KMJ

Medlemmer
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KMJ

  1. Hej Spurv.

    Jeg vejer faktisk det samme som dig og er ca. din højde. Jeg startede i sidste uge på at få lidt af de triste ekstra kilo af kroppen, men har dog været igang med at styrketræne i noget længere tid - omkring 5mdr.

    Jeg plejede dog ikke rigtig at spise slik til hverdag, men mest i weekenderne. Sodavandet havde jeg dog et stort forbrug af ... ja, nærmest min eneste kilde til noget som helst vand. :crazy:

    Anyway, jeg startede som sagt i sidste uge med at få de overflødige kilo af kroppen. Jeg har dog startet blidt ud, ved at holde min træning til 3 gange om ugen, hvor jeg laver følgende:

    - 15min på cyklen

    - 15min på vandremaskinen (ca. 6km i timen)

    - Ca. 1times styrketræning

    Derudover spiser jeg mindre, men oftere - morgen(kl 0900), middag (kl 1130), efter skole (kl 1500), aftensmad (kl 1900) - Bare det at spise oftere gør en hel del fordi; At når man kun spiser 1gang om dagen tænker kroppen "nøjh det er med at få det hele med), men spiser du flere gange om dagen tænker den "arrrh, jeg behøver ikke at bearbejde alt lortet, for der kommer sikkert noget mere og bedre senere" - sådan groft og forenklet fortalt. Desuden har jeg en flaske vand stående ved min side hele tiden!

  2. Jeg har søgt på livet løs omkring relaterede posts i dette og andre fora, men uden at blive klogere. Så nu spørger jeg altså mig frem!

    Jeg var nede at træne sammen med en trænings kammerat for præcist en uge siden og jeg kunne ikke mærke noget under træningen, men sent om aftenen kunne jeg mærke den sædvanlige træningsømhed og en anden form for ømhed omkring den øvre del af Trapezius (nakken). Når jeg løfter begge mine arme op i en vandret position ud fra kroppen, så kommer der en svien i min "venstre nakke". (i mangel på bedre beskrivelse) Det kan også komme i andre situationer, f.eks. når jeg skal have skoletaske på og af og ligeledes trøjer og lignende.

    Hvad kan det være og hvad skal jeg gøre nu med hensyn til enten afslapning af den del af kroppen eller genoptræning eller? ? ? :crazy:

  3. Jeg synes egentlig det er meget sjovt at tænke sig hvor ens egen grænse går.

    Er det når stoffet er ulovligt?

    Er det når stoffet kan være skadeligt?

    Feks har det flere gange været fremme at kreatin skulle på listen over forbudte stoffer.

    Nu er det slet ikke fordi at jeg vil gøre mig bedre end andre eller være skin-hellig på nogen måde, og jeg har intet imod at folk tager ekstra protein eller kreatin til at supplere deres træning med. Jeg er selv opmærksom på at få nok proteiner igennem min daglige mad, men tager ikke kreatin eller andre hjælpe stoffer. Jeg sørger heller ikke for at være i kalorie overskud hele tiden, selvom jeg nok er det uden at gøre noget bevidst for at fremme det.

    Så altså ... all natural for me ... hvad jeg ikke kan klare ved egen hjælp er ikke meningen at jeg skal i forhold til træning og kroppen.

    Andre har en anden politik på det punkt og fred være med det, men personligt er jeg ikke meget for det - uanset om det er lovligt eller ulovligt, farligt eller sundt.

  4. Jeg vil ikke komme ind på om dem der benytter sig af AS er mere uintelligente end andre, men de er i hvert fald mere uansvarlige og overfladiske. Uansvarlige fordi sideeffekterne kan have store konsekvenser for dem selv, men også overfor deres nærmeste der kan risikere at miste den de holder af til noget der i bund og grund er forfængelighed. Overfladiske er de også, i og med at de går så meget op i deres udseende at de er villige til at risikere liv og lemmer for at opnå det perfekte.

    Det er sjovt at medierne altid taler om at de unge piger har det svært, når de skal leve op til de åle slanke forside piger i de kulørte blade. Hvad med mænd? .. Hvis vi ikke havde det på samme måde som pigerne, så ville de svage af os vel ikke begynde at tage steoider og andre tåbelige ting for at opnå anderkendelse fra andre.

    Nu er vi selvsagt nogle, piger som mænd, der ikke er villige til at risikere ødelagte nyrer, skaldethed, kræft, hidsig temperement, spiseforstyrrelser og andet skidt for at opnå en flottere krop, men det er stadig et problem der skal tages hånd om. Hvilket der i alt for få tilfælde bliver gjort. Der er mange centrer der skilter med at steoider ikke vil blive tolereret og at det vil medføre udmeldelse hvis det bliver opdaget. Men politiet har ikke ressourcer til at lave razziaer hele tiden og center-ejerne har ikke den store interesse i at miste medlemsskabs indtægter. Og vi andre med-motionister blander os ikke i andre motionisters affærer, så der er reelt ikke andre end AS-misbrugeren og dens nærmeste (hvis de ved noget) der kan sætte en stopper for det pjat. Men det er vel også dem der står nærmest til at ændre det? !

  5. Jeg begyndte at styrketræne for et par måneder siden og mit mål er ikke at ligne Arnold i sine yngre dage, men at få nogle markerede muskler der kan bruges og samtidig tabe mig en del.

    Jeg er 180cm og vejer 96kg, så vil meget gerne tabe mig, hvilket jeg igennem min kost og noget cykel-totur-helvede i motions centret håber at opnå.

    Men problemet er at protein, kacl o.s.v. øger vægten (right?) - hvilket jeg jo ikke vil, men samtidig er det de ting der skal til for at øge muskel massen.

    Hvordan opnår man markerede muskler, falde i vægt og samtidig bliver stærkere?

    Nogle gode råd?

    PS:

    Jeg er egentlig ligeglad med om jeg vejer 100kg, hvis bare det ikke er fedt det meste af det.

  6. Hvor har du læst det?

    Jeg har læst om et par forsøg, der viste at folk med lavere fedtprocent der trænede og tog på i vægt øgede deres muskelmasse mere end folk med en højere fedtprocent som udgangspunkt.

    1,5g protein pr kg kropsvægt er meget fornuftigt. Nogle vil gerne indtage mere, men det er ikke dokumenteret at det har nogen positiv effekt på øgningen af muskelmassen.

    Hvis man vil supplere med kreatin så er 2g/dag fint. Da jeg tog det plejede jeg at tage 2-3g efter træning (dvs hver anden dag), fordi kroppen mulighed for at optage kreatinen er forhøjet efter træning.

    Dvs, omkring 4400g (144gx30dage) protein om måneden? og var det udover den normale indtagelse igennem kosten, for der får man vel også noget?

  7. Jeg har dyrket moderat styrketræning i et par måneder og har indtil nu ikke rørt hverken tilskud af protein eller kreatin.

    Jeg vejer 96kg og er ca. 180cm høj, hvilket betyder at jeg er noget overvægtig. Hvilket jeg har læst er ok, hvis man skal øge sin muskelmasse?¿

    Jeg overvejer nu at købe både Protein og kreatin, men hvor meget skal jeg egentlig bruge af det? Jeg mener at have læst, at man skal have ca. 1.5g protein pr. krops kg dagligt. Dvs 96x1.5 = 144g om dagen eller?

    • Jeg får som regel oksekød eller kylling hver dag, er mit behov på 144g så dækket ind eller er de 144g udover daglig kost?
    • jeg læst at 2g kreatin om dagen er rigeligt/nok - er det rigtig forstået? - altså ca. 60g pr. md?

  8. TV-Shop har ustandseligt reklameret med en lang række produkter, der lover at man kan få en pæn og stærk krop ved at bruge et produkt som f.eks Ab Energizer som kan ses her: TV-SHOP

    Kender i de produkter og er det nogle der virker eller er det spild af penge...

    Jeg har selvfølgelig ikke købt noget derinde fra endnu, så ville lige høre jeres meninger om produkterne.

    Mvh

    KMJ