Karakal

Medlemmer
  • Posts

    861
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Karakal

  1. Jeg har netop prøvet at maale mit blodtryk da jeg er i ret god form, og derfor mente at mit blodtryk skulle vaere ret godt. Til min store overraskelse ligger mit blodtryk paa ca.136/83 og det synes jeg er ret højt da vi i min familie ellers har lavt blodtryk. Jeg 29 aar, løber marathon og har en hvilepuls paa ca.40. Jeg har en ven som intet motion dyrker og hans blodtryk var alligevel 138/70. Har jeg grund til bekymring? PS. Det var en rigtig blodtryksmaaler fra hospitalet.

    Ingen grund til bekymring (også det kan få BT til at stige). Fik selv målt mit for 3 uger siden og det var højt. Har netop fået det godkendt af lægen til en senere test på året. Det var 133/79. Da jeg fik målt det for 3 uger siden var det 152/80 og hvilepuls på 45. Jeg har selv tænkt på om en øget hæmatokrit -> øget vasopressin -> øget blodvolumen kunne føre til et øget tryk. Jeg træner selv dagligt og jeg mener ikke, at du behøver bekymre dig. Hold øje med om det stiger yderligere. Faktorer som søvn og sygdom kan også spille ind.

  2. Hej alle,

    Der er nu 14 dage til Berlin Marathon, som er mit første marathon, og nu er jeg blevet ramt af en skade, jeg håber der er en der kan hjælpe mig:-) Igår efter 17kms løb i mit marathon tempo fik jeg pludselig en stikkende smerte øverst i min højre lægmuksel, ca 5-10cm under knæhasen. Der var ikke nogen sprint eller eksplosion, og det føles heller ikke som en fibersprægning, som jeg har haft mange af i forbindelse med fodbold. Igår aftes kunne jeg ikke gå normalt, mens det idag er meget bedre, og jeg kan mærke ømheden når jeg går men ikke med de store smerter.

    Jeg har mange gange løbet uden 17km uden problemer, og jeg burde være i form, så det burde ikke være en overbelastningsskade. Er der nogen der har nogen gode idéer til hvad det kan være og om jeg kan nå at blive klar til om 14 dage? Det er lidt surt at have trænet i 5-6 måneder og se smuldre så tæt på.

    Sportslig hilsen

    Morten

    Har haft noget lignende for 2 måneder siden. Min progression var for stor. Ømhed i læg gik over til smerte og jeg mener, at det udmundede i en lettere forstrækning. Holdt ti dages løbepause, men forstrækningen kom igen efter ca. 3 km løb. Holdt så 7 dages pause og er langsomt startet op og nu er der intet. Under genoptræning kunne jeg godt mærke skaden - formentlig arvæv - i form af muren/ømhed.

  3. Mener det var Rolf sørensen der kom på afvænding fordi hans krop havde frigivet så meget endorfin at han var blevet

    afhængig af det.

    Det var nok mere al den doping han var afhængig af. Han lider vist også stadig af vrangforestillinger. Rolf du var dopet og du ved det.

    Tidligere tråd om endorfiner: http://www.motion-online.dk/fora/index.php...p;#entry1187686

    PS hvordan redigerer man egentligt et link så man f.eks. kun skulle klikke på "tidligere tråd om endorfiner". På forhånd tak.

  4. Har i øvrigt helt glemt at fortælle om Rebecca Romero fra Storbrittanien.

    For fire år siden vandt hun en OL sølvmedalje i roning i damernes dobbeltfirer. I 2005 blev hun verdensmester i damedobbeltfirer.

    Hun døjede med skader, og så begyndte hun at cykle. Første løb hun stillede op i vandt hun - det var de britiske mesterskaber.

    I år fik hun OLguld i 3000 meter forfølgelsesløb - banecykling.

    Hun har som kun den 2. kvinde i verden vundet en olympisk medalje i to forskellige sportsgrene; roning og banecykling, den anden var Roswitha Krause fra nu hedengangne DDR; svømning og håndbold.

    Ved ikke hvordan det ligger med mændene, om der er flere, der har OLmedaljer fra forskellige idrætsgrene.

    http://www.rebeccaromero.co.uk/

    Selvfølgelig er det imponerende, men det ville aldrig ske hos mændene. Jeg mener bare, at der mangler konkurrence.

  5. Har godt tænkt på det med tekninikken. Men har fået lovning på at hvis jeg kommer ind på den uddannelse jeg gerne vil, så skal jeg nok lære at svømme!

    Hej Jens,

    Lad os mødes i Vestbadet engang i næste uge, hvis du har lyst. Føler selv jeg har nogenlunde styr på det. Så kan vi også diskutere træningsmetoder. Jeg går dog mest ind for ture på 1.000 m af gangen. Det er vigtigt at kunne svømme for du kan også bruge det til aflastning af løbetræning i forbindelse med konditionstræning. Synes også en god svømmetur er god restitution, hvis kroppen er godt mør.

    Det giver god blodgennemstrømning til muskler samtidig med det ikke er alt for hårdt. Det kræver naturligvis, at man er vant til at svømme.

    En myte er dog, at det kun handler om teknik.

    Smid en pm og vi finder ud af det.

  6. Nu ma vi se hvordan det hele kommer til at gå, skal til første optagelsesprøve på mandag:-) Skal nok skrive i min blog hvordan det kommer til at gå. Med hensyn til overbelastning har jeg valgt at skære en smule ned på min træning. Begyndte at blive småsyg hele tiden og havde svært ved at komme af med det. men der er stadig godt knald på så det skal nok gå:-) Det bliver ikke på de fysiske prøver jeg falder ihvertfald!

    Hey Champ.

    Noget nyt? Hvordan gik det?

  7. Men for fanden hvor ville jeg gerne have overhørt den tåber, der klager over at du svedte :laugh: :laugh: :laugh:

    Det her får mig til at tænke over, hvor tråden med "...underlige typer, der træner i dit center..." er blevet af?

  8. Kan du ikke skrive det her, så alle kan få glæde af det?

    Vh. Martin

    Kan ikke helt se, hvad det er som du efterlyser. Jeg har såmænd blot skrevet en pm, fordi det var en personlig besked. Der var intet hemmeligt i det.

    Hvis det er træningstips så findes der masser, hvis du følger Waits, Guarden, Augustinus, Canoing og min egen log (kæberaslerens...mit tidligere nick var Niceman)

    Der en selvfølgelig en del træning som skal laves, men meget afhænger også af tiltro til egne evner. Man behøver f.eks. ikke have prøvet alt, men det hjælper.

    Hvilke typer IQ-test skal man øve sig på, for at gøre det lidt mere konkret?

    Jeg mener ikke, at du behøver at øve dig til noget. Det er basale færdigheder i sprog og matematik. Derudover er der noget mere avanceret f.eks. teknisk prøve, hvilket for mig er ren godnat og en anden sjov prøv var en multitasker.

    Det er jo ikke Mensa, men FKP og derfor er alsidighed på alle tænkelige måder en fordel.

    Håber det hjælper...

  9. Det synes jeg er et godt svar! Det har flere dimensioner og skeler også til at der kan være et personligt svar og drive som ikke nødvendigvis er det der kommer til udtryk hos psykologen, uden at det dermed er sagt at man skal, bør eller kan lyve overfor psykologen.

    Dit svar giver udtryk for at du er kommet længere end optagelsesprøven. Er det korrekt? I bekræftende fald, har du nogle gode råd til håbefulde aspiranter... :)

    SixSigma

    Sendt pm.

  10. Hej,

    Faldt tilfældigvis over tråden.

    Tja hvorfor vil du være frømand? Der er ingen rettesnor og det er formentlig meget individuelt.

    Personligt har jeg tænkt over det mange gange og det tætteste jeg kommer er, at det passer som hånd i handske for mig. Ser jeg samlet tilbage på mit liv så har jeg søgt FKP for at finde ind til mit inderste. For at se mig selv i øjnene, tage ansvar for mit liv og for at bevise, at jeg kan det jeg vil. Det er ikke nødvendigvis det bedste svar, når du skal passe i FKPs "firkant", men det er mit personlige svar til mig selv.

    Til FKP var det: personlig udfordring og udvikling, kammeratskabet og ikke mindst det at være et sted, hvor alle forlanger den højeste standard og, hvor man ikke kan gemme sig.

    Af de seriøse jeg kandidater jeg har mødt er der et gennemgående træk og det er, at de fleste har en indre kamp, hvor de prøver at komme i balance med dem selv. Personligt kan jeg sige, at der var noget helt specielt som trak i mig og i dag kan jeg se, at min psyke guidede mig således at jeg kunne løse nogle problemer. Det kunne f.eks. være at gøre den psykiske smerte fysisk gennem hård træning eller ved at opstille en udfordring af Sisyfos dimensioner.

    Jeg har kun haft postive erfaringer med at søge og det samme kan jeg sige på vegne af en god bekendt, der har oplevet det samme. Når det så er sagt er der formentlig forskel på, at være 20 og 30 år til en sådan uddannelse.

    Oplevelsen har forandret mig som menneske og selvom jeg ikke har nået hele målet endnu så har det givet mig en enorm selvtillid og i dag ved jeg, at jeg kan det jeg vil, hvis jeg er motiveret.

  11. så ville der ikke være mange fodboldspillere tilbage... en for sen takling er jo også vold. en del for sene taklinger kunne uden problemer have været undgået, hvilket jo så må gøre det til en voldelig handling.

    alle der har spillet fodbold(især på semi- eller professionelt niveau) ved at man kommer ud for at blive slået til , trådt over tæerne eller hvad modstanderne nu kan finde på. albuer i siden er også en god måde at blive pasificeret på. jeg har hvertfald modtaget mine tæsk i løbet af min tid som fodboldspiller.

    Som du selv kan se er der en grænse. At slå tænderne ud på en spiller eller slå ham i maven er jo ikke en takling...har selv spillet fodbold på danmakrsserieniveau jo du går til den, men med rimelighed...

  12. At sverige fik straffespark var set i bakspejlet nok ikke så overraskende for christian poulsen, men det at klaphatten løber ind på banen for at slå dommeren, det kan man altså ik bebrejde poulsen.

    Ham der løb ind på banen havde drukket massivt. Christian Poulsen var ædru. Så sidstnævnte får nok svært ved at finde en undskyldning og, hvorfor tiltales han ikke for vold. Det blev Brian Steen jo efter at have hakket et par tænder ud på en trænings"kammerat" i AGF til træning.

  13. ----LØB------

    --100 m løb--

    Speedy77 10.90 (29år, 75kg, el-tid fra blok) og i godkendt vind

    madsen87 11.3(18år, 76kg, stående start)

    CoqRouge 11.7 sek (18 år, stående start)

    Tind 12 (dengang)

    Jan D 12,1 (dengang)

    Devito (+-120) >15,39

    --400 m løb--

    Speedy77 51.9 (håndstop til træning)

    FastRunner 52'10

    Anaerodynamic 52.6

    CoqRouge 52.8 (26 år, 78 kg)

    Pioneer 55' (70 kg)

    Hessel 56:16 sek

    Curly 58:8

    --800 m løb--

    FastRunner 1'54"57 ( årgang 1986 og 64 kg)

    Anaerodynamic 1.56.89

    Hessel 2:01:56 min.

    Roberto Baggio 2:02.00 min(62 kg)

    Saarndaars 2:07 (uofficiel tid)

    --3000 m løb--

    BTP 8:50 (63kg) - bane/pigsko

    Anaerodynamic 9.02.3

    FastRunner - 9'09"10

    Hessel 9:14:8

    MultiCoach 9:15

    Schmidt-DK 9:28

    Jan D. 9:31 (dengang)

    Reni 9:51 (75 kg.)

    Quantum 10:10 (75kg)

    multiatlet 10:18 (18år, 75kg)

    Tube 10:30(70 kg)

    Kæmperen 10:36 (76 kg)

    Tolle 10:39 (75 kg)

    Rommel 10:56 (ca. 82 kg)

    Creole 11:05 (76 kg - ikke på bane)

    Los 12:14 (93,6 kg - i skov)

    airforce1 14:25 (78 kg)

    DaDane 14:41 (93 kg)

    Stub Nukem 15:17 (ca. 78 kg)

    xax 16:20 (95 kg)

    --Coopertest--

    Xebra 4026 (78 kg) 23år

    Roberto 3900 m næsten 10 omgange (62 kg)

    BTP 3870m (62kg.)

    FastRunner 3810 m (64 kg)

    MultiCoach (3800m)

    Schmidt-DK 3800 - 73 kg

    Reni 3780 - 80 kg.

    Tenace ca. 3775m (67 kg, roede dengang )

    Jan D 3725 m (dengang)

    Creole 3675 m (74 kg)

    Saarndaars 3650m (73kg)

    Curly 3620 (78 kg)

    Quantum 3555 (75kg)

    Multiatlet 3550 (18 år, 75kg)

    Dikymon 3520 (28/05 på løbebånd - 25år, 81kg)

    CoqRouge 3450 m (19 år, 78 kg)

    Quantanamo 3415 (løbet som yo-yo test og omregnet)

    The Bear 3400 m (72 kg)

    Tolle 3285 (71 kg)

    Incognito 3275

    Jørgen 3260 (80 kg)

    Pioneer 3220 (70 kg)

    yan 3210 (75,7 kg) Løbet idag 23-07-2006

    Tind 3200 (71 kg)

    Camilla 3180 m (43 kg)

    airforce1 3150 (78 kg)

    DeerInHeadlights 3134 (80 kg)

    AndreasB 3100 (90 kg)

    Speedy77 3100m (73kg)

    homer simpson 3050m (83 kg)

    Los 3000 m (92,5 kg)

    Tube 3000 m (52 kg)

    Joergen 2860 m (77 kg)

    mvp. næsten 2700 m (101 kg)

    allerup 2650m (71kg)

    Litopsi 2557m (67 kg, på løbstidspunktet)

    --5 km løb--

    FastRunner 15'37

    Anaerodynamic 15.43

    Schmidt-DK 16:08

    Jan d. 16:15 (test)(dengang)

    Hessel 16:19:38

    Linder 16:23 (65 kg) 16år

    Xebra 16:42 (78 kg) 23år

    Curly 16:58

    Tube 17:22 (68 kg) 16 år

    Quantum 17:56

    Multiatlet 18:00 (18 år, 75kg)

    Quantanamo 18:07

    Creole 18:16 (76 kg)

    Keyz 18:39 (25 år, 73 kg)

    Incognito 18:45

    CoqRouge 18:45 (30 år, 77 kg)

    Henrik C 18.45 (32 år, 73 kg)

    Tolle 18:55 (75kg)

    Sindbad 19:31 (65kg) 34år

    AndreasB 19:45 (90 kg)

    Camilla 20:18 (43 kg) 27 somre

    Tind 20:58 (78 kg)

    Speedy77 21:13 (73kg)

    yan 21:10:58 (77 kg)

    Diddley 21:12 (87kg)

    Nightbringer 23:05 (83kg)

    Fozzy 23:28 (84 Kg)

    Litopsi 24.58 (67 kg)

    Tulle 25.18 (61 kg)

    Madman 25.40 (80 kg)

    DaDane 28:41 (96 kg)

    --10 km løb--

    Roberto Baggio ca. 32 min (62 kg)

    MultiCoach 32:45

    Anaerodynamic 33.36

    Jan D. 33:28 (dengang)

    Schmidt-DK 34:31

    Hessel 34:47

    Xebra 36:06 (78 kg) 23år (løbet i Tønder triathlon)

    Curly 36:27

    Quantum 37:17

    Multiatlet 37:59 (18 år, 75kg)

    Keyz 38.10 (25 år, 73 kg)

    Ranger 38:16 (78 kg)

    Creole 28:17 (74 kg)

    Saarndaars 38:20 (øhh det for længe siden)

    Reni 38:24 ( 80 kg. )

    Coq Rouge 39:45 (22 år, 80 kg)

    AndreasB 41:00 (90 kg)

    Karakal 41:46 (80 kg)

    Diddley 42.31 (82kg)

    Tube 45:44 (55 kg)

    airforce1 45:53 (78 kg)

    Los 47:45 (30 år, 92 kg - i skov)

    HAV 49.05 (23 år, 88 kg - incl bakker )

    Tulle 52.02 (61 kg)

    Nightbringer 53:56 (86kg)

    meadow 55.17 (76 kg)

    Litopsi 57.44 (67 kg)

    --Eremitageløb (13,3 km)--

    Jan D. 53.21 (testløb 48.43 - dengang)

    CoqRouge 53:37 ( 30 år, 77 kg) Løbet var vistnok ca 200 m. længere dengang!

    AndreasB 56:39 (90 kg)

    Creole 58:43 (78 kg)

    Valdemar 1:02:15 (88 kg)

    Nightbringer 1:18:04 (8? kg)

    --20 km løb--

    Hessel 1:11:59 timer

    Jan D. 1:15:01

    --1/2 Marathon--

    BTP 1:11:19 (65kg) - ikke DAF opmålt rute

    MultiCoach 1:12:45

    Anaerodynamic 1.16.45

    FastRunner 1'17"38

    Hessel 1:18:43

    Canoing/Reni 1:19:05

    Curly 1:20:08

    Quantum 1:21:48

    Multiatlet 1:24:59 (18 år, 75kg)

    Creole 1:24:18 (74 kg)

    AndreasB 1:30:48 (90 kg)

    Rommel 1:31:16 (ca. 84 kg)

    Tolle 1:31:26 (73kg)

    Xebra 1:31:29 (78kg) 23 år (Løbet i en ½ jernmand)

    saardaars 1:33 (78kg)

    Sindbad 1:33:04 (65kg) 34år

    homer simpson 1:35:56 (80 kg)

    CoqRouge 1:36:15 (36 år, 77 kg)

    Diddley 1.39.15 (82kg)

    Dillerman 1:44:32 (95 kg)

    Mettehelena 1:46:40 (64 kg)

    Fozzy 1:48:00 (84 kg)

    Tulle 1.58.43 (61 kg) (21,5 km)

    xjyden (husker ikke helt tiden omkring 2 timer)

    Litopsi 2.05.48 (67 kg)

    meadow 2.06.33 (76 kg)

    AndreasB 1.16.9,5 (90 kg)

    watts 1.38.23

    --Marathon--

    MultiCoach 2:30:30

    Hessel 2:49:49 (Debut)

    BTP 2:56:36 (70kg dengang) - Hamburg 2002

    Jan D. 2:59:38 (dengang)

    Curly 3:08:57 (Debut)

    Creole 3:12:43 (76 kg)

    Canoing(Reni) - 3:14:05 (debut - med rygsæk, ca. 3-4kg.)

    Tolle: 3:14:37 (69kg)

    Saarndaars 3.17 (67kg)

    Xebra 3:31:06 (78 kg) 23år (debut)

    CoqRouge 3:32;47 (39 år, 79,8 kg)

    AndreasB 3.39 (90 kg)

    xjyden 4t39 (82 kg dengang)

    AndreasB 2.43.54,4 (90 kg)

    ------CYKEL------

    --1000m rullende start flad vej--

    allerup 1:09 52 km/t, sidevind

    MR 1:15 eller 1:16

    Tolle 1:28 (gns. 40,9 km/t - kørt på MTB)

    Fast legs 1:09 stående start - let medvind

    --20 km enkeltstart--

    Fast legs 28:53 (Morsø 2004)

    --30 km enkeltstart--

    Vincent Vega 39min30sek - bah

    Ziggymund 40m24s... OK kun 28 km

    Saarndaars 42:? (uofficielle europamesterskab for ikke-licens, Holme Olstrup 1999)

    Ziggymund 44min.30sek (den var altså lige over 30 km)

    allerup 47min40sek

    Thomas E 47min58sek

    Jan D. 52:03

    CoqRouge 55:01 (45 år, 82 kg)

    --120 km--

    Creole 3:17:08 (75 kg) - 38,22 km/t non draft (mellemtid i en VM distance triathlon)

    --Sjælland Rundt--

    Podz 8:29 (31 år, 73 kg. På liggecykel, 2006)

    CoqRouge 10:30 (39 år, 80 kg)

    **Hvem har lavet denne**10t31 min (319Km 1999)

    --Højeste snit i et løb--

    Vincent Vega 49,5 km/t (180km) - selvlysende af coke

    Ziggymund 42.7 km/t (105 km)

    Quantum 42,5 km/t (210km Fyn rundt 2004)

    Thomas E 42,08 km/t (47km tour de alheden)

    Roberto Baggio 40,21 km/t

    allerup 38,767 km/t

    Thomas E 34,48 km/t (100km Hald sø Rundt)

    -- Flest løb i træk med præmiegivende placering--

    Chris Mikkelsen +30 (ældste drenge samt ungdom 2)

    Vincent Vega +10 - let krudtet

    Ziggymund 5 (2002 BEG)

    Fast legs 12 (c-klassen 2004) - incl. en enkeltstart

    --Højeste snit på ruller--

    Metalman (40 minutter ~ 39.3 km/t)

    ------SVØMNING------

    -- 50m --

    Conscience 0.23.71 (kortbane)

    Arnbak 0.23.92 (kortbane)

    Conscience 0.24.61 (langbane)

    Arnbak 0.24.71 (langbane)

    Lungbrush 24,7 (Butterfly 25,8) (kortbane)

    Blitzer 0.25.11 (kortbane)

    Schmidt-DK 0.25.68 (kortbane)

    Multiatlet 0.25.71 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Blitzer 0.25.64 (langbane)

    Quantum 0,26,03 (kortbane)

    Kæmperen 0.26,98 (svømmeforhindringsbane)

    Jenz 0.27.40 (kortbane efter et års pause og med 3 træningspas)

    Creole 0.28.20 (kortbane, 81 kg)

    Maveas 0.29.07 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    Tind 34 (MP 5 kamp)

    -- 100m --

    Arnbak 0.51.62 (kortbane)

    LungBrush 52,3 (Butterfly 56,3) (Kortbane)

    Conscience 0.52.6 (kortbane)

    Arnbak 0.53.30 (langbane)

    Blitzer 0.55.03 (kortbane)

    Schmidt-DK 0.56.17 (kortbane)

    Blitzer 0.56.39 (langbane)

    Multiatlet 0.57.89 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Creole 0.58.50 (76 kg, kortbane)

    Quantum 1.00.02 (kortbane)

    Maveas 1.00.20 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    --200 m --

    Arnbak 1.56.12

    LungBrush 1,57,8 (Kortbane)

    Arnbak 1.59.78 (langbane)

    Quantanamo 1:59

    Creole 2.01.76 (kortbane)

    Blitzer 2.02

    Curly 2:04

    Blitzer 2.06 (langbane)

    Multiatlet 2.07.61 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    Quantum 2.16.77 (kortbane)

    Maveas 2.22.16 (kortbane, pers. sat da jeg var 14 - 4 år siden)

    allerup 2:56 (nu)

    --1000m --

    Schmidt-DK 11:23

    Quantanamo 11:32

    Curly 11:58

    Quantum 12:30

    Multiatlet 14.06 (18 år, 75kg, sat da jeg var 15)(kortbane)

    allerup 14:30 (da)

    Karakal 14:36

    Saarndaars 14:56

    Reni 15:20

    Jesus 23:10

    --1500 m --

    Arnbak (17.06.59)

    Schmidt-DK (17.18.18)

    Quantanamo 17.29

    Curly 17:56

    Creole 17:56 (kortbane)

    Blitzer 18:15 (langbane)

    Quantum 19:52

    -- 2000 m --

    Quantanamo 23.20

    Karakal 30:30

    Reni 33:37

    -- 4000 m -- (mellemtid i en VM distance triathlon)

    Creole 0:59:39 (middelhavet)

    ---------------RONING CONCEPT-II------------

    --500 m--

    Conscience 1.24.8 DM Athletic Fitness

    Arnbak 1.25.0 (98 kg)

    Chris Mikkelsen 1.25.7

    Anaerodynamic 1.29.7 min.

    Los 1:30,6 (90 kg.)

    --2000m--

    AndreasB 6.23,0 (90 kg)

    Anaerodynamic 6.38.9

    Tenace 6.52,4 min

    Chris Mikkelsen 6.53,8

    Los 6:59,6 (90 kg)

    ---5000m---

    Los 18:52,8 (90 kg.)

    Chris Mikkelsen 18.58,0

    Arnbak 19.00,08 (95 kg)

    ---6000m---

    AndreasB 20.01,8 (90 kg)

    Tenace ca. 22min

    Los 23:26,5 (90 kg)

    -- 10000m --

    AndreasB 33.59,0 (90 kg)

    --------------------TRIATHLON---------------------

    -------½ Ironman distance--------

    Quantum 4.55:45 DM langdistance Fredericia 2002

    Xebra 5:06:25 Silkeborg triathlon 1995

    Henrik C 5:40:00 ca. Silkeborg triathlon 1998

    -------ITU VM distancen (4km-120km-30km)------

    Creole 6:56:26 VM 2003 (Ibiza)

    -------Ironman distancen-------

    Creole 10t.22m.16s Fredericia Ironman 2001

    Multisport 10t.35m.27s Fredericia Ironman 1999

  14. 10 min pushup challenge

    ------------------------------------

    478 - 789 (67kg)

    422 - Life raider:(88 Kg)

    370 - Pioneer (72kg)

    289 - artorious (82kg)

    281 - MeHateMe (69 kg)

    263 - Onkel Troels (102kg)

    245 - Blackmoore (107 kg)

    244 - Kauf (82 kg.)

    240 - Augustinus (62kg)

    225 - Reflect (89 kg)

    223 - Gregers TF (94 kg)

    220 - Tinapigen (62 kg)

    209 - GadeDrengen (86kg)

    208 - Waits (70 kg)

    202 - Henrik J

    201 - Mr. Bulk (85 kg pat til gulv)

    200 - Musashi (Clean cut, brystet i jorden på alle reps.)

    185 - MaxPower (89kg)

    176 - MrC (82kg)

    171 - Lucas

    170 - PatrickGO(66 kg - ned og røre med brystet)

    162 - Blackice (80kg)

    155 - Morten_katow

    151 - bRODER (97 kg)

    151 - Los (87 kg. - brystet i gulvet på alle reps)

    133 - J.B (83 kg)

    128 - Taninja

    119 - JoeA (71 kg alle taget på knoerne)

    087 - BBRulez (76 kg, 15 år, og alle taget på knoerne)

    070 - izziT (70 kg)

    057 - Il principe (112 kg. - brysterne i gulvet på alle reps)

    10 min chinup challenge (håndfladerne ind imod en selv)

    ---------------------------------------------------------------------------------

    141 - 789 (69kg)

    120 - KimP (81 kg)

    108 - Tinapigen (62 kg)

    96 - Gregers TF (89 kg)

    90 - Augustinus (62 kg)

    84 - Kauf (82 kg)

    84 - Mr. Bulk (85 kg)

    76 - Karakal (83 kg)

    68 - MaxPower (89kg)

    67 - Los (87 kg)

    66 - Dines (75? kg)

    61 - Blackmoore (106 kg)

    10 min Pullup challenge (håndfladerne VÆK fra en selv)

    --------------------------------------------------------------------------------

    102 - Gregers TF (91kg)

    92 - Tinapigen (62 kg)

    87 - Mr. Bulk (85 kg)

    81 - Musashi (75kg)

    80 - Los (89 kg)

    67 - Michael Hebnes (78kg)

    31 - Hoosier (64 kg)

    Snatch test (12 kg kettlebell)

    ----------------------------------------------------

    210 - Rosa-Viola (72kg)

    205 - Armoured Female (72 kg)

    Snatch test (16 kg kettlebell)

    -------------------------------------

    269 - Musashi (75kg)

    Secret Service Snatch Test (24 kg kettlebell)

    ---------------------------------------------------------

    222 - Musashi (75kg)

    210 - Guarden (81 kg)

    210 - Kauf (85 kg)

    206 - DBM (78kg)

    180 - jsc (fed)

    145 - Dochylle (81kg)

    144 - Michael Hebnes (78kg)

    140 - MaxPower (87kg)

    136 - Karakal (83 kg) - var som dead bottom snatch så ved ikke om det passer her...

    Ultimate Snatch Test (32kg kettlebell)

    ----------------------------------------------------------

    124 - Guarden

    120 - jsc

    115 - Musashi

    10 minute Kipup challenge

    --------------------------------------

    70 - MaxPower

    23 - 789

    10 Minute Dip challenge

    -----------------------------

    205 - pioneer. (71 kg)

    159 - Gregers (96½kg)

    154 - Tinapigen (62 kg)

    150 - MaxPower (87kg)

    124 - MeHateMe (69kg)

    114 - MrC (82kg)

    102 - Michael Hebnes (78kg)

    94 - Guarden (81 kg) (udført i ringe)

    87 - Dolphen (96 kg)

    10 min mavebøjnings challenge

    ---------------------------------------

    217 - Augustinus (62kg)

    10 min sandsæk skulderløft

    ---------------------------------------

    70 - MaxPower (sandsæk vægt 45kg)

    40 - therealstud (sandsæk vægt 52kg)

    10 min Pistol challenge (total antal reps, lige mange med begge ben)

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    136 - MaxPower (87kg tror jeg)

  15. "Uændret" Han var dopet!

    Men hvem var/er ikke det? . . :nonono:

    Det ved vi ikke, men nu synes jeg, at vi skal lade tvivlen komme de rene til gode. Dermed mener jeg, at påstande som, at alle var dopede eller, at han havde vundet alligevel er latterlige. Doping = diskvalifikation og jeg har mere respket for den rene rytter, der sluttede som nummer 129 end for Riis.

  16. Morgentræning feat. Mr. KRRAAAAUUUUFFFFF på Wonderfull Center for Idræt

    Først en lille rundvisning med intro til Militær og Marine forhindringsbane med lidt sjov på Firebommen, klippevæggen og Irs Bænk, hvorefter det blev til et enkelt gennemløb på Marinebanen med fuld tryk på "AAARGGHH" (Sagt på ægte piratmanér :laugh: ). Altid fedt at lege på de to baner.

    Herefter ind i gym-salen til rebklatring, sandsæksjov og ringe, heriblandt:

    Rebklatring til tops: 1 x BW, 2 x BW+10kg (brugte benene på vej ned)

    Kropshævninger i Reb: 5r x 2s x BW+10kg

    Lille sæk: Clean n' Press, front squat

    Stor sæk: Clean n' press, shouldering, shoulderwalk, TGU

    Ringe: Muscle ups, serie med muscle up - tuck plance - L-sit - tucked back lever til tucked front lever... :crazy:

    Herefter forlod Mr. Kauf desværre selskabet, og jeg fortsatte i vægtrummet med:

    Dødløft: Opvarmning m/ 100kg, 15 Singler med 150kg Easy, men lidt hårdt for potterne

    Derpå forlod jeg de smukke grønne arealer og satte kursen med Greve på min splinternye jernhest. Stadigt ganske høj på endofiner satte jeg begejstret tempoet så højt som muligt med kølige solbriller og lækkert hår ganske uvidende om at verden havde planlagt en lille lektion i færdselssikkerhed.

    Med høj fart og vind i ansigtet drøner jeg ud af jagtvej og skal til at krydse Tagensvej, da lyden af sirener rammer mit øre. Jeg kigger til højre og når lige at se 4 politimotorcykler og en brandbil i høj fart på vej ind i krydset. Takket være mine "lynskarpe" reflekser griber jeg bremserne, og lærer nu at en skivebremse på forhjulet er særdeles effektiv, hvilket betyder at jernhsten stejler på forhjulet og sender mig i en efter sigende ganske imponerende bue ud over cyklen, og asfalten tager varmt omend en smule håndfast imod mig. Pointen er at takket være krigertræningen tager Mr. Musashi fra med et lækkert rullefald med lidt skrammer på venstre hånd, albue og knæ som eneste konsekvenser... Jeg takker træningen og mine gener for et sæt solide knogler. Og granit er jo gudskelov hårdere end asfalt :laugh:

    Derfra og til Greve foregik lidt mere årvågent, og ved den første cykelhandler investerede jeg i en cykelhjelm.... :blush:

    PS: Status på Tactical Strength Challenge er at datoen nu er snævret ind til 1. september og lokalerne bliver enten ved Combat Sports Academy eller på Center for Idræt.

    Lækker krigertræning.

    MarineFHB lyder fedt, hvordan skal det tolkes? Kunne godt lokkes til en omgang marinebane. Ud fra tekst kan jeg se, at du befinder dig på Østerbroområdet er det korrekt?

    Krigerhilsner :4thumbup:

  17. Basso udtaler, at han ikke var bloddopet under Giroen 2006 eller på noget tidspunkt i sin karriere. Han havde alene i sinde at bruge blodet til TdF 2006.

    En meget interessant udtalelse, der tyder på at Basso har valgt at gå taktikken helt ud, med at indrømme absolut så lidt som muligt (og kæmpe for at beholde sin Giro-titel :wink: ).

    Bassos problem er mængden af indicier, blandt andet kan man undre sig over hvorfor han allerede i 2004 angiveligt har overført 41.000 euro til Fuentes, hvis ikke der er foregået lyssky affærer i 2004 og 2005. De fire blodposer, som menes at stamme fra Basso er tappet i perioden august 2005 til januar 2006 og kan derfor godt stemme overens med Bassos udtalelser om at de skulle bruges i 2006.

    Basso ender nok med at få 2 års karantæne og kan derfor køre løb allerede den 1. juli 2008 (hvis man tæller karantænen fra 1. juli 2006, hvor han blev suspenderet). Han vil derfor principielt kunne deltage TdF i 2008 - dog kun for et ikke-Pro Tour hold. Amore e Vita skulle efter sigende allerede være interesseret..

    Basso har nu med sine nye udtalelser vist, at han har løjet, hvorfor så tro, at det han siger er sandt. Han vil gøre alt for at bedyre sin uskyld og tjene penge medens han snyder. Han er sølle.

  18. Jonas Ja der skal bare trænes igennem så klarer vi den!

    Ja det var et ret fedt stativ du havde fået dig der Patrick. Kan du huske hvor meget vi trak op da vi prøvede der i sommers?

    Niceman du kan tage med på træningscamp på HO - så kan du jo høre lidt om det.

    Kunne være en god idé, men snak uden træning giver ikke den store mening. Så medmindre de har en bane klar kommer jeg nok ikke. Det er dog på Frederiksberg så mon ikke det kunne blive en fin løbetur derop på bakken.

    Mht. junior, motion eller elite så bliver der ikke taget hensyn til svage skabninger, når civilisationen går ned. I evolutionsstadiet er det alligevel kun de stærkeste der overlever...så elite tak!

    Det med gnavehuller i skoene skal du lige være opmærksom på. Har selv en smule i mine og mistænker dem for min sidste omgang betændelse på min inderside af akilles. Ellers så sørg for at skoen sidder godt.

    :smile:

  19. Okay. Jeg har forholdvist svært ved at blive forkølet og har ikke været det længe, men godt at hovedpinen kan hænge sammen med trygreguleringen.

    Der kan være flere grunde. Træner det samme som dig og kun når jeg har bihulebetændelse oplever jeg ekstremt tryk i kraniet ved dyk på 5 m. Når du dykker på 4-5 m bliver der suget vand op i bihulerne. Jeg plejer at puste det ud efter endt træning ved at holde mig for næsen og så presse medens jeg bøjer hovdet nedad.

    Noget andet er, at du sveder betydeligt i vandet, men at det formentlig ikke mærkes i samme grad som f.eks. under løb.

    Spændinger i nakke i forbindelse med crawl kan også meget vel være grunden til hovedpine.

    Svømning er for utrænede yderst krævende på mange måder.

  20. Her er hvad Pavel Tsatsouline skriver i "Relax into stretching".

    Jeg skal være den sidste til at udtale mig om validiteten af de udsagn. Jeg mener naturligvis at rigtige mænd ikke strækker ud :laugh:

    Det første jeg kom i tanke om da jeg så dette emne var sjovt nok dig Mikkel :innocent::laugh: Dernæst kom jeg til at tænke på, hvor luddoven jeg selv er til at strække ud.

    Jeg mener derimod, at bevægelighedsbegrebet har sin plads: "spænd" - "slap af" - "stræk ud". Metoden forebygger skader.