perzz

Medlemmer
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by perzz

  1. Hej

    Jeg skal til at skifte program til min styrketræning, jeg har trænet i lidt under et år og seriøst i 4 mdr. (3-4 gange om ugen forskellige øvelser) Jeg har læst lidt om George Turners program 10*10. Det skulle være godt hvis man ønsker mere muskelmasse. De ting jeg vil køre og dage er:

    Mandag:

    Bænkpres

    tricepsøvelse (hvilken er ikke helt sikker endu)

    Tirsdag:

    Rygøvelse

    Biceps

    skuldre

    Onsdag:

    Mandag om igen

    Torsdag:

    Hviledag

    Fredag:

    Tirsdag om igen

    Mave og ben vil blive kørt sammen med

    Det er hvad jeg har tænkt mig at køre! Kom med jeres Kommentarer! Er der nogle øvelser der er bedre end andre?? Er der et program som ville være bedre til at gi mig størrere muskler???

    Takker på forhånd :bigsmile:

  2. Ihhh nej, du skal altid træne i smith-stativet, frie vægter er den sikre vej til skader. Faktisk så er det bedst hvis du kan træne brystpres i en maskine, det er det aller allermest sikre. Maskiner har også den fordel, at de giver lange slanke muskler, da de frie vægte giver tykke, grimme og ubrugbare muskler (bare se på Ronnie Coleman).

    <{POST_SNAPBACK}>

    ????? er det ironi???? ellers fatter jeg ikke en brik

  3. Hejsa! Jeg havde tænkt mig at begynde at spise lidt proteinpulver + kreatin i forbindelse med min træning (vægttræning) Jeg er 175 cm høj og vejer 85 kilo, så jeg vejer lidt mere end hvad jeg ville mene var optimalt! :blush: Jeg hørte en af mine venner som skulle vide lidt mere om dette end mig, han mente at det var dumt at tage proteinpulver, da jeg jo ikke ville have lidt mere "sul" på kroppen! Så jeg ville høre om han har ret eller jeg godt kan tage det uden at få mere fedt på kroppen!!! Mener at have læst forskellige steder at det skulle være godt at tage proteiner hvis man ville ned i vægt!

    Hjælp mig så jeg kan komme igang ordentligt!!! :bigsmile: