ill

Medlemmer
  • Posts

    312
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ill

  1. Hvad er målet? Hvis du gerne vil holde op med at vokse og ligne et skelet er du på den rigtige kurs, ellers vil jeg anbefale du gør et eller andet drastisk snart. Du er vel godt klart over at det er nu din krop skal vokse? Undrer du dig virkelig over hvorfor du er træt? Du tæller hvor mange kcal der er i din 54 gr tomat? Kan du ikke selv høre hvor langt ude det er?

    Du viser talent for at måle alt, behøver du virkelig hjælp fra andre til at fortælle dig hvordan du skal tilføje 500-1500 kcal dagligt? Gør det nu bare i stedet for at prokrastinere....

  2. Mice treated with the optimal dose [20 microgram/kg/day] showed muscle recovery after 4 days that untreated mice only obtained after 20 days. So curcumin speeded up the muscle recovery by a factor five.

    "Curcumin is the first example of a pharmacological agent with a potent effect on stimulating muscle regeneration after trauma", the researchers conclude. "Enhanced repair of muscle would be beneficial not only in muscle trauma but also in reconstructive surgery and sports-related injuries."

  3. Tror det du mener er bio-availability

    Bio-availability: this represents the percentage or scale rating of just how much our bodies can make use of certain protein sources. You need to know that our bodies and digestive systems absorb some protein's better than others and also certain sources will provide a higher amino acid profile.

    These are the protein source's we should be including in our diets. Here is a quick chart to give you an idea of the bio-availability index rating of some protein sources:

    Protein Source Bio-Availability Index

    Whey Protein Isolate Blends 100-159

    Whey Concentrate 104

    Whole Egg 100

    Cow's Milk 91

    Egg White 88

    Fish 83

    Beef 80

    Chicken 79

    Casein 77

    Rice 74

    Soy 59

    Wheat 54

    Beans 49

    Peanuts 43

  4. det er lidt ærgeligt at gentag det samme hele tiden..måske er 4 per uge rigeligt stimuli... hvis det handler om at forbrænde skal du vælge nogen størrelse øvelser.

    Du har umiddelbart meget fokus på mave og hoftebøjere og du har næsten ingenting til den nederste del af ryggen så det skal der være mere af. Du er åbenbart bange for at blive for stor men er det ikke nemmere at prøve at blive stor og så stoppe træningen når størrelsen passer end det du forsøger på? Skær kalorierne fra hvis du vil være mere ripped.

  5. Hej allesammen igen, og tak for de mange svar. Hvad der angår mad har jeg kigget lidt på det siden jeg læste det og det kan faktisk godt være jeg simpelthen ikke indtager nok protein og kcal.

    men jeg træner over en cyklus af tre dage, dvs dag 1 er træning af bryst,tricep og mave, dag 2 ryg/nedreryg, underarme og bicep og til sidst på dag tre træner jeg som regel noget ben styrke squats og calves øvelser.

    Så dvs jeg træner hver muskelgruppe hver tredje dag.

    Men grunden til at jeg løber imellem sættene til tider er pga. militær træningen som jeg har fortsat på. Det får ihvertfald pulsen op.

    Siden jeg startede har jeg vokset betydeligt, men de seneste 2 år har der ikke været nogen ændring som sådan.

    Men når jeg løber fx 6 km med små håndvægte i hver hånd, øger det min muskelvækst eller ej?

    Din krop kan kun vokse når du indtager mere end du forbrænder. Det er meget enkelt. Det eneste du gør nu er bevarer konditionen, din krop har vænnet sig til dit vanvid.

  6. Stakkels fyr.

    Tror ikke det er usædvanligt, at bodybuildere i virkeligheden er alt andet end alfa hanner, som lægger damer på stribe. Hvorfor bodybuilde? For at blive større selvfølgelig... men efter år bliver det anderledes: målet er stadig størrelse, men det opsluger ens hverdag og man har aldrig fri fordi man konstant overvejer ting omkring træning bl. a. kost... men det er jo som med folk der samler frimærker, ofte bliver set som underlige snegle netop fordi de interesserer og fordyber sig i noget, mere eller mindre usædvanligt, på et niveau folk udefra ikke forstår. Deraf stemplingen "freak". Der er koldt på toppen...

    Koldt på toppen? Hvad snakker du om? Manden er gift i virkeligheden og fungerer fint socialt. Det er bare andre der tror de kan lege psykolog og påstå der er alvorlige problemer til bunds for størrelsen, og derfor er filmen interessant fordi den spiller på de fordomme.

  7. Der er trods alt nogen mennesker der har et lavt testosterone niveau helt naturligt. Har de ikke krav på at kunne normalisere det niveau? Der er også forskning der viser at AIDS og andre sygdomme der nedbryder muskler kan behandles med steroider (give længere levetid). Jeg er sikker på at man kan finde mange bivirkninger med p-piller (som jo også er en steroid), ja bare se på pakken? Men alt er i skønneste orden at nogen kvinder bliver mere kvindelige af at tage p-piller. Men sagen er at den almindelige mand er alt for bange for hyper maskulinitet. Alle stoffer har bivirkninger. For min skyld kan folk gøre hvad de har lyst til, hvis de har lyst til Anavar og Dianabol om morgenen og HGH til aftensmad, så har de deres fulde ret til at gøre hvad der passer dem bare de ikke blander mig eller de penge jeg skal betale til skat. På samme tid skal man også regne med det enorme mængde mad og penge der skal til for at et menneske kan blive afhængig. Men mere realistisk set, hvis man sælger små doser til almindelige mænd med lavt testosterone vil det have samme (og bedre effekt uden bivirkninger) end lykkepiller. Hvis de bliver syge og dør af det, håber jeg de har været klar over at de har spillet hazard med deres liv, som alle gør på den ene eller anden måde alligevel. Skal vi virkelig stoppe alle mennesker bare fordi nogen er ekstreme, og burde man ikke kunne finde nogen måder at begrænse det mest for dem der ikke kan styre sig. I det mindste fjerner man det fra det sorte marked.

  8. Du er ung, og i voksealderen. Der er allerede nok væksthormoner og testosterone i dit system i din alder, der er ingen grund til at gøre det. Når man begynder at træne for første gang opnår man resultater meget nemmere end man gør efter fx 1. års træning, hvor kroppen har vænnet sig til det. Det vil virkelig være synd at miste det, og der er ingen grund til at tage dianabol, før du har lært at træne og spise. Og du vil alligevel ikke være stolt af dine resultater hvis du snyder dig til dem. Men hvis du har lyst til at få noget uden at arbejde for det, så er det en tendens i livet som kommer til at bide dig hårdt i røven på et eller andet tidspunkt.

  9. Fredag

    Lat Pulldowns Wide 4x10x40

    Lat Pulleys 4x10x20

    Row Maskine 3x8x80

    Facepulls 3x15x20

    Standing BB Curls 4x10x40 3x5x40

    Lørdag

    med kæresten

    Decline BP Smith 4x10x90

    BP 10x20 10x60 5x80 5x80 4x80 4x80

    Rear Delts 3x10x12

    Mave Pulley 3x12x40

    Triceps Extensions 3x10x15

    Calf maskine 2x10x120 10x200

    Lænd Maskine 3x15x200

    Halvanden times ukrudt fjerning, tæller vel os lidt.