Roadrunner

Medlemmer
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Roadrunner

  1. Til at supplere min løbetræning har jeg kogt et styrketræningsprogram frem. Keep-it-simple og hurtigt overstået, da jeg kun har tid til (og gider :bigsmile: ) minimalt, kun for at bevare muskelmassen. To gange om ugen, 3x6 til før failure:

    - Squat, evt. et-bens, el. pistols

    - Træk til bryst el. chins

    - ... og her ville jeg sige dips, men mit træningssted har ikke mulighed for at tage ekstra vægt på.

    Jeg tænker på bænkpres i stedet, hvad kan der siges til det? Den går i triceps, posterior delts og en større del af pecs. Andre forskelle/ligheder? Kommentarer?

  2. Nej, det tror jeg ikke er tilfældet. De kigger jo på alle prøverne og laver en samlet vurdering af personen. Der er jo 4 forskellige personer som bedømmer gennem forløbet, kommissionen sammenfatter bare prøverne og spørger lidt ind til hvorfor man vil være betjent osv. Jeg blev f.eks selv spurgt om hvordan jeg ville reagere i en bestemt situation såsaom ulykke med børn indblandet osv.

    Den endelige udvælgelse udføres af ledelsen af ansættelsesafsnittet

    Præcis! :smile:

  3. Hvorfor bagslag?

    Fordi det er en jobsamtale = en samtale der skal afgøre om din personlighed passer til et job som politibetjent. (Det fremgår vist også af de sidste to sider i tråden...) En politibetjent skal vel næppe "tage nogen med storm", snarere bevare et overblik og, som Rommel foreslår, kunne tage det heeelt roligt.

    Avenue: De fleste får afslag første gang? For at se om de virkelig vil? Den køber jeg sgu ikke... :nonono:

  4. Selvtillid er en god ting - men hvis du blindt tror på, at du er den perfekte betjent, ja så skal du vist nok holdningspåvirkes... :laugh: I din situation med et 2 tal fra holdopg. i bagagen, ville jeg nok slå lidt klodt vand i blodet og ikke gøre mig de største forhåbninger.

    Ja, det var egentlig også det jeg hentydede til: Man går måske videre i testforløbet, men man kan ikke være sikker på noget. Men indlæg er selvfølgelig åbne for tolkning :smile:

  5. hvad mener du med HVIS?Fik at vide at jeg er videre... :dry:

    Din ansættelse bygger på en SAMLET vurdering af alle prøver, inkl. kommisionen. Sidstnævnte er, som jeg ser det, anden halvdel af testen af din personlighed, hvor holdopgaven var den første.

    Det er netop det, der er noia: Du kan gå videre, mene at alt er bestået, og stadig er du ikke sikker før der dumper et lille ubetydeligt A5-brev ind af døren med besked om ansættelsestidspunkt... Måske er det rent faktisk det der er prøven: at udholde ventetiden... :wink:

  6. Har selv været livredder i 5 år, og gået til prøver ca. 2 gange om året; Bassinprøven og Erhvervslivredderprøven er stort set ens, dog med en smule mere vægt på teorien i E-prøven. Livredderprøven er noget mere fysisk, uden dog at slå nogen ihjel. Kystlivredderprøven er helt sikkert den hårdeste... og fedeste. :cool:

  7. Ja det kan man godt sige, men her er det vigtigt man er med i diskussionen hele tiden og ikke bliver for passiv fra starten. Jeg synes det var helt naturligt for mig at komme med mine synspunkter. Der var en med til prøven som var meget tilbageholdende fra start, og han kom aldrig rigtig med i dialogen. Han dumpede også denne prøve.

    ... præcis. Til min prøve var der også en meget frembusende person, som kun bestod fordi han var meget opmærksom og reflekterende på det. Og det er det jeg mener med at holde sig sikkert midt på kørebanen... :smile:

  8. Dette vil jeg ikke give dig ret i. Jeg mener man skal komme som den persons-type man er og reagerer på den måde som man nu engang gør i den givende situation. Man skal selvfølgelig vise sin bedste side og optræde nobel og værdig. Men mener helt klart at nøglen til denne opgave er at være sig selv.

    Man kan vel dårligt komme som andet :wink: Det er bare min erfaring, og alle andre jeg har talt med som har bestået prøven, at de tilbageholdende og de frembusende får hug, mens den grå mand går igennem. Er man af natur en ildsjæl eller panelkryber virker det formentlig også, så længe man kan levere i en gruppedynamik. Og man får sig jo en grundig snak om det hele og hinanden bagefter, hvor der nok skal blive rippet op i hvad man gjorde og sagde...

  9. Angående holdopgaven: Det sikre er at lægge sig midt i feltet; ikke for dominerende, ikke for vag. Vær opmærksom på, at du skal kunne forsvare de ting du laver/siger foran de andre... og lad være med at spille skuespil: Case'ene varer vel ca. 3 timer med øjne på dig hele tiden, og med bare en smule nerver bliver man gennemskuet. De skal bare se dig, ikke andet... Held og lykke! :4thumbup:

  10. Hm, synes jeg har set diskussionen før... :smile: Vil dog lige kaste min holdning i ringen også: Er målet at blive Mr. Fitness-lækker må du hverken være bange for at træne med maskiner eller frie vægte; du skal have en solid grundform som de frie vægte er suveræne til at opbygge, og maskiner er glimrende til at fokusere/supplere/pudse af/rette til og evt. træne igennem en skade. Kend dine muligheder...

    Hvad angår hr. og fru DK og SportsClub: De to meget kendte personer vælger maskinerne, og iøvrigt programmet der ligner alle de andres, fordi deres uuddannede SportsClub-instruktør har sagt at de skal. Dette siger han/hun primært fordi, nå ja, det plejer vi, og så fordi at der er numre på maskinerne, så man kan korte lidt af sin 100,- programlægning. :dry:

    (Bitter? Så måske en smule... Har trænet i SportsClub Farum af to gange og været ansat i en periode. Stedet gør mig depri......)

  11. DBM: Jo, der bliver lavet strækkere samt mave-, ben- og rygbøjninger i rimelige mængder til karate, og det er fantastisk for min udhoodenhed, men gør ikke meget for min styrke. Belastningen i klatring veksler meget afhængig af fokus, men er oftest teknisk, dvs. jeg når ikke at blive særlig presset før jeg dratter ned... :blush: Klatrestyrkemæssigt er fingrene i øvrigt mit svageste led (CoC'er ved siden af for at udbedre...), så selv når klatringen bliver tung er det oftest dem der svigter før jeg bliver presset i vinger/biceps etc.

  12. Hvor mange træningspas skal man have pr. uge for at vedligeholde sin nuværende styrke (... ligeglad med størrelse/"pump")? Jeg peaker ikke på nogen måde, men har styrketrænet regelmæssigt i et godt stykke tid.

    Jeg har ikke for alvor tid til at styrketræne ved siden af karate og klatring, men vil nødig gå ned i styrke, så jeg forestiller mig noget i retning af en gang full-body træning om ugen med nogle helkropsøvelser. Lyder det helt hen i vejret?

  13. Man kommer først på kampsvømmerkursus efter patruljen- og aspirantkursus. Indtil da svømmer man i det man har, altså kampuniform og støvler (som minimum), og derfor kun brystsvømning. Som jæger har man muligheden for at hoppe i en tørdragt og mose grejet i et badedyr, men før. Det er måske derfor at svømmekravene til jægerkorpset altid har været brystsvømning...? :wink:

  14. Der skal naturligvis hverken hetzes eller trynes. Der skal hjælpes. Min primære tilgang til det må være at gavne samfundet (bedre arbejdsstyrke, mindre udgifter til behandling...) og skulle nogle individer få det bedre, så ville det ikke gøre noget. Men en lovgivning vil gå gennem individet, da samfundet jo består af sådanne... Og så må man til tider bøje sig for hvad de fleste synes er en god ide, være det sig spise sundt, lade være med at ryge eller køre mindre i bil.

    Ang. vildmarken: Præcis!

  15. :blink: Tvinger folk til at være med i den offentlige sygesikring?!? Det er vist første gang jeg har hørt det, at bo i et velfærdssamfund, problematiseret på den måde.... Faktum er, at du ikke kan leve "selv"; du vil altid leve "i" eller "med" noget (et samfund, et fællesskab...). For mig giver det ikke mening at trække stregen så langt tilbage at man føler sig presset ind i et samfund. Det er jo nærmest ansvarsfralæggelse...

    Det der giver nogen ret til at lave regler som andre skal følge er vores samfundsstruktur: vores samfund er efterhånden så komplekst at alle ikke kan bestemme alt, hvorfor vi har fundet nogle mennesker til at gøre det for os. Alternativt kunne alle melde sig ud af samfundet, bestemme alt selv og leve som rene individer... i vildmarken, for sig selv.

  16. Var lige inde på www.clubmed.com, det ser sq da ikke så wannabe-agtigt ud..? Med lidt yoga og lidt klatring og en masse fitness-hurlumhej burde man da nok kunne holde sig beskæftiget en uges tid... Men kiggede ikke priser, tror det kan blive lidt pebret... :cool:

    Mht. dørkarme og løbesko er tanken fin, men meningen med turen er at koble fra i lækre omgivelser og koncentrere os om os selv og vore kroppe. (Lyder lummert, hva'? :tongue:) Så rammerne til det skal gerne være der (fittnescenter, instruktører...) og bagefter skal pølen og stranden være der... :4thumbup:

    Glæder mig til Heidemanns rapport på lørdag!