rectus abd. (vaskebrættet) Den kan godt være ujævn... Tror ik du for nogen til at choppe noget af den....

    <{POST_SNAPBACK}>

    er du sikker? altså for mig at se er det være end at være hulbrystet..

  7. Jeg er 15 år, jeg regner med at gå til lægen med det men ved ikke.. tror ikke at det er noget jeg vokser mig fra, jeg kan ikke helt huske hvor længe jeg har haft det.. men havde det ihvertfald for 2-3 år siden.

    Kan det have noget at gøre med at jeg er rimelig smalskulret? er dog begyndt at vokse i breden :) er 177cm høj. Men kan det havde noget at gøre med breden? sådan at der ikke er plads til knoglerne.. så de vokser skævt.